- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Onu da denedim cnm ama bende dosya ekle diyince açılmıyor galerim anlamadım niye.Mesaj yazdığınız hemen sol alt köşede dosya ekle tıklayın ardından galeri yada dosyanızı tikkayin fotunuzu seçip cevapla tıklayın
Başka USG varsa paylaşın 11-12 haftalar nubu tam net değil kız gibi sanki emin olamadımDediğiniz gibi Google dan girince resim yükleyebilirim. Benimkine de bakabilir misiniz? 14+2 deki görüntüsü
12. Haftada gitmistim suan baska yok doktor erkek gibi demsti. Haftaya gidecem takrarKaç haftalık USG 11 12 13 hafta olmalı sanki kız gibi emin olamadım başka USG de paylasin
Emin olamadım demiştim cnm 13 olursa paylasin12. Haftada gitmistim suan baska yok doktor erkek gibi demsti. Haftaya gidecem takrar
Tsk ederim baktignz icin, merak ettim hangi resime gore degerlendirdiniz ?Kız sanki 12-13 haftayida paylasin
Gectik coktan 15teyiz haftaya gidince ogreniriz sanirim doktordan Tesekkur ederimEmin olamadım demiştim cnm 13 olursa paylasin
2 USG altakineTsk ederim baktignz icin, merak ettim hangi resime gore degerlendirdiniz ?
4 hafta sonra tekrar randevum var ozamana kadar cinsiyeti belli olur
Nubu net değil yazmışım sağlıkla gelsin bebisiniz
Sağlıkla gelsinCinayetimiz belli oldu. Usg den kıza benziyor demiştiniz. Kızımız olacak . Oyumu kullandım
Canım cinsiyetimiz netleşti bir prenses daha geliyorrPozisyonu değiştirmiyorsa hani popo yukarı dogru nubu çok dik gelmedi bana şimdilik kız ama emin değilim başka usg varmı
Sağlıkla gelsin canım prensesinCanım cinsiyetimiz netleşti bir prenses daha geliyorr
Aminnn insallah oyladım hemenSağlıkla gelsin canım prensesinanketi oylarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?