- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Hiç net değilNet olmayanlarıda tekrar cektim bidaha onlar 13 hafta diğerleri 11 hftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç net değilNet olmayanlarıda tekrar cektim bidaha onlar 13 hafta diğerleri 11 hftalık
Tam net değil nubu zor seçiliyor başka usg varmıMerhaba ultrason görüntüsünden belli mi bilmiyorum ama bebeğimin cinsiyeti hakkında yorum yapabilir misiniz burada 11+2 haftalık
Eki Görüntüle 2630004
Yani kızada benziyor ama zor nubu puslu seçemiyorumMerhaba ultrason görüntüsünden belli mi bilmiyorum ama bebeğimin cinsiyeti hakkında yorum yapabilir misiniz burada 11+2 haftalık
Eki Görüntüle 2630004
Yani kızada benziyor ama zor nubu puslu seçemiyorum
Aynen daha iyi ise usg net tahmin edilirEn net olan buydu ama yarın tekrar kontrolüm var 12+4 olacak olmazsa onu atarım
Rica etsem benimkilerede bakabilir misiniz acaba?Yani kızada benziyor ama zor nubu puslu seçemiyorum
Net değil sanki erkek gibi siz yinede 12-13 hafta usgde paylaşın11+3 günlük gebeyim rica etsem babada cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Erkek gibi 12-13 hafta olursa paylaşın11+1 yorumlar mısınız
Saglıkla gelsin prenses teşekur oy içinKız demistin bana bu gün doktora gittim 16.hafta kız dedi canım doktor oylamamı yaptım teşekkürler Ikra meyra
Net değil sanki erkek gibi siz yinede 12-13 hafta usgde paylaşın
Rabbim gonlune gore versin canimİkra hanım sizce yüzde kaç erkektir ? Kız olma ihtimali hiç mi yok
Rabbim gonlune gore versin canim
Canım net değil dedim zaten 11+3 usg 12-13 haftada netleştirecem rabbim gönlüne göre versin tatlım kesin demedimki ahh böyle oldumu tahmin etmek istemiyorum11+3 günlük gebeyim rica etsem babada cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Canım net değil dedim zaten 11+3 usg 12-13 haftada netleştirecem rabbim gönlüne göre versin tatlım kesin demedimki ahh böyle oldumu tahmin etmek istemiyorum