- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
Benım ondan bulanıyo buyuk ıhtımal cumartesı bırakırız bazılarını kuzum
Dimi canım bende öyle tahmin ediyorum esrofeme de transferden sonra başlayacağız sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım ondan bulanıyo buyuk ıhtımal cumartesı bırakırız bazılarını kuzum
Prednol, rahmin bebeği yabancı cisim olarak görüp dışarı atmaması için bağışıklığı bloke ediyor. Transferden kısa süre sonra bırakırsınız.Ayy evet sorma hiç sevmedim prednol u çok acı ve tuaf bir tadı var ne kadar daha içiceğiz acaba bu ilaçları
Prednol, rahmin bebeği yabancı cisim olarak görüp dışarı atmaması için bağışıklığı bloke ediyor. Transferden kısa süre sonra bırakırsınız.
Jelleri de hamile kalırsanız 10.haftada, kalmazsanız da hemen bırakıyorsunuz hanımlar..Anladım çok teşekkür ederim peki progestan kapsülü ne kadar kullanıyoruz bilginiz var mı
Kuzum ben onuda kullanıyorum senın lıstede yokmu sabah aksam bende oDimi canım bende öyle tahmin ediyorum esrofeme de transferden sonra başlayacağız sanırım
Jelleri de hamile kalırsanız 10.haftada, kalmazsanız da hemen bırakıyorsunuz hanımlar..
Kuzum ben onuda kullanıyorum senın lıstede yokmu sabah aksam bende o
Canısı bende normal sekklde karalanmamısAaa ciddi misin benim listede üstünü karalamışlar onu ama sonradan hemşireyede sordum ben estrofem var bide onu transferden sonra mı kullanacağım üstü karalanmış dedim evet dedi
Resım yukleyemıyorum
Canısı bende normal sekklde karalanmamıs
Canım orasını kırp koy sadece boyutu büyüktür o yüzden yüklenemiyordur
Bende başlangıcından sonuna kadar çizgi çekmiş canım ayy kafam karıştı ya iyice
Albüm Ekle
You have no album yet.
Fotoğraf/Video Ekle
You did not upload any content yet.
Kırptım ama benımkınımı cızmeyı unuttukıBoyle yazıyo kuzum
Boyle yazıyo kuzum
Kırptım ama benımkınımı cızmeyı unuttukı
Onlara yuklenmıyo kuzum kırptım ama baska sekıkde yuklenıyomuFotoğraf açılmıyor canım sadece yazı gözüküyor linki gibi
Onlara yuklenmıyo kuzum kırptım ama baska sekıkde yuklenıyomu
Ozelıne yazdım kuzumValla bilmiyorumki canım hiç yüklemedim bende resim olan yere fotoğrafın adını mı kopyalıyorsun acaba