Tüp Bebek Merkezleri NOVA ART TÜP MERKEZİ( ANKARA)nde tedavi görenler buraya..

canım hayırlı olur inşallah.bizde gelecek ay orda yaptırcaz sanırım gittiğim kadın doğum doktorum orayla anlaşmalıymış isterseniz orda yapabilirim dedi.ama henüz fiyat konuşmadık.nekadar tutuyor yaklaşık olarak acaba?

Canım ben tüm tedavimi orada yaptırdım. ilaçlar hariç 4750 TL. ilaçlarda yaklaşık 1300 TL tuttu. Benim orada tedavim sürerken dışarıdan gelen başka doktorlarında hastalarına işlemlerini orada yaptığını gördüm. kesinlikle tavsiye ederim. Şimdiden tedavin hayırlı olsun canım.

Canım ben tüm tedavimi orada yaptırdım. ilaçlar hariç 4750 TL. ilaçlarda yaklaşık 1300 TL tuttu. Benim orada tedavim sürerken dışarıdan gelen başka doktorlarında hastalarına işlemlerini orada yaptığını gördüm. kesinlikle tavsiye ederim. Şimdiden tedavin hayırlı olsun canım.
Tesekkur ederim canim.gebelik elde edebildinizmi peKi?gelecek ay bende orda yaptircam.dr umu degistirmek istemiyorum cunku.

Merhaba canım,

Ben Novaart' a gittim. şuan transferimin 13. günündeyim. çok şükür değerlerim güzel ilerliyor. Bu merkezi kesinlikle tavsiye ederim. Benim doktorum Mehmet Hocaydı. onun olmadığı zamanlarada kontrolümü Ahmet hoca yaptı. her ikiside işini çok iyi bilen bu meslekte gerçekten güvenilebilecek insanlar. Hiç birşey yapmadan sadece duruş ve davranışları ile bunu gösteriyorlar. Çok fazla konuşmalarını bekleme ama işlerinde gerçekten çok iyiler. en önemlisi çok rahat güvenebiliyorsun. Ordayken biliyorsun her halükarda iki profosörden birisi seninle ilgilenir. Benim transferime her ikiside girdi ve kendimi öyle güvende hissettimki anlatamam. Ayrıca merkezin çalışanları ve hemşireleri de çok iyi. Ücret konusun da ise diğer merkezlere göre biraz daha uygun fiyatlı ve ödeme kolaylığı sağlıyorlar. İlk muayeneden transfere kadar hiç para ödemedik. ( bu arada ilk görüşme ve muayene ücretsiz) Hatta transfer günü ödeme yapalım mı artık diye eşim sordu da öyle yaptık :)) ayrıca ilaçları anlaşmalı eczanelerinden getirtiklerinde çok uygun fiyatlı oluyor. ve tedavi sonuna yaklaşırken ilaçlar azaldığında yeni ilaç aldırmamaya çalışıp ellerinde varsa ücretsiz veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

Biz merkez araştırmaya başladığımızda ilk nova arta gittik mehmet hoca ile görüştük. sonra ankalife' ta gurur hoca ile görüştük, sonra da anatolya hakan hoca ile görüştük. Aslında Anatolya ile devam edecektik. adetin 23. günü orda ilaçlara başlayacaktım. fakat içimde hep bir güvensizlik vardı ve aklım nova artta kaldı. iğnelere başlamaya 2 gün kala novaarta gittik ve orayla devam etmeye karar verdik.

çok uzun yazdım biliyorum ama bizde merkez ve doktor araştırmalarımızda hep bu tür bilgilere ihtiyaç duyduk. şimdi en azından senin gibi ihtiyaç duyanlara en azından fikir olması için kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.

Herkes için hayırlısını diliyorum.
sevgiler..
Merhaba, bende ahmet ve mehmet hocayı araştırıyorum, rica etsem ücret konusundada bilgi verebilşrmisiniz?

merhaba arkadaşlar bende dün novaarta gittim ön görüşme için iyiki gitmişim gürgan clinice başlamıştım dün ikisindende randevu aldım artık karar vericektim gürgan clinicte dünde 16:15te randevum vardı 17:30 olmasına rağmen doktorla görüşemediğimiz için sinirlendim ve merkezi terk ettim gürgan cilinic doktorları çok iyi ama doktorlar haricinde diğer çalışanları ilgisiz bilgisiz lakayıt insanlar.benim eşimde problem var bende çok araştırdım ankarada o kadar tüp bebek merkezinden sonra iki merkeze indirdim tercihi ve dünde karar verdim novaarta başlayacağız umarım tese ameliyatımız sonuç verir.sonuç alan arkadaşlarıda tebrik ederim Allah sağlık sıhhatle bebişlerine kavuştursun Allah bütün isteyenlerin gönlüne göre versin.

