- 28 Aralık 2019
- 1.411
- 1.004
- 83
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Kız gibi sanki 11 yada 12 hafta usg varmı13+4 günlükEki Görüntüle 2571462
Usg göremedim 11 yada 12 hafta olmalıBen de 20 haftalik hamileyim dr kiz diyor ama hala emin degil cunku kucukte olsa bir cikinti hala var mun teorisine gore yukari dogruysa erkekmis bizimki yukari dogru fakat dr kiza daha cok benziyor dedi
11 yada 12 hafta olmalıSelam arkadaşlar cok merak ettim bende yorum alabilirmiyim ultrason fotomuza 10 haftalık
Kız gibiMerhaba benim için de tahminde bulunur musunuzz
12 haftalığıda atmıştım onada kız demiştin cnmKız gibi sanki 11 yada 12 hafta usg varmı
Bacak arasi ultrasin goruntusu almadi dr ama drun ve benim.gordugum bir cikiti vardi ve yukari dogruydu fakat dr bunun pipiye benzemedigini kizlarda boyle cikintilar olabildigini nub teorisini onunda duydugunu ama.boyle birsey olmadigini soyledi ve bebisimin daha cok kiza benzedigini buyuk ihtimalle.kiz oldugunuda soyledi bunlari 12_18 haftalar arasi konustuk 19.haftada son kez sordum dr net goremiyorum ama kiz gibi dedi suan 20 ye girdim artik sormuyorum pes ettimUsg göremedim 11 yada 12 hafta olmalı
Siz ankete oyunuzu kullandınızmı çünki ben size tahmin etmedimBacak arasi ultrasin goruntusu almadi dr ama drun ve benim.gordugum bir cikiti vardi ve yukari dogruydu fakat dr bunun pipiye benzemedigini kizlarda boyle cikintilar olabildigini nub teorisini onunda duydugunu ama.boyle birsey olmadigini soyledi ve bebisimin daha cok kiza benzedigini buyuk ihtimalle.kiz oldugunuda soyledi bunlari 12_18 haftalar arasi konustuk 19.haftada son kez sordum dr net goremiyorum ama kiz gibi dedi suan 20 ye girdim artik sormuyorum pes ettim
KAç haftalık bu usgde 11 yada 12 olmalıMeraba canım c doktor bir türlü soylemedi pozisyon alamadisen gorebilcenmi acaba
Normal ultrason resimleri var ama bacak arasindan tek 1 foto bile cekmedi drSiz ankete oyunuzu kullandınızmı çünki ben size tahmin etmedimve bazı drlar nub oldugunu söylüyor hatta yabancı drlar daha çok
En son goruntusu bu ama burda da birsey belli olmuyorSiz ankete oyunuzu kullandınızmı çünki ben size tahmin etmedimve bazı drlar nub oldugunu söylüyor hatta yabancı drlar daha çok
Kız bebeginiz burda kaç haftalıkEn son goruntusu bu ama burda da birsey belli olmuyor
Anketi oylamışmıydınız çünki size tahminde bulunmadım öncesindeNormal ultrason resimleri var ama bacak arasindan tek 1 foto bile cekmedi dr
Burada 16 haftalik tam.olarak nasil anladiniz pekiKız bebeginiz burda kaç haftalık
Simdi onayliyorum anketi :)Anketi oylamışmıydınız çünki size tahminde bulunmadım öncesinde
Nub olmaz ama bacak arası boş cnmBurada 16 haftalik tam.olarak nasil anladiniz peki
Evet 20 di yanlış 19 düştü tahmin etmediklerim oylamicak tahminde bulunduklarım oylarsa sevinirimSimdi onayliyorum anketi :)
Demekki cikintisi git gide kuculerek kaybolucakNub olmaz ama bacak arası boş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?