Miğdemin bulantısı bıcak gibi kesildi bebeğin kalbi durmuş olabilir mi?
Sanmam canım. Belirtiler ve süreleri kişiden kişiye değişiyormuş. Bende hiç mide bulantısı yok sadece parfüm kokusunu çok severdim şimdi ona tahammül edemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miğdemin bulantısı bıcak gibi kesildi bebeğin kalbi durmuş olabilir mi?
Ama interntte öyle yazmıyorSanmam canım. Belirtiler ve süreleri kişiden kişiye değişiyormuş. Bende hiç mide bulantısı yok sadece parfüm kokusunu çok severdim şimdi ona tahammül edemiyorum.
Adetin ikinci gunu gittim ertesi gun ignelere baslandi 11 gun igne yaptiktan sonra 12. gun catlatma ignesini yaptim 13.gun boştu 14.gun yumurtalarim toplandiHemen başlanıyor ama ilaca dimi canım biz orada 15-20 gün kalacak yer ayarlıcaz çünkü
Ama interntte öyle yazmıyor
İki gün önce baktık daha atıyordu kalbi. Haftaya cuma randevum şehirdısındayım ha diyince gidemiyoyorum bide sürekli bebegin kaşbini dinlemek bebege zararlıymış sanırımCanım internette çok bilgi kirliliği oluyor. Aklında soru işareti kalmaması için bence doktorundan randevu iste ve görün. İnşallah herşey yolunda olur kafan rahat olsun.
İki gün önce baktık daha atıyordu kalbi. Haftaya cuma randevum şehirdısındayım ha diyince gidemiyoyorum bide sürekli bebegin kaşbini dinlemek bebege zararlıymış sanırım
Orayı oku burayı oku iyice kafayı yedim valla neyse dua etmekten baska yapacak bişeyimiz yok allah büyüktürCanım içini ferah tut.
Eşimin kuzeni 5.5 aylık hamileyken bebeğin kalbi durmuştu. 3 farklı doktor baktı. Ertesi gün bebeği almak için yatış yaptılar. İşlemi yapacak doktor tekrar bi bakayım dedi ve “bu bebeğin kalbi atıyor yaşıyor bu” dedi. Şimdi aslan gibi bir oğlu var.
Kalbinin atışını duymak zararlı ama ekrandan atışı gözüküyor zaten ona bakıyorlar sesi aileler için 1 kez dinletiyorlar ayrıca bulantın kesilebilir bulantının bebeğin yaşamasıyla alakası yok beta hcg bulantı yapar vücut o hormona alışmış olabilir yani hemen kötüyü aklına getirmeOrayı oku burayı oku iyice kafayı yedim valla neyse dua etmekten baska yapacak bişeyimiz yok allah büyüktür
Miğdemin bulantısı son gaz devam ediyor sen napıyorsun nasılsın canımKalbinin atışını duymak zararlı ama ekrandan atışı gözüküyor zaten ona bakıyorlar sesi aileler için 1 kez dinletiyorlar ayrıca bulantın kesilebilir bulantının bebeğin yaşamasıyla alakası yok beta hcg bulantı yapar vücut o hormona alışmış olabilir yani hemen kötüyü aklına getirme
Benimde bulantılarım çok fazla ve kusuyorum yorgunluk halsizlik ne ararsan var vallaMiğdemin bulantısı son gaz devam ediyor sen napıyorsun nasılsın canım
Bende kusma yok ana bütün basdönmesi ve bulantım var. İştahım kapalı kilo verdim. Seninki kaçıncı haftasıydıBenimde bulantılarım çok fazla ve kusuyorum yorgunluk halsizlik ne ararsan var valla
7 hafta 4 kiloda ben verdimBende kusma yok ana bütün basdönmesi ve bulantım var. İştahım kapalı kilo verdim. Seninki kaçıncı haftasıydı
Bende aynı canım 4 kiloya yakın verdim. Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin7 hafta 4 kiloda ben verdim
Zaten 5 dk duruyo canım benimki normal oldu alanı hiç duymadimMerhaba arkadaslar,embriyo transferi sirasinda anestezi alaniniz oldu mu?ben o sekilde istiyorum ama sakincasi var mi bilmiyorum
Hiç birşey hissetmiyorsun 5 dakika dahi sürmüyor neden böyle birşey istiyorsun kiMerhaba arkadaslar,embriyo transferi sirasinda anestezi alaniniz oldu mu?ben o sekilde istiyorum ama sakincasi var mi bilmiyorum
Endiseleniyorum cunku :) daha once asilamalarda sıkmıştım kendimi baya. Bi de simdi sıkışık olmak gerekiyormuş. Tedirgin oluyorum o yuzdenHiç birşey hissetmiyorsun 5 dakika dahi sürmüyor neden böyle birşey istiyorsun ki