- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 44
ilk kez kucaginda iki bebis de goreceksin Allah'in izniyle.Canımmm çokkk teşekkürler, ilk kez iki kese gördüm. Bu 6. Hamilelik, çok değişik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk kez kucaginda iki bebis de goreceksin Allah'in izniyle.Canımmm çokkk teşekkürler, ilk kez iki kese gördüm. Bu 6. Hamilelik, çok değişik
inşallah, canım bnm. ben ağustosta sen de ekim deilk kez kucaginda iki bebis de goreceksin Allah'in izniyle.
novaartı ararsan cevaplarlar, strestendir.Arkadaşlar tup bebge baslicaktik fakat reglim gecikti ilk defa boyle bi gecikme oldu ahmet hocanun muayenehanesine mi gitmem lazım novaarta reglinin 2. Yada 3. Günü gel demişlerdi napicam şimdi. Kafam iyice karıştı halbuki bi an önce olsamda tedaviye baslasam diye can atiyordum
ya hamileysen, test yaptınmıArkadaşlar tup bebge baslicaktik fakat reglim gecikti ilk defa boyle bi gecikme oldu ahmet hocanun muayenehanesine mi gitmem lazım novaarta reglinin 2. Yada 3. Günü gel demişlerdi napicam şimdi. Kafam iyice karıştı halbuki bi an önce olsamda tedaviye baslasam diye can atiyordum
Şimdi bi arayim ozamannovaartı ararsan cevaplarlar, strestendir.
yok yapmadım ama sanmıyorum çünkü esimde skinti var hareket ve sayı problemi var spermlerinde aşılama bile olmaz demişti ahmet hocamya hamileysen, test yaptınmı
Çok değişik demi 2 tane olması çok güzel allahım inşallah herşey çok güzel olacakCanımmm çokkk teşekkürler, ilk kez iki kese gördüm. Bu 6. Hamilelik, çok değişik
Ooo o belli olmaz, sabah bi idrar testi yap bence. 4 gün geçtiyse çıkar,yok yapmadım ama sanmıyorum çünkü esimde skinti var hareket ve sayı problemi var spermlerinde aşılama bile olmaz demişti ahmet hocam
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin. Kucağına sağlıkla al inşallah.Hanımlar, ultrasonda gördüm iki taneler, karından bakıldı. Vajinal olursa kalp atışıgörülür ama hiç gerek yok iui görünüyorlar dendi. 2 haftasonr kalp atışına bakılcak. Kendim için ne diliyorsam hepinize diliyorum sevgiler
Çokk teşekkürlerCanım hayırlı olsun. Çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin. Kucağına sağlıkla al inşallah.
Allahinşallah, canım bnm. ben ağustosta sen de ekim de
Allah soyletiyo inşallah tatliminşallah, canım bnm. ben ağustosta sen de ekim de
gebelik testi yaptin mi, tavsiye ederim bu isler belli olmazArkadaşlar tup bebge baslicaktik fakat reglim gecikti ilk defa boyle bi gecikme oldu ahmet hocanun muayenehanesine mi gitmem lazım novaarta reglinin 2. Yada 3. Günü gel demişlerdi napicam şimdi. Kafam iyice karıştı halbuki bi an önce olsamda tedaviye baslasam diye can atiyordum
Kizlar diyelim ki gebelik olusmadi.bi dahaki tedaviyi ne zaman baslatiyolar
İnşallahh canımAllah
Allah soyletiyo inşallah tatlim
ahmet hocayla konustuk pzt ya kadar bekleyin hala olmazsan pazt tekrar konuşalım dedigebelik testi yaptin mi, tavsiye ederim bu isler belli olmaz
Olur haftasonu yaahmet hocayla konustuk pzt ya kadar bekleyin hala olmazsan pazt tekrar konuşalım dedi