- Konu Sahibi Ikra meyra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ögrendinizmi erkekmi
Kız sanki sanki başka usg de varmı
8 hafta ya göre erkek ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşınbize de tahmin yaparmısınız. ikisi de karından usg. ilk resim 9+4 ikincisi 8
Buna göre kızKarindan usg 7+4kizlar yorum yapacak olan varsa cok mutlu olurum
Bundan sonra gidemeyecgm sanirim cinsiyet vakti 14 15 .haftalar giderim nasil anladiniz kiz acabaBuna göre kızama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşın
Çok tesekkur ederim zahmet olmasa buna da bakabilir misiniz kardesimin 8 haftalikBuna göre kızama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşın
Buda kız yolksac göre bakıyorumÇok tesekkur ederim zahmet olmasa buna da bakabilir misiniz kardesimin 8 haftalik
Tesekkur ederimBuda kız yolksac göre bakıyorum
tşkler çarşamba gideceğim mutlaka paylaşırım8 hafta ya göre erkek ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşınilk sayfada istenen usgler yazılıyor
![]()
Yok kuzum en net olanları paylaştım ama sen zaten 10 haftalık usg ye de kız demiştinKız sanki sanki başka usg de varmı![]()
Merhaba bizim de 13. Hafta böyle sizce nedir :)Slm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasınteşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirimbundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
![]()
Diger konumda kız sanki eminde değilim yazdımMerhaba bizim de 13. Hafta böyle sizce nedir :)
Yaa pardon fark etmedin teşekkürler :)Diger konumda kız sanki eminde değilim yazdım![]()
Olabilir burada tahmin anketimi oyluyorlarYaa pardon fark etmedin teşekkürler :)
10 güne bende oynarım o zaman teşekkürlerOlabilir burada tahmin anketimi oyluyorlar
Oradada burada paylaşım yapanlar var