Merhaba canım,
Ben Novaart' a gittim. şuan transferimin 13. günündeyim. çok şükür değerlerim güzel ilerliyor. Bu merkezi kesinlikle tavsiye ederim. Benim doktorum Mehmet Hocaydı. onun olmadığı zamanlarada kontrolümü Ahmet hoca yaptı. her ikiside işini çok iyi bilen bu meslekte gerçekten güvenilebilecek insanlar. Hiç birşey yapmadan sadece duruş ve davranışları ile bunu gösteriyorlar. Çok fazla konuşmalarını bekleme ama işlerinde gerçekten çok iyiler. en önemlisi çok rahat güvenebiliyorsun. Ordayken biliyorsun her halükarda iki profosörden birisi seninle ilgilenir. Benim transferime her ikiside girdi ve kendimi öyle güvende hissettimki anlatamam. Ayrıca merkezin çalışanları ve hemşireleri de çok iyi. Ücret konusun da ise diğer merkezlere göre biraz daha uygun fiyatlı ve ödeme kolaylığı sağlıyorlar. İlk muayeneden transfere kadar hiç para ödemedik. ( bu arada ilk görüşme ve muayene ücretsiz) Hatta transfer günü ödeme yapalım mı artık diye eşim sordu da öyle yaptık :)) ayrıca ilaçları anlaşmalı eczanelerinden getirtiklerinde çok uygun fiyatlı oluyor. ve tedavi sonuna yaklaşırken ilaçlar azaldığında yeni ilaç aldırmamaya çalışıp ellerinde varsa ücretsiz veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
Biz merkez araştırmaya başladığımızda ilk nova arta gittik mehmet hoca ile görüştük. sonra ankalife' ta gurur hoca ile görüştük, sonra da anatolya hakan hoca ile görüştük. Aslında Anatolya ile devam edecektik. adetin 23. günü orda ilaçlara başlayacaktım. fakat içimde hep bir güvensizlik vardı ve aklım nova artta kaldı. iğnelere başlamaya 2 gün kala novaarta gittik ve orayla devam etmeye karar verdik.
çok uzun yazdım biliyorum ama bizde merkez ve doktor araştırmalarımızda hep bu tür bilgilere ihtiyaç duyduk. şimdi en azından senin gibi ihtiyaç duyanlara en azından fikir olması için kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.
Herkes için hayırlısını diliyorum.
sevgiler..