Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım,
Ben Novaart' a gittim. şuan transferimin 13. günündeyim. çok şükür değerlerim güzel ilerliyor. Bu merkezi kesinlikle tavsiye ederim. Benim doktorum Mehmet Hocaydı. onun olmadığı zamanlarada kontrolümü Ahmet hoca yaptı. her ikiside işini çok iyi bilen bu meslekte gerçekten güvenilebilecek insanlar. Hiç birşey yapmadan sadece duruş ve davranışları ile bunu gösteriyorlar. Çok fazla konuşmalarını bekleme ama işlerinde gerçekten çok iyiler. en önemlisi çok rahat güvenebiliyