- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
kesinlikle bakalım zaman ne göstercek :)Hayırlısı olsun. Bi konuş tabi hocalarla. Yonendirirler. Bir ay ara verince farklı düşünebiliyor insan. Ben de geçirdiğim için 2 olumsuz aşılama anlıyorum seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle bakalım zaman ne göstercek :)Hayırlısı olsun. Bi konuş tabi hocalarla. Yonendirirler. Bir ay ara verince farklı düşünebiliyor insan. Ben de geçirdiğim için 2 olumsuz aşılama anlıyorum seni.
tm canım eşime söyleyimEvet canim ben de tüp. Ben arifoglundan aldım. Guvenirilir bir yer olsun. Dolaptan vermeleri gerekiyor yoksa bozulurmus. İçinden dondurma kaşığı gibi kucucuk bir kaşık çıkıyor. O kasikla Her sabah yarım kaşık filan alacaksın. Metal dokundurmamalısın içine. İnşallah fayda görürsün.
canım sendemi novarta gidiyorsun ben mehmt beyin hastasıyımÜzülme arkadaşım olaşıklığı az zaten bende 2 asilama yaptırmıştır sonra tüp bebek yaptık ve. ok şükür tuttu tüp bebeğin olasılığı çok daha fazla çok zor bir işlemde değil maddi olarak hazır olduğunda git ayrıca klinikte psikoloğa var ve Ceren hanim muhteşem hala görüşüyoruz herseyin hayırlısı vakit gelmeyince olmuyor pozitif görünce tüm sıkıntıların bitiyor insallah
l
Aynen ben de bu ilaçları kullandım. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah.tm canım eşime söyleyim
canım ben bu gün tedaviye başladım
bu gün kan verdim
progesteron 0.8 cıkmış biraz önce hemşiere aradı bir sorun gözükmüyor
ignelere başlıya bilirsin dedi
gonal-f 150
merional günde 1 göbektn igne vurulacagım
dr ultrsyona soktu
8-9 tane yum gözüyo sorun yok dedi
RABBİM inşş hepimizin yüzünü güldürür inşşşş canım ya ben çok heyacnlıyım
aminn inş canım inşAynen ben de bu ilaçları kullandım. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah.
Yok canım haber bekliyorumaminn inş canım inş
senin transver oldumu?
Canım ya . İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Güzel haberler yazalım beraberce.öylemi sende daha yenisin ama bnden öndesin inş sevinçli hayrlı güzel haber verirsin şimdi burda sela okunuyo okunan sela yüzü suyu hürmetine bacım inşşşşşşşşşşş
aminnn amin inşşCanım ya . İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Güzel haberler yazalım beraberce.
canım sana bişi sorcamCanım ya . İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Güzel haberler yazalım beraberce.
Yok içinde çok var 4 güne yetiyor. Bana 3 kutu aldirmislardi. Biri yarım kaldi. Sonra dozu azalttilar.canım sana bişi sorcam
gonafal -f bna 150 dedi 4 gün de 1 kutu ama ilac az geldi gözüme senin yettimi??
sanki bu günde 150 yaparsam biter gibi 2. gün
Evet canım, oradaymış halen. Akşam 7 de novaarta geçiyorumCanım muayenehane yerine novaartta bakmıştı 2 hafta önce bir arkadaşıma. İstersen oraya sor. Koru hastanesinin arkasında ankara ticaret odasının binası mi varmış ne. Tam ismini hatırlayamadım. Bir arkadaş yazmıştı oraya gideceklerini. Başlamamış olabilir orada.
Hayırlı olsun tedavin canim. Hoşgeldin aramıza. İnşallah bebisli ler arasına sen de katılırsın. Son zamanlarda bu forum epey kismetliydi. Darısı başımıza. Laboratuvarının ve embriyolog un iyi olduğunu duymuştum ama embriyoskop hakkinda bilgim yok benim.Burda arkadaşların bazıları hamile.ne güzel Allah bizlerede nasip etsin.bende novart başladım.mehmet hocaya.