Açıkcası ben iletişimden memnun kalmadım.
Hocalar evet çok donanımlı ve başarılı. Hemşireleri iyi. Karşılamadaki kızlar sakin ve rahatlatıcı tavıra sahipler. Temizlik ve hasta bakımı ile ilgilenen kişiler de bence çok yardımsever ve iyi niyetli. İlknur hocanın da iletişimin güzel olduğunu düşünüyorum. Anestezi doktorlarının da iyi olduğunu düşünüyorum aynı şekilde embriyologların da... Lakin gel gör ki bu klinikte beni inanılmaz rahatsız eden bir şey var. Bir defa kalabalığı devlet hastanesinden farksız. Ortam rahatlatıcı değil. Kendinizi asla ama asla özel hissetmiyorsunuz. Muayeneler çok kısa hoca 2 cümle ya ediyor ya etmiyor. Sorularınızın bir cevabı olmuyor. Embriyo kalitesini soruyorsunuz ‘iyi kalite’ cevabını alıyorsunuz. Ben bu merkezde kendimi bir cüzdan gibi hissettim ve bence tüp bebek psikolojik olarak zor bir süreç kendinizi özel ve mutlu hissetmediğiniz bir ortamda stresten başka bir şey getirmiyor insana. Transfer sonrası sonuç bekleme dönemindeyim. Bahsetmek istemediğim daha başka konular da oldu ama görüştükten sonra kendi kararınızı vermeniz her zaman için daha doğru olur sonuçta her insanın enerjisi farklıdır.