Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test sonucun 163 çıktı.
Kat kat artsin canim insallahTest sonucun 163 çıktı.
herkese merhaba novaart hakkında deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız 2.deneme için mikro çip tekniği uygulayan hastaneler arasında ilk sırada yer alıyor.bu merkezin başarısı nedir? 37 yaşındayım ve 2.tüp bebek denemesi olacak.birincisin de embriyoda dna hasarı tesbit edildiği için transfer bile yapamamıştık.o yüzden doğru yere gitmem gerektiğini düşünüyorum
Senin hamilelik takvimini yerim ben annemmmm pek tatli yakismis kuzum benimMerhaba ben tereddütsüz önerebilirim burayı. Şöyle ki doktorlar çok konuşmuyorlar evet ama her soruna cevap veriyorlar hemşireleri ve çalışanlarıda çok güler yüzlü hiç bir sıkıntı çekeceğini ve aklına birşey takılacağını sanmıyorum işlerinde çok başarılı doktorlar hepsi inşallah bu sefer son denemeniz olur alırsınız pozitif sonuçlar. İnsan kendini bence gayet güvende hissediyor burada benim ilk denemem kimyasal oldu 2 ay sonra ikincide aldım pozitif sonuç çok şükür eğer buda olmasaysı yine burda devam edecektim. Allahım tüm isteyenlere ve sanada nasip etsin inşallah
Senin hamilelik takvimini yerim ben annemmmm pek tatli yakismis kuzum benim
Herzaman kuzum benim her zamn burdayim benOyy bitanemm benimm çok teşekkür ederim Allahım razı olsun canım destekçim benim
Herzaman kuzum benim her zamn burdayim ben
Canım bu çok güzel bir haber Allahım tamamına erdirsin kat kat artmaya devam etsin inşallah
Amin Allah razı olsun. Rabbim sizlerinde evlatlarınıza size bağışlasın.Kat kat artsin canim insallah
Amin Allah razı olsun. Rabbim sizlerinde evlatlarınıza size bağışlasın.
Saol kuzum allah razi olsunAmin Allah razı olsun. Rabbim sizlerinde evlatlarınıza size bağışlasın.
Evet canım dün gittim bayramdan sonra bakalım dedi.Canım ben genelde 1 ayda olsa dinlenme veriyor diye biliyorum
Evet canım dün gittim bayramdan sonra bakalım dedi.
Amin canım. Allah her dileyene hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Senin evladını da sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Anladım canım hayırlısı olur inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle
Benim tüp bebek 6.500 tl. İlaçlar 2000tl tuttu.Merhaba buranın fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz kızlar