Merhaba kizlar.benim dr um ankarada sukran cakmak.kendisiyle tup bebek tedavisine basladik.novartla anlasmasi oldugunu yumurta toplama islemini ve transferi orada yapacagini basarin oraninin yuksek oldugunu soyledi.yumurta takibim yapildi novarttada toplama islemi yapildi.dr um disardan olmasina ragmen merkez hakkindaki ilk izlenimim cok olumlu oldu.hemsireler bi harikaydi.neyse toplama isleminden sonra 5.gun transferimin yapilacagini soylediler hergun arayip embriyolar hakkinda bilgi verdiler.transfer gunu ameliyathaneye alindim.dr um yanimda ve onun disinda ahmet hocada vardi ve transferimi ahmet hoca yapti.onunda girecegini bilmiyordum girunce cok utandim ama sonra kendimi okadar guvende hissettimki anlatamam.sukran hanim rica etmis transferimde bulunmasi icin cunku bende sivi birikimi vardi biraz ve daha once asilamami yaparken hemsire ultrasonnda dogru yeri gosteremedigi icin asilamamda zorlanmisti.birde rahim agzim darmis bundan dolayida zorlandi.kendi dr um ultrasonu gezdiriken ahmet hocada transferi gerceklestirdi.embriyolog elinde siringayla iceriye adimi soyleyerek girdi .geldimi geldimi dedim geldi kuzucuk dediler .oan icimi acayip bi sevinc kapladi .o ani yasamanin bukadar guzel ve mucizevi birsey olacagi hic aklima gelmezdi.sonra dr um hadi dedi bismillahirrarmanirahim diyoruz ve ultrasonabakiyoruz dedi onun rahmime nasil gittigini gordum ve Allahim hayirlisini masip et die dua ettim.o dr larin ve hemsirelerin embriyonun rahme verildigi siradaki sevincini bi gosrseniz sanki yeni hir icad yapmislar gibi nasil mutlu oluyolar.dolayisiyla buda size yansiyor.zaten bir hemsire sadece benim elini tutup bana destek oldu bu cok hisuma gitti.digeri tam tepemdeydi gizleriniz ne kadar guzel insallah sizin gibi guzel gozlu bir bebek olur dedi.hic kalmadan diger sedyeye alip odaya goturduler beni.bir saat yattim.sonra arabanin arkasina uzanmis vaziyette eve geldim.bugun 3.gunum ayin 27 sinde test yapilacak.dilerim pozitif olur.ama olumsuz olursa yine ayni dr umla ve novartla devam edecem.cok memnun kaldim ben dr umda iyiki orayla anlasmaliymis.herkese bu yolda Allah yatdim etsin insallah.

Buraya yazmayi unutmusum transferin 8.gunu kan tahlili yaptirdim dayanamayip cok sukur sonucum pozitif :) suan 6 hafta 6gunluk hamileyim kalp atislari da duyuldu cok sukur hersey yoolundaymis.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.yasayan bilit.tup bebek yaptiracak olanlara tavsiyem sureci gozunuzde buyutmeyin.fazla herseyi sorgulamayin Allaha ve dr unuza teslim olun.tibben yapilmasi gereken hersey yapiliyor geriye Allahin ol demesi kaliyor ben hep bunu dusunerek kendimi rahatlattim.Allah bu yolda herkesin yardimcisi olsun.

Kizlar bnde novaart a yeni basladim ve bu ay yumurtalarim az oldugu icin bi dahaki aya birakti doktorum bunun icin yapabilecegim bisi varmi bana yardimci olabilirseniz sevinirim bu arafa 9 senelik evliyim ve hic bebisim yok bilginize ihtiyacim var

Ben de novaart da mehmet hocanin hastasiyim. Ilk gittigimden beri icimde bir guven var. Sebebini bilmiyorum. Cok da konusmadi halbuki. Benim sorunum rezerv azligi. Bir tane denemem var transfer seviyesine bile gelmedik. Hemen nova art da basladim ben de. Ilk ay takip yapildi. Simdi bant kullaniyorum. Sorgulamiyorum arastirmamaya calisiyorum. Allahimin izniyle olacak inaniyorum insallah. Dilerim hersey gonlumuzce olur.

Ben de novaart da mehmet hocanin hastasiyim. Ilk gittigimden beri icimde bir guven var. Sebebini bilmiyorum. Cok da konusmadi halbuki. Benim sorunum rezerv azligi. Bir tane denemem var transfer seviyesine bile gelmedik. Hemen nova art da basladim ben de. Ilk ay takip yapildi. Simdi bant kullaniyorum. Sorgulamiyorum arastirmamaya calisiyorum. Allahimin izniyle olacak inaniyorum insallah. Dilerim hersey gonlumuzce olur.

Insallah cnm bnde mehmet hocaya gidiyorum ve bnm ilk denemem olucak tup bebekte bu ay baslayabilirim insallah ve hersey yolunda gider hakkimizda hayirlisi olsun allahin izniyle inşallah

bende novarta gitmeyi düşünüyorum bu tedavi size ne kadara mal oldu benimde tek tüpüm kapalı bakalım hayırlısı inş

doktorlarına güveneceksin bende novaart ile görüşüyorum benimde önümüzdeki ay düşünüyorlar işlemi yapmayı sırf para almak için bir işleme girmiyorlar.zamanı ne ise ona göre davranıyorlar bu şekilde çalışan merkez kalmadı bana göre içini ferah tut umarım kaderimizde hayırlı sağlıklı bebiş yazılmıştır.

Merhaba arkadaslar bende aydan biri nin hastasiyim sizlerin buradaki yorumlarinizi okuduktan sonra novaartta mi yaptirsak bu sureci diye dusundum hep bugun doktorumla gorustum tup bebegi nova da yapiyorum dedi cok mutlu oldum insallah allah hepimize hayirli saglikli evladlar nasip eder ..

doktorlarına güveneceksin bende novaart ile görüşüyorum benimde önümüzdeki ay düşünüyorlar işlemi yapmayı sırf para almak için bir işleme girmiyorlar.zamanı ne ise ona göre davranıyorlar bu şekilde çalışan merkez kalmadı bana göre içini ferah tut umarım kaderimizde hayırlı sağlıklı bebiş yazılmıştır.
Amin cnm inşallah aynen kayiliyorum bnm gecen ay baslancakti ama dktrum bu ya yumyrta rezervim az oldugu icin ve sansim daha fazla olmasi icin bidaki aya birakti yani istese gecen ay oldu kadar yumurtanla basliyalim derdi bnde dktruma guveniyorum cok konusup n sormadan fazla aciklama yapmasada bana guven veriyor

Amin cnm inşallah aynen kayiliyorum bnm gecen ay baslancakti ama dktrum bu ya yumyrta rezervim az oldugu icin ve sansim daha fazla olmasi icin bidaki aya birakti yani istese gecen ay oldu kadar yumurtanla basliyalim derdi bnde dktruma guveniyorum cok konusup n sormadan fazla aciklama yapmasada bana guven veriyor

canım çok saol paylaşımların için bende sana sorduktan sonra gittim novoarta mehmet hocayla görüştüm canım tüm tahlillerimi götürdüm herşey normal dedi baya ilgilendi sonra ultrasonla bakınca rezerv az bu ay yapamayız dedi gelcek ay başlıycaz işte herhalde aynı anda başlıycaz allah hakkımızda hayırlısını versin canım sen hangi şehirdesin

canım çok saol paylaşımların için bende sana sorduktan sonra gittim novoarta mehmet hocayla görüştüm canım tüm tahlillerimi götürdüm herşey normal dedi baya ilgilendi sonra ultrasonla bakınca rezerv az bu ay yapamayız dedi gelcek ay başlıycaz işte herhalde aynı anda başlıycaz allah hakkımızda hayırlısını versin canım sen hangi şehirdesin
Bnde sansima erken oldum bu ay bi kac gun bugunde gittim ignelerimi aldirdi dktr bugun ignelere baslicam nasipse cnm ama oda ayti bir stres tabii hayirlisi inşallah

X