Sizinki cok kucuk pek anlayamadim malesefBanada tahminde bulunabilir misiniz kızlar :)
peki teşekkürler yinede :) iki hafta sonra gidicez o zaman tekrar bakarsınız :))Sizinki cok kucuk pek anlayamadim malesef
Olur bakarim nubu gorunurse beli olur kesinpeki teşekkürler yinede :) iki hafta sonra gidicez o zaman tekrar bakarsınız :))
Sizinki nubunu kapatmis ben goremedim ama icime erkek dogdu nedense ilerleyen zamnda giderseniz tekrar foto atarmisinizEki Görüntüle 3173599 bana da bakar mısınız
Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek olduğunu görmüştüm ve hep erkek olarak hissediyorum ama şu an 15 haftalık erkek olsaydı çoktan öğrenirdin diyorlarSizinki nubunu kapatmis ben goremedim ama icime erkek dogdu nedense ilerleyen zamnda giderseniz tekrar foto atarmisiniz
Benimkine de baktınız mı acaba bı üstte paylaşmıştım bakarsanız çok sevinirimSizinki cok kucuk pek anlayamadim malesef
Cok kucuk henuz belli olmuyo nubu canm
Olur bakarim nubu gorunurse beli olur kesin
Bu link acilmiyo malesef normal foto tarzinda atarmisinizBana da bakar mısınız 13 haftalık karındam ultrason
Evt bende bu dusuncedeyim erkekler onceden belli ediyo nubunu goremedim malesefBende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek olduğunu görmüştüm ve hep erkek olarak hissediyorum ama şu an 15 haftalık erkek olsaydı çoktan öğrenirdin diyorlar
Benim 3 oldu ama acaba mesajı mi gormuyorsunuzSizinki cok kucuk pek anlayamadim malesef
Nasıl atılıyorBu link acilmiyo malesef normal foto tarzinda atarmisiniz
Sizinki erkek olabilir tam net olmamakla beraber nubu yukariya bakiyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?