Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah olmazsın ve gebesindir.ahmet hocayla konustuk pzt ya kadar bekleyin hala olmazsan pazt tekrar konuşalım dedi
İnsallah dayanamicam aksam test yapicam sanırıminsallah olmazsın ve gebesindir.
Biz de merak ettikİnsallah dayanamicam aksam test yapicam sanırım
Aaa rakamlar bnmkiyle aynııı, sonuda güzel olcak inşallahArkadaşlar 6 yumurta döllenmiş 5i tutmuş cumartesi transfer allahın izni ile
Bak 2 aralık mesajımı buldum, seniniçin10 yumurtadan 6 sı işleme alınmış, 5 i döllenmiş. pgt sine yarın bakılacak. inşallah bi sorun çıkmaz
Çok sukur Rabbim dualarını kabul etti benimkileri de kabul eder insallahBak 2 aralık mesajımı buldum, seniniçin
İnşallah canım, inşallah senin dondurulmuşlarında kalırÇok sukur Rabbim dualarını kabul etti benimkileri de kabul eder insallah
Koca bi negatif gordum yineBiz de merak ettik
vardir bir hayir, vakti zamani vardir elbetKoca bi negatif gordum yine
Hadi hayırlısıArkadaşlar 6 yumurta döllenmiş 5i tutmuş cumartesi transfer allahın izni ile
Kacinci gunun bugün ve kaçıncı gun embriyosu.kac tane koydularKoca bi negatif gordum yine
Reglm gecikti henüz tüpe başlayamadık.Kacinci gunun bugün ve kaçıncı gun embriyosu.kac tane koydular
Himm.hayirlisiyla baslarsiniz inşallah.sikma caniniReglm gecikti henüz tüpe başlayamadık.
Allah yardımcın olsun inşaallah.kacctane koycaklar. Ve kacinci denemen buArkadaşlar bugün transferin var dua edin lütfen Rabbim hepimize çocuk nasip etsin insallah