- 2 Haziran 2017
- 561
- 617
- 32
- Konu Sahibi Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglıkla gelsin anketimi oylarsanız sevinirimbebegime kız demiştiniz ve doğru çıktı minnoş kızım olacak çok şükür
Nub için 11 12 13 hafta olmalı bu haftalarda nubu iki tarafa benzer şimdilik sanki kız yönünde ama mutlaka istediğim usgleride paylaşın yanılma olur çünkiBiz kız mıyız acaba 9+5 abdominal usg
Tamam canım benim 2 hafta sonra randevum var atarım yeni usg çok sağolNub için 11 12 13 hafta olmalı bu haftalarda nubu iki tarafa benzer şimdilik sanki kız yönünde ama mutlaka istediğim usgleride paylaşın yanılma olur çünki
Benim de bir kızım olacak Allah nasip ederse .Erkek gibi
Saglıkla gelsin prensesBenim de bir kızım olacak Allah nasip ederse .
Usg niz net değil başka varsa paylaşın yada 13 hafta olursada paylaşın emin değilim sanki sanki erkek gibi gibiEki Görüntüle 2618896 12 haftalık ultrason bakar misiniz lütfen ❤
Teşekkür ederim burda 14 haftalıkUsg niz net değil başka varsa paylaşın yada 13 hafta olursada paylaşın emin değilim sanki sanki erkek gibi gibi
Usg niz net değil başka varsa paylaşın yada 13 hafta olursada paylaşın emin değilim sanki sanki erkek gibi gibi
Erkek sanki sanki
Karından ise kız vajinal ise erkekEki Görüntüle 2619118
Benim daha 7 haftalık ama bir tahminde bulunabilir misiniz? Bir dahaki kontrolde de atarım zaten
Teşekkür ederim canımErkek sanki sanki
Karından ise kız vajinal ise erkek
Ne yapmıştın merak ettimAnkete oyunu kullan ben ikiz kızlarıma totem yapmıştım rabbim çok şükür nasip etti her konuda kız anketine oy kullandım rabbim sanada saglıkla nasip etsin inşallah ecmain
Bende hamile kalırsam inş sizi burdan nasıl bulabilirim site hakkında çok bilgim yoktaSlm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasın teşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirim bundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın