- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Çok net degil 12-13 hafta usgde paylaşın emin olmamakla birlikte erkek gibi gibi11. Haftada bebıs bu da benden gelsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok net degil 12-13 hafta usgde paylaşın emin olmamakla birlikte erkek gibi gibi11. Haftada bebıs bu da benden gelsın
Kız gibi gibiSlm hayirli ramazanlar banada tahmin yapabilirmisinizEki Görüntüle 2626589 Eki Görüntüle 2626590
Doktorumuzda kesin olmamakla beraber kiz gibi goruyorum dedi hayirlisi insallah tam belli olunca yazacamKız gibi gibi
Nubu ne dik nede paralel böyle usgler yanıtıyor beni şimdilik erkek gibi gibi başka usg varsa paylaşın ilki sonra kız deyip kızmı dogdu12+1 fotomuz. doktor erkek dedi ama sizden de yorum bekliyorum. ilkinde de önce erkek diyip sonra kız demişlerdi
kızım oldu. başka resim de almadık. neyse olsun sağolunNubu ne dik nede paralel böyle usgler yanıtıyor beni şimdilik erkek gibi gibi başka usg varsa paylaşın ilki sonra kız deyip kızmı dogdu
Bana da bakar mısın 10+5 buradaNubu ne dik nede paralel böyle usgler yanıtıyor beni şimdilik erkek gibi gibi başka usg varsa paylaşın ilki sonra kız deyip kızmı dogdu
Şimfdilik kız yönünde 12 yada 13 hafta paylaşınBana da bakar mısın 10+5 burada
Ya cidden mi yarın 12+1 doktora ölçüm için gidicem bakalım görebilecek mi cinsiyeti. Çok teşekkür ederim.Şimfdilik kız yönünde 12 yada 13 hafta paylaşın
Yinede paylaşın dr söylesede bana söylemeden usg paylaşınYa cidden mi yarın 12+1 doktora ölçüm için gidicem bakalım görebilecek mi cinsiyeti. Çok teşekkür ederim.
Keseyide yuklediler bana ben nubcuyum M mely15 kafa şekline bakıyor onu etiketleIkra meyra doğru tahmin oranıniz artmış bende çarşamba gününü sabırsızlık ile bekliyorum. Bu arada skull teorisine yazdık ama cevap gelmedi sanırım orayı takip eden yok siz bu ise de el atin:))
Tamamdir
Karından ise kız vajinal ise erkek
12+1 doktor bi tahminde bulundu ama değişebilir dedi.Yinede paylaşın dr söylesede bana söylemeden usg paylaşın
Karından bakıldı ise kızEki Görüntüle 2627694 Merhaba benim de 7+5 deki ultrason görüntüm var çok merak ediyorum benimkini de rica etsem yorumlayabilir misiniz?