İnşallah ama adet olacakmışım gibi bir ağrı var korkuyorum çokhayırlı haberlerle gel inşallah güzelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama adet olacakmışım gibi bir ağrı var korkuyorum çokhayırlı haberlerle gel inşallah güzelim :)
İnşallah allah yardımcımız olsun hepimizinsenden de güzel haberler bekliyoruz inşallah :)
her gün arıyorlar, dün 5 i de pgt ye gitti. bugün öğleden sonra ya da ctesi sabah transfer olabilir dedilerembriyolar ne durumda sizin, bilgi verdiler mi transfer günü konusunda?
Canm sende guzel sonuc alirsin ins ama korkma o agri bendede vardi halada arara arar oluo yarinda degerlerim yukselir sorinsuz bir sekikde bebegime kavusurum bi
İnşallah ama adet olacakmışım gibi bir ağrı var korkuyorum çok
En büyük temennim o inşallah yüce rabbim sonuna kadar bebeğin seninle olur inş bizlerde senn gibi sevinirizCanm sende guzel sonuc alirsin ins ama korkma o agri bendede vardi halada arara arar oluo yarinda degerlerim yukselir sorinsuz bir sekikde bebegime kavusurum bi
maşallah iyi gidiyor. devamı da güzel gelsin inşallah. güzel haberler bekliyoruz.her gün arıyorlar, dün 5 i de pgt ye gitti. bugün öğleden sonra ya da ctesi sabah transfer olabilir dediler
geçmiş olsun rezerv azlığı mı var acaba. inşallah yeni denemende iyi sonuç alırsın üzülme tamam mıherkese merhaba bende novoartta tedavi görüyorum 2 tüp denemesi olacaktı ama transfer için yumurtalar yeteri kadar olgunlaşmadı o yüzden iptal oldu işlem
çok geçmiş olsunherkese merhaba bende novoartta tedavi görüyorum 2 tüp denemesi olacaktı ama transfer için yumurtalar yeteri kadar olgunlaşmadı o yüzden iptal oldu işlem
sağolasın, aradılar bugün. 2 si sağlammış, yarın transfer var. hepimiz için hayırlısı olsun.maşallah iyi gidiyor. devamı da güzel gelsin inşallah. güzel haberler bekliyoruz.
vazgeçme mutlaka devam et olurmu, bir süre bitkisel destek düşünmez misin? tesadüf bugün saraçoğlu na rastladım tv de. testere dişli aslan pençesinin amh oranını yükselttiğini söylüyordu.herkese merhaba bende novoartta tedavi görüyorum 2 tüp denemesi olacaktı ama transfer için yumurtalar yeteri kadar olgunlaşmadı o yüzden iptal oldu işlem
Kan tahlili için ödeme alıyolarmı öyle birşey duydum amaCanm sende guzel sonuc alirsin ins ama korkma o agri bendede vardi halada arara arar oluo yarinda degerlerim yukselir sorinsuz bir sekikde bebegime kavusurum bi
Hocaya söyle yada danışmadaki kıza söyle ama baz prosedürler var sanırım yaş evlilik yılı falanArkadaşlar şu ilaç raporunu nasıl çıkarttınız acaba
2 yıllık evliysen hoca hallediyorHocaya söyle yada danışmadaki kıza söyle ama baz prosedürler var sanırım yaş evlilik yılı falan
Iyi aksamlar arkadasim pgt icin ayri ucret aldilar mi?bide neden pgt yaptilar sorun neydi acaba? Kendi laboratuvarinda mi yapiyolar yoksa baska yere mi yolluyolar?sağolasın, aradılar bugün. 2 si sağlammış, yarın transfer var. hepimiz için hayırlısı olsun.
evet 2 yılı geçti başka şart var mı acaba2 yıllık evliysen hoca hallediyor
genetiğimde bi sorun çıktı, yıllar önce 3, mayıstada 1 düşüğüm var. pgt li olsun dendi. yarın transfer var işte. 2 tanesi geçmiş pgt yi. tabiiki ücreti var ama biz daha hiç ödeme yapmadık. yarın olacak hepsini yazarımIyi aksamlar arkadasim pgt icin ayri ucret aldilar mi?bide neden pgt yaptilar sorun neydi acaba? Kendi laboratuvarinda mi yapiyolar yoksa baska yere mi yolluyolar?