- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Tutmadı kız gibi dediniz ama doktor yanilmiyosa erkek dediSlm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasınteşekkur ederim
11 yada 12 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
Saglıkla gelsin usglerde nuba göre tahmin ediyorum bazen pozisyon çok degiştiriyor kaç haftalıkta erkek dedi yanılmıyorsa yazmışınızTutmadı kız gibi dediniz ama doktor yanilmiyosa erkek dedi
15.haftasiSaglıkla gelsin usglerde nuba göre tahmin ediyorum bazen pozisyon çok degiştiriyor kaç haftalıkta erkek dedi yanılmıyorsa yazmışınız
Bana da tahmin yapar mısın canımSlm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasınteşekkur ederim
11 yada 12 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
Kız gibi gibi eminde olamıyorum net degil usgBana da tahmin yapar mısın canım
Teşekkür ederim:)Kız gibi gibi eminde olamıyorum net degil usg
Erkek tahmininde bulunmuştum dogrumuMerhaba 12hsftalık usg görüntüleri cinsiyet tahmini nedir?Eki Görüntüle 2560006 Eki Görüntüle 2560007
Diger konuda kız tahmini etmiştimEki Görüntüle 2578937
Henüz cinsiyetini bilmiyorum 16 haftaya doğru belli olur dedi siz tahmininizi yine de yaparsanız sevinirim ben de öğrenince ankete katılırım
Erkekmiş canım zaten sen de emin olamamıştınKız gibi gibi eminde olamıyorum net degil usg
Evet "gibi gibi" dediniz 5 hafta sonra inşallah ankete katılacağımDiger konuda kız tahmini etmiştimyanlış hatırlamıyorsam
Saglıkla gelsin evet net degildi usgErkekmiş canım zaten sen de emin olamamıştın
Ilk canım çok sağol :)Saglıkla gelsin evet net degildi usgilk bebekmi
Erkek gibiTahmininiz nedir ?
Canım doğru tahmın Allah nasip ederse oglum olacak
Canım doğru tahmın Allah nasip ederse oglum olacak
Tahminim kızdı ögrendinizmiHaftaya tekrar gidicem onda 12 haftalik olcak , keske net olsaydi ya cok merak ediyom hele bidaha bakin
Ögrendinizmibu usg 12 +3 haftalık doktor %90 erkek dedi bu perşembe netleşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?