- 24 Ocak 2018
- 2.225
- 3.186
- 33
345 cıktı canım benım değerim canım 2 gun sonra tekrarlayacamİnşallah yükselir canım @Busgok0606 sen naptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
345 cıktı canım benım değerim canım 2 gun sonra tekrarlayacamİnşallah yükselir canım @Busgok0606 sen naptın canım
yukselecek kuzum ben ınanıyorumKızlar 12 çıktı değerim İdrar testide yapmıştım kandan önce silik çıktı 2 gün sonra tekrar vermemi söylediler artar mı sizce neden düşük çıkmış olabilir Rabbim yardımcımız olsun Sevincim kursağımda kaldı ne yapsam bilemiyorum ya
K
yukselecek kuzum ben ınanıyorum
İkiz değeri gibi sanki hayırlı olsun:)345 cıktı canım benım değerim canım 2 gun sonra tekrarlayacam
Gözün aydın canım şimdiden çok sevindim canım allah tamamına erdirsin345 cıktı canım benım değerim canım 2 gun sonra tekrarlayacam
Ssolasın canım oylemı dersın rabbım buyuk ınsallah tum ısteyen dıleyene verırİkiz değeri gibi sanki hayırlı olsun:)
Sagol canım rabbım herkese nasıp ettın duamdasınızGözün aydın canım şimdiden çok sevindim canım allah tamamına erdirsin
Insallah kuzum üzülme ben ınanıyorumCanım benimmm insallahhh
Sağol canim sizde öyle bu gün hep dua ettim allah biliyor sizin için benim bu ay tedavim ertelendi yine işimiz bitmediği için bu ay ankaraya gidemedikSagol canım rabbım herkese nasıp ettın duamdasınız
Insallah kuzum üzülme ben ınanıyorum
Sağol canim sizde öyle bu gün hep dua ettim allah biliyor sizin için benim bu ay tedavim ertelendi yine işimiz bitmediği için bu ay ankaraya gidemedik
Allah bınbır kere razı olsum kuzum ınsallah en kısa zamanda herkese nasıp eder rabbim buyukSağol canim sizde öyle bu gün hep dua ettim allah biliyor sizin için benim bu ay tedavim ertelendi yine işimiz bitmediği için bu ay ankaraya gidemedik
Amınn kuzum ya halik oku karnına el mübdi okuRabbim yaniltmaz inşallah canim benim sonucu öğrendiğinden beri elim karnimda konuşuyorum resmen dua ediyorum sürekli inşallah beni bırakmaz bebeklerim Allahım güldürür yüzümü inşallah hepimizinkini inşallah
Biraz yüksek geldi bana benim değerim ilk test gününde 70 çıkmıştı tek kese vardı ama tabi belli olmuyor diyorlar değeri başta düşük olup ikiz doğuran da oluyor değeri yüksek olup tek olanda.. Allah sağlık versinde tek olsun önemli değil bize de dua edin de biz de kavuşalım kuzucuklarımıza bir an önce..Ssolasın canım oylemı dersın rabbım buyuk ınsallah tum ısteyen dıleyene verır
Amınn kuzum ya halik oku karnına el mübdi oku
Allah buyuk kızum ne nasıp ettıyse o edıyorum canım hep birlikte buyutelım kuzucuklarıBiraz yüksek geldi bana benim değerim ilk test gününde 70 çıkmıştı tek kese vardı ama tabi belli olmuyor diyorlar değeri başta düşük olup ikiz doğuran da oluyor değeri yüksek olup tek olanda.. Allah sağlık versinde tek olsun önemli değil bize de dua edin de biz de kavuşalım kuzucuklarımıza bir an önce..
Insallah kuzum kendımden cok senden umıtlıydım allah bılıyoya halada umıtlıyımOkuyorum canım hepsini okuyorum Allahım kabul eder inşallah güldürür yuzumu hayırlısıyla insallahh
Insallah kuzum kendımden cok senden umıtlıydım allah bılıyoya halada umıtlıyım
İnşallah canımAllah buyuk kızum ne nasıp ettıyse o edıyorum canım hep birlikte buyutelım kuzucukları
Ben ınanıyorum kuzum yarın haberını beklıyorum test degerınıInşallah hiç bitmez o ümitlerimiz canım benim Allah yardimcimiz olsun bende kötü düşünemeye pozitif olmaya çalışıyorum inşallah artar Allahın izniyle