- 8 Ocak 2024
- 97
- 55
- 34
- Konu Sahibi mervekus2402
Teşekkürler canımMerhaba canım nuba göre erkek duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımMerhaba canım nuba göre erkek duruyor
Çok mutlu olurum 2 dünyalar güzeli kızlarım var bir de oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla inşallahMerhaba canım nuba göre erkek duruyor
Ay amin inşallah Rabbim her ikisini de tattırsın gönlünüze göre versin inşallahÇok mutlu olurum 2 dünyalar güzeli kızlarım var bir de oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla inşallah
Merhaba, instagramda nereye baktırmıştınız acaba?Ben Instagram dan baktırmıştım, tahminim %70 kız demişti, dün Dr %99 erkek dedi
Bana da bakar mısınKızlar bebişlerinizin ultrason resimlerini ve cinsiyetini kaçıncı haftada olduklarını yazında kendi ultrason resimlerimizle kıyaslayıp fikirde bulunalım. Nub teorisi, kafa şekli, kemik yapısından cinsiyet teorileri tutuyor mu bakalım bir
Banada bakarmısın 11+4 karından ultrasonKızlar bebişlerinizin ultrason resimlerini ve cinsiyetini kaçıncı haftada olduklarını yazında kendi ultrason resimlerimizle kıyaslayıp fikirde bulunalım. Nub teorisi, kafa şekli, kemik yapısından cinsiyet teorileri tutuyor mu bakalım bir
Merhaba canım nuba göre erkek duruyor
Evet canım hala erkek geliyo bana sırtını dönmüş ama başka var mı düzgünEki Görüntüle 3393072
Merhaba canım sen erkek demiştin bugün doktora gittim oda erkeğe benzetti ama bilemiyorum ya tam net söylemiyor bu da yeni çekilen ultrason fotoğrafı ne diyorsun hala erkek mi
Başka yok canım sadece bu varEvet canım hala erkek geliyo bana sırtını dönmüş ama başka var mı düzgün
Rabbim hayırlı evlat etsinBaşka yok canım sadece bu var
Bu da benimki 14+4 olduk bir bakın kızlar sizce ne doktor belli değil dedi henüz. Bir başka doktor da erkek gibi duruyor dedi bilemedik valaKızlar bebişlerinizin ultrason resimlerini ve cinsiyetini kaçıncı haftada olduklarını yazında kendi ultrason resimlerimizle kıyaslayıp fikirde bulunalım. Nub teorisi, kafa şekli, kemik yapısından cinsiyet teorileri tutuyor mu bakalım bir
Rica etsem bana da yorum yapar mısınız 12+2Kızlar bebişlerinizin ultrason resimlerini ve cinsiyetini kaçıncı haftada olduklarını yazında kendi ultrason resimlerimizle kıyaslayıp fikirde bulunalım. Nub teorisi, kafa şekli, kemik yapısından cinsiyet teorileri tutuyor mu bakalım
Kuzum benim çok net erkek nubuna benzeyen bir çıkıntım, herkesin erkek dediği kesem (ki aslında kese şekli ultrason cihazının tutulma açısına göre bile değişiyor yani boş bir teori), herkesin erkek dediği bir kafa şekli ve hatta plasentanın konumu bile erkek olarak adlandırılan bir durumum vardı. Kızmış:)Kızlar bebişlerinizin ultrason resimlerini ve cinsiyetini kaçıncı haftada olduklarını yazında kendi ultrason resimlerimizle kıyaslayıp fikirde bulunalım. Nub teorisi, kafa şekli, kemik yapısından cinsiyet teorileri tutuyor mu bakalım bir