- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Ankete oyunu kullan ben ikiz kızlarıma totem yapmıştım rabbim çok şükür nasip etti her konuda kız anketine oy kullandım rabbim sanada saglıkla nasip etsin inşallahİnşallah hamile kalırım inşallah sende dostu tahmin yaparsın ne tahmini yapacağını biliyorsunyazdım ki üste taşınsın konun
Aminnn inşallahAnkete oyunu kullan ben ikiz kızlarıma totem yapmıştım rabbim çok şükür nasip etti her konuda kız anketine oy kullandım rabbim sanada saglıkla nasip etsin inşallahecmain
Ben tahmin ediyorum 11 yada 12 hafta usg paylaşıyorsunuz nubu uygunsa görebilirsem tahminim dogru oluyorBu nedirki biri bilgilendirebilir mi merak ettim kim tahmin ediyor
Banada bakabilirmisinizBen tahmin ediyorum 11 yada 12 hafta usg paylaşıyorsunuz nubu uygunsa görebilirsem tahminim dogru oluyor
Usg paylaşan her kese tahmin ederimBanada bakabilirmisiniz
İster buraya usg paylaşın isterse diger konum nub teorisi konumuza paylaşınBanada bakabilirmisiniz
Ozelden gonderdim ama isterseniz burayada atabilirimİster buraya usg paylaşın isterse diger konum nub teorisi konumuza paylaşın
Buraya paylaşın isterseniz isterseniz diger konumaOzelden gonderdim ama isterseniz burayada atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?