- 26 Mart 2018
- 129
- 198
- 40
5. Gün embriyo transferi yapılan arkadaşlarım bugün ilk idrarinizla gebelik testi yapın. HCG salgilanmaya başladı bugün
Ben sabah kargalarla yaptım cnm:)) bende yok maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün embriyo transferi yapılan arkadaşlarım bugün ilk idrarinizla gebelik testi yapın. HCG salgilanmaya başladı bugün
Transferimin 6. Günü idrar testi negatif :) daha sonra okuyan olursa aşama aşama yazıyorum ne durumdayım:)
Ben sabah kargalarla yaptım cnm:)) bende yok maalesef
Cnm sabah ilk idrarla mı yaptın ? Yarın tekrar yap bende ilk idrarla yapınca silik çıktı ikinci idrarda hiçbirsey çıkmadi testler benimle oyun oynuyor.
Evet sabah namazından sonraki ilk idrarımla yaptım yok cnm sen ikincisine bakma ilkinde çıktıysa vardır inşallahh hadi bakalım keyfini çıkar kan testine kadar seni bilmem ama benim hislerim daha kuvvetli:)
Kızlar anca kendinizi geriyosunuz 6.gün falan belli olmaz bazılarının 8.güne zor cikiyo
Evet sabah namazından sonraki ilk idrarımla yaptım yok cnm sen ikincisine bakma ilkinde çıktıysa vardır inşallahh hadi bakalım keyfini çıkar kan testine kadar seni bilmem ama benim hislerim daha kuvvetli:)
Ben bugün kan verdim negatif çıktı bajalum perşembe ne çıkıcak
Benim adet sancılarım başladı 2 güne olurum 3 ay öncekide aynı böyleydi test günü akşamı regl oldum
Aynen öyle. Bende kimyasal gebelik geçirdiğimde aynen adet sancısı gibi bi fark yoktu meğer gebeymişim. Adet sancısı gibi oluyor zaten. Dur bakalım allahtan umut kesilmez. Bende 5. Gün test yapmıştım halen aklım onda o kadar cok yorum okudum ki taa 2009 a kadar indim . Neler var neler var. Allahtan umıt kesilmez. Senin kan sonuç 0 mı çıktı yoksa küsürat falan varmı?
Canım hangi ara gittin kan verdin ? Kaç çıktı değerin 0 mi yoksa düşük birsey mi ?
Ben biraz önce hemşireyi aradım o da doktorla görüşmüş ( Ahmet yada Mehmet hocayla ) sonra geri beni aradı. Bugün çıkması çok zor test günü çıkar dedi. Henüz çok erken kanda çıkması için dedi. Sanırım benimde çatlatma ignesinden silik çıkmıştı. Hemşire emin konuştu çıkmaz bugün dedi. O yüzden ümidimizi kaybetmeyelim dün ben çok yorum okudum 12 gün çıkmayıp 15 gün kanda çıkanı bile okudum. Bu yüzden test gününe kadar beklememiz lazim
Canım hangi ara gittin kan verdin ? Kaç çıktı değerin 0 mi yoksa düşük birsey mi ?
Ben biraz önce hemşireyi aradım o da doktorla görüşmüş ( Ahmet yada Mehmet hocayla ) sonra geri beni aradı. Bugün çıkması çok zor test günü çıkar dedi. Henüz çok erken kanda çıkması için dedi. Sanırım benimde çatlatma ignesinden silik çıkmıştı. Hemşire emin konuştu çıkmaz bugün dedi. O yüzden ümidimizi kaybetmeyelim dün ben çok yorum okudum 12 gün çıkmayıp 15 gün kanda çıkanı bile okudum. Bu yüzden test gününe kadar beklememiz lazim
Sen niye aradın ki merkezi ne dedin
Aa hadi gözün aydın hamilesin tabiki çok iyi çıkmış değerin gözün aydın katlanır o merak etme tebriklerrrrCnm önce idrarda çıkınca hemşireyi aradım o da daha erken dedi .Bende kan verdim 15.90 çıktı. Hemsireyi aradım tekrar değerimi söylemek için o da yine katlanması önemli şu an hamile görünüyorsun ama katlanması lazım 16 sında test günü belli olur dedi. Bakalım öyle işte..
Aa hadi gözün aydın hamilesin tabiki çok iyi çıkmış değerin gözün aydın katlanır o merak etme tebriklerrrr