- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 44
haftaya di mi :)çarşambaya verdiler ilk ultrason randevusunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftaya di mi :)çarşambaya verdiler ilk ultrason randevusunu.
Evet ikiz çok şükür allahımasuper canım maşallah. çoğul yani oooo. ikiz mi?
Teşekkür ederim cnmsüper, çok sevindim
evet cnm, geç olmuş dimi? Allah nasip ederse kalp atışıda görülür o vaktehaftaya di mi :)
bir taşla iki kuşEvet ikiz çok şükür allahıma
evet ya geç olmuş beklemek zor tabi. dediğin gibi bir daha git gel yapmazsın bir defada görürsün inşallah hepsini.evet cnm, geç olmuş dimi? Allah nasip ederse kalp atışıda görülür o vakte
DR U yada hemşiresini arada bi danışsana,arkadaslar, asilamamin 11. gunu olacak neredeyse ama sol kasigimda ara ara giren ağrı var. yumurtalardan biri kiste donusmus olabilir mi. boyle bisey yasayan oldu mu aranizda bu agri nedir
teste az kaldi diye aramayi dusunmemistim hic. simdi gecti ama aksam iyi agridi kan vermek icin gittigimde konuşayım belki bakar ultrasonlaDR U yada hemşiresini arada bi danışsana,
sonra haber ver amDR U yada hemşiresini arada bi danışsana,
evet, öyle yap. kanı ne zaman verceksinteste az kaldi diye aramayi dusunmemistim hic. simdi gecti ama aksam iyi agridi kan vermek icin gittigimde konuşayım belki bakar ultrasonla
cumartesi vereyim diyorum. 13. gün olacak. belki yarın idrar testi yaparım, cesaretimi toplarsamsonra haber ver am
evet, öyle yap. kanı ne zaman verceksin
hadi inşallahcumartesi vereyim diyorum. 13. gün olacak. belki yarın idrar testi yaparım, cesaretimi toplarsam
yok, tel edip embriyo durumu hakkında bilgi veriyolarArkadaşlar yumurta toplamadan sonra transfere kadar çağırıyorlar mi
Cnm hayırlısı neyse o olsun, tüp bebekte şans çok fazla.merhaba arkadaslar, kimsenin sesi cikmiyo bu aralar.
bugun test yaptırdım asilamam negatif. sanirim tupe gececegiz
tesekkur ederim canım ilgin icin. inşallah oyle olur. Ahmet bey sasirdi, beklemiyordu. ben onu teselli ettim sanki bir kac gune arayacakmis o zaman netlesir tup durumu sanirim. ben kafaya koydum ama. :)Cnm hayırlısı neyse o olsun, tüp bebekte şans çok fazla.
Evet evett mutlaka gecikmeden, fikirden soğumadan hayata geçir, sonra vazgeçiveriyo insan.tesekkur ederim canım ilgin icin. inşallah oyle olur. Ahmet bey sasirdi, beklemiyordu. ben onu teselli ettim sanki bir kac gune arayacakmis o zaman netlesir tup durumu sanirim. ben kafaya koydum ama. :)
Hayırlısı olsun canım tüp bebekte şans yüksek hiç canını sıkmamerhaba arkadaslar, kimsenin sesi cikmiyo bu aralar.
bugun test yaptırdım asilamam negatif. sanirim tupe gececegiz