- 2 Haziran 2017
- 561
- 617
- 32
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ikra meyra 12 haftalık olup da geldik teyzesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ögrendinizmi erkekmiböyle var kuzummm
Eki Görüntüle 2607429
Bizi atlamışsın teyzesiÖgrendinizmi erkekmi
Kız sanki sanki başka usg de varmıIkra meyra 12 haftalık olup da geldik teyzesi
8 hafta ya göre erkek ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşın ilk sayfada istenen usgler yazılıyorbize de tahmin yaparmısınız. ikisi de karından usg. ilk resim 9+4 ikincisi 8
Buna göre kız ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşınKarindan usg 7+4kizlar yorum yapacak olan varsa cok mutlu olurum
Bundan sonra gidemeyecgm sanirim cinsiyet vakti 14 15 .haftalar giderim nasil anladiniz kiz acabaBuna göre kız ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşın
Çok tesekkur ederim zahmet olmasa buna da bakabilir misiniz kardesimin 8 haftalikBuna göre kız ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşın
Buda kız yolksac göre bakıyorumÇok tesekkur ederim zahmet olmasa buna da bakabilir misiniz kardesimin 8 haftalik
Tesekkur ederimBuda kız yolksac göre bakıyorum
tşkler çarşamba gideceğim mutlaka paylaşırım8 hafta ya göre erkek ama siz 11 12 13 hafta nub için paylaşın ilk sayfada istenen usgler yazılıyor
Yok kuzum en net olanları paylaştım ama sen zaten 10 haftalık usg ye de kız demiştin bakalım öğrenince yazıcamKız sanki sanki başka usg de varmı
Merhaba bizim de 13. Hafta böyle sizce nedir :)Slm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasın teşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirim bundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
Diger konumda kız sanki eminde değilim yazdımMerhaba bizim de 13. Hafta böyle sizce nedir :)
Yaa pardon fark etmedin teşekkürler :)Diger konumda kız sanki eminde değilim yazdım
Olabilir burada tahmin anketimi oyluyorlarYaa pardon fark etmedin teşekkürler :)
10 güne bende oynarım o zaman teşekkürlerOlabilir burada tahmin anketimi oyluyorlar
Oradada burada paylaşım yapanlar var