- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
Hayır. Tüp bebek başladıkGebe misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır. Tüp bebek başladıkGebe misiniz
Arkadaslar merhaba ben Ahmet hocaya bugün kontrole gittim
Her gittiğimde Sekreterine anlamadığım bir şey söylüyor ekoinik mi ekoilik mi sağda solda var diyor. Nedir bu bi bileniniz varsa yazın.
Olabilir :) Bu ne demekEktopik mi diyor acaba?
Olabilir :) Bu ne demek
O zaman bu değil :) çünkü hamile kalamiyorumGebelik durumun var mı canım? Sanırım gebelikle ilgili bir terim.
O zaman bu değil :) çünkü hamile kalamiyorum
En iyisi ben sorayım dr.a :) Teşekkür ederimBenim de aklıma ilk “ ektopik” geldi, dış gebelik demek. Böyle bir geçmişiniz yoksa farklı bir terim kullanıyordur, ben benzer birşey duymadım.
merhaba kızlar bende ay sonu nova arta gitmeyi planlıyorum fakat şehir dışından geleceğim için kalacak yer sıkıntım var .Aranızda uzaktan gelip uygun fiyata günük kiralık ev yada otelde kalan varmı acaba ?
Merhaba canım benim doktorumda ahmet hocaydi ama mehmet hocada ilknur hocada işlerinin ehli insanlar ellerinden geleni yapıyolar nasip allaha kalmış transfer döneminde cok rahat bırak strese sokma kendiniSlm kizlar ben de nova artta 6 agustosta tüp bebek tedavisine basladim..20 ağustosta yumurtalar toplandi...5.güne 3 embriyo kaldi donduruldu...ilk reglimi oldum.bir dahaki regli doneminde transfer yapilacak...ben merkezden cok memnun kaldim...ahmet beye gidiyorum ve cidden guven veriyor insana...
Çok teşekkür ederim araştırcam hemen .Bide tüp bebeğe başlamadan önce test tahlil falan yapılıyormu adetin 1-2. Günü gidicem deCanım merhaba. Eğer imkanın varsa kamu kurumlarının misafirhanelerini ayarlamaya çalışabilirsin hem temiz hem de hesaplı oluyorlar.
Adetin ikinci gunu gittim ben ilk kez...birinci gunu aradim merkezi...ikinci gün gelin dediler.ikinci gun gittigimde once alttan muayene sonra kan tahlili yapildi...Çok teşekkür ederim araştırcam hemen .Bide tüp bebeğe başlamadan önce test tahlil falan yapılıyormu adetin 1-2. Günü gidicem de
Bana da adetin ikinci günü dediler de emin olamadım acaba önden gidilip tahlil falan yapılıyor mu diye İlaçlara da tahlil sonuçlarından sonra başlıyoruz o zaman öyle dimiAdetin ikinci gunu gittim ben ilk kez...birinci gunu aradim merkezi...ikinci gün gelin dediler.ikinci gun gittigimde once alttan muayene sonra kan tahlili yapildi...
Bana da adetin ikinci günü dediler de emin olamadım acaba önden gidilip tahlil falan yapılıyor mu diye İlaçlara da tahlil sonuçlarından sonra başlıyoruz o zaman öyle dimi
Hemen başlanıyor ama ilaca dimi canım biz orada 15-20 gün kalacak yer ayarlıcaz çünküCanım muayeneyi ve kan tahlilini adetin 2.günü yapıyorlar. Tahlil sonuçlarına göre de ilaçlara başlayacağını telefonla bildiriyorlar.
Hemen başlanıyor ama ilaca dimi canım biz orada 15-20 gün kalacak yer ayarlıcaz çünkü
Teşekkür ederim canımCanım bir aksilik yok ise hemen başlıyorlar.