- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 44
tesekkur ederim canım. inşallah. ilki kadar uzulmedim alistim sanırımHayırlısı olsun canım tüp bebekte şans yüksek hiç canını sıkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim canım. inşallah. ilki kadar uzulmedim alistim sanırımHayırlısı olsun canım tüp bebekte şans yüksek hiç canını sıkma
Canım bnm hepimiz inşallah bebişlerimizi kucağımıza alıcaz bir güntesekkur ederim canım. inşallah. ilki kadar uzulmedim alistim sanırım
degil mi, Allah büyüktür.Canım bnm hepimiz inşallah bebişlerimizi kucağımıza alıcaz bir gün
Ateş ve terleme bendede olmuştu, sanırım ilsçlardan. Hayırlı olsun transferin22 aralikta transferim oldu.2 ocakta test yapilacak.ates var ve sabahlari saat 5 6 ve 7 gibi bel kasık ağrısıyla uyaniyorum.sizdeki belirtiler neler yazar mısınız
Aa ben de grip oldum ve prednol kullaniyorum.ondan miymis? Ateş falan da vardi.ben de diyorum ki hastanede usudum ondan saniyorumBirde prednolmuydu adını tam hatırlamıyorum, bağışıklık baskışayıcı. Arkadaşlar tahminim o ilaç sebebiyle çok ciddi grip geçirdim, bağışıklığımı azalttığı için. Transfer aşamasında olanlar hastalanmamaya, hastalarla aynı ortamda bulunöamaya gayret edin. Hayatımınen ağır gribiydi
Tesekkurler kanada.insallah 2 sinde belli olcakAteş ve terleme bendede olmuştu, sanırım ilsçlardan. Hayırlı olsun transferin
Sen naptin peki tuttu mu son durumun nasilTesekkurler kanada.insallah 2 sinde belli olcak
Yani prednol bağışıklığı zayıflatıyor ve hmn geip oluyoruzAa ben de grip oldum ve prednol kullaniyorum.ondan miymis? Ateş falan da vardi.ben de diyorum ki hastanede usudum ondan saniyorum
Benim pozitif cnm, darısı başınıza. İnşallah Allah tamamına erdirir, düşüğüm çok oluyorSen naptin peki tuttu mu son durumun nasil
Amin canim Sağol senin de gözün aydin olsunBenim pozitif cnm, darısı başınıza. İnşallah Allah tamamına erdirir, düşüğüm çok oluyor
hayirli olsun transferiniz.22 aralikta transferim oldu.2 ocakta test yapilacak.ates var ve sabahlari saat 5 6 ve 7 gibi bel kasık ağrısıyla uyaniyorum.sizdeki belirtiler neler yazar mısınız
Hayırlı olsun transferiniz22 aralikta transferim oldu.2 ocakta test yapilacak.ates var ve sabahlari saat 5 6 ve 7 gibi bel kasık ağrısıyla uyaniyorum.sizdeki belirtiler neler yazar mısınız
Ben iyiyim bulantılarım çok herşey yolunda gitsin bulantılara razıyım ben :)Sagol canim.swn ne durumdasin.
ilk defa mi yapilacak tup bebekKanada ve 0652 çarşamba yumurta toplamam var ahmet ve mehmet hoca çok stresli olduğumu hatta mehmet hoca şimdiye kadar belkide stresli olduğum için olmamıştır dedi dizinde stres oluyor muydu çok korkuyorum stresimin engellemesinden
bi yerde cehalet mutluluktur, buna bazen inanirim . insallah olumlu sonuç alirsin. arkadaslar tecrubeli daha guzrl cevao verirler gerci.Evet ilk denemem 2 aşılama olmuştum başka klinikte hiç gebelik olmadı 2 yıllık denememiiz oldu ebe olduğumdan işin içi de olduğumdan ilk aydan stresimin başladı çarşamba yumurta toplamam var acaba hamile kalan arkadaşların stresi olmusmuydu