Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ben Ahmet beyden isteyeceğim. İşyerime birşey söylemeyi düşünmüyorum. Benim için önemli olan raporda durumun belli olmaması. Yani başka bir teşhis falan yazsınlar onu söyleyeceğim doktora
Tahminen bir engel çıkmazsa önümüzdeki hafta transfer olur gibi geliyor. Bu çarşamba üçüncü randevum var
Hayirli kandiller kuzum cok dua edelimde bebislerimuz gelsin artikKızlar hepinize hayırlı kandiller Rabbim bu mübarek günde kabul etsin hepimizin dualarını yardımcımız olsun Allahım
Hayirli kandiller kuzum cok dua edelimde bebislerimuz gelsin artik
Allah razı olsun. Amin canım hepimiz icinCanım merkez orası zaten hep orda duruyorlar doğru yeri aramışsın hayırlısı olur senin için inşallah
Arkadaşlar hepimizin beraat gecesi mübarek olsun, ettiğiniz bütün dualar kabul olsun inşaallah.sevgilerimle
Çok teşekkürler canım.Allah razı olsun canım benim amin inşallahh seninde kandilin mübarek olsun
Canım merhaba, bebeğin nasıl oldu? İnş iyidir. Mehmet beyin ücreti sanırım 6500 ile 7250 arası değişiyor.Günaydın kızlar. Duaların hepinizle insallah en kısa zamanda yavrularimiza kavusuruz. Yakin zamanda mehmet beyele doğum yapan var mi. Ücretler hakkında bilgisi olan
İyiyim canım.çok şükür artış olmadı sabit kaldı yapısal dedi.dun kontrol vardı herşey gayet iyi dedi çok şükür. Bu ücretin içinde hastane var mi sadece doktor ücreti miCanım merhaba, bebeğin nasıl oldu? İnş iyidir. Mehmet beyin ücreti sanırım 6500 ile 7250 arası değişiyor.
İyi canım sevindim. Ben de prş transfer oldum, salı günkü sonucu bekliyorum. Ücretin içinde hastane var mı bilmiyorum. Olabilir belki..muayenesinde ki sekreterinin arayıp öğrenebilirsin, hastane dahil mi diye istersen..İyiyim canım.çok şükür artış olmadı sabit kaldı yapısal dedi.dun kontrol vardı herşey gayet iyi dedi çok şükür. Bu ücretin içinde hastane var mi sadece doktor ücreti mi
Hadi güzel haberlerini bekliyorum insallahhİyi canım sevindim. Ben de prş transfer oldum, salı günkü sonucu bekliyorum. Ücretin içinde hastane var mı bilmiyorum. Olabilir belki..muayenesinde ki sekreterinin arayıp öğrenebilirsin, hastane dahil mi diye istersen..
TOBBda doğum yaparsanız hastane ücreti dahil ( hastanenin ekstrası falan hariç)7bini buluyor. Hocanın muayene ücretleri hariç. Tabi bunlar şimdiki fiyatlar artabilir. Bayindır ve Koru da yaparsanız 400- 500 daha az fiyat çıkarGünaydın kızlar. Duaların hepinizle insallah en kısa zamanda yavrularimiza kavusuruz. Yakin zamanda mehmet beyele doğum yapan var mi. Ücretler hakkında bilgisi olan
Çok teşekkür ederim. Hastanenin ekstrasi ne oluyor:)TOBBda doğum yaparsanız hastane ücreti dahil ( hastanenin ekstrası falan hariç)7bini buluyor. Hocanın muayene ücretleri hariç. Tabi bunlar şimdiki fiyatlar artabilir. Bayindır ve Koru da yaparsanız 400- 500 daha az fiyat çıkar
Arkadaşım, Koru'da yapmamanı tavsiye ederim, iyi değil..benim ne geldiyse başıma orada geldi.Çok teşekkür ederim. Hastanenin ekstrasi ne oluyor:)
Duruma göre ekstra tahliller olabiliyor.Çok teşekkür ederim. Hastanenin ekstrasi ne oluyor:)
Zaten ya TOBB ya da bayindir dedi hocaArkadaşım, Koru'da yapmamanı tavsiye ederim, iyi değil..benim ne geldiyse başıma orada geldi.
Koruda da yaptırir. Korudaki olaylardan dolayı orayı çok teklif etmiyor. Ama en uygun orasi oluyor. Tobba vverilen hastane ücreti 2250 falan oluyor. 5250 gibi bir rakamı da hoca alıyor.Zaten ya TOBB ya da bayindir dedi hoca