Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş hayırlısıyla kucağına alırsın canım, şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun.Ayşem teşekkür ederim. Ben pko hastasıyım. 2 kere dış gebelik geçirdim. Birinde sol tüpümü kaybettim. Tüp bebekte ikinci denemem ama ilki bu merkezde değildi. Ayrıca ben de pıhtılaşma sorunu var. Eşimde sorun yok. Inşallah Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. 3. Gün embriyosuydu. A kalite dendi. Iki tane transfer edildi. 6 tane 5. Gün embriyosu donduruldu.
Belli aralıklarla alttan muayene oluyorsun canım.artışa göre transfer günün belli oluyor.Arkadaşlar bu rahimdeki kalınlaşma ultrason ile mi Görülüyor yoksa histereskopi mi
. Ha siz rahim kalınlığı diyorsunuz arkadaşlar ben endometrial hiperplazi diyorum galiba o histereskopik bir tanıBelli aralıklarla alttan muayene oluyorsun canım.artışa göre transfer günün belli oluyor.
Slm kızlar bütün sorulara cevap vermeye çalışayım.rahim kalınlığı dondurulmus embriyo tedavisinde ölçülüyor.
5.gün embriyosu en iyisi çok yumurta toplandığda kaliteleri iyiyse 5.günü bekliyorlar.senin kaç tane kaldı 5.güne ilaçlara başladın mı?
Benim eşim de morfolaji düşük 4.denemem ama hiç tutmadı bu merkez de ilk ama.
Ben de mehmet hocanın hastasıyım benim de birkaç güne transferim belli olur.
Bebeğini gören arkadaşım sana da hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inş.senin kaçıncı gün kaç hucreliydi.sorun kimdeydi ve kaçıncı denemendi.
Amin canımm inşallah rabbim isteyenlere uğraştırmadan versin..Bende hastalanmayı bekliyorum başlamak içinCnm cumartesi topladiktan sonra ahmet hoca 21 tane dedi pazar aradilar 12 tanesi dedi bugün yine aradilae icinden elenen oldu ama amacimiz o dedi Gayet iyi dedi persembe transfer dedi ilaclara toplamanin ertesi gün basladim haplat ve jel verdiler artik hayirlisi insallah positiv alirim isteyen herkes postivi görür :)
Amin canımm inşallah rabbim isteyenlere uğraştırmadan versin..Bende hastalanmayı bekliyorum başlamak için
Slm kızlar bütün sorulara cevap vermeye çalışayım.rahim kalınlığı dondurulmus embriyo tedavisinde ölçülüyor.
5.gün embriyosu en iyisi çok yumurta toplandığda kaliteleri iyiyse 5.günü bekliyorlar.senin kaç tane kaldı 5.güne ilaçlara başladın mı?
Benim eşim de morfolaji düşük 4.denemem ama hiç tutmadı bu merkez de ilk ama.
Ben de mehmet hocanın hastasıyım benim de birkaç güne transferim belli olur.
Bebeğini gören arkadaşım sana da hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inş.senin kaçıncı gün kaç hucreliydi.sorun kimdeydi ve kaçıncı denemendi.
Canım hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar çook mutluyum.transferin 8.günü bugün.beta hcg 150 çıktı :)
Canım çok çok çok mutlu oldum.akşam akşam moral oldun bana be hepimize.neler yaptın neler dikkat ettin.her şeyi anlat.kızlar çook mutluyum.transferin 8.günü bugün.beta hcg 150 çıktı :)
Cnm çok mutlu oldum hayirlisiyla kucağına alırsın inş. Kaçıncı denemede oldu senin ne sıkıntının vardı bahseder misin nelere dikkat ettn bizi de bilgilendirme ltfkızlar çook mutluyum.transferin 8.günü bugün.beta hcg 150 çıktı :)
sağol canım inşallah.senin kaç çıkmıştı ilk beta hcgCanım hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok mutlu oldum hayırlı olsun :)kızlar çook mutluyum.transferin 8.günü bugün.beta hcg 150 çıktı :)