- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Nubu ne dik nede paralel karşıya bakıyor önceki yorumum kız yönündeydi sanki bu defa kız gibi diyecem ama nubu yanıtıyor şu an başka usg varmı12+1 doktor bi tahminde bulundu ama değişebilir dedi.
Saglıkla gelsin prensesIkra meyra canim tahminin doğru çıktı. Kiza benziyor demiştin dün ayrıntılıda kesinleşti. oylama yaptım teşekkür ederim
3 boyutlu var canım onu eklesem işine yarar mı yoksa profilden mi olmalı?Nubu ne dik nede paralel karşıya bakıyor önceki yorumum kız yönündeydi sanki bu defa kız gibi diyecem ama nubu yanıtıyor şu an başka usg varmı
Anlamadım profil derken3 boyutlu var canım onu eklesem işine yarar mı yoksa profilden mi olmalı?
Elinizde ne varsa ekleyin3 boyutlu var canım onu eklesem işine yarar mı yoksa profilden mi olmalı?
Kafa şeklinide eklersem kız gibi ama kafa her zaman tutmuyor12+1 doktor bi tahminde bulundu ama değişebilir dedi.
3 hafta sonra randevum tekrar o zaman belli olur umarımElinizde ne varsa ekleyin
Dr erkekmi dedi3 hafta sonra randevum tekrar o zaman belli olur umarım
Evet ama baya yarım ağızla dedi ben ısrar edince ve değişebilir diye eklediDr erkekmi dedi
Hayırlısı olsunEvet ama baya yarım ağızla dedi ben ısrar edince ve değişebilir diye ekledi
Sizce kesin mi erkek mi görünüyorHayırlısı olsun
İlk usgde kız yönündeydi bunda tam karşıya bakıyor süpriz olabilirSizce kesin mi erkek mi görünüyor
Kız yönünde 11 12 13 haftalarıda paylaşın6+4 karından usg banada fikir yürütebilirmisiniz?
Teşekkür ediyorum onuda paylasirim sizlerleKız yönünde 11 12 13 haftalarıda paylaşın
Erkek buda en iyi nub 11 12 13 hsftada paylaşınBu da bi arkadasimin 6+2 usg si karindan baktirmis yorumlar misiniz size zahmet
Tam net değil başka usg varsa paylşın sanki sanki erkek gibi gibi eminde değilim 11 12 13 haftalarda usg paylaşınMrb 13 haftalık cinsiyetine bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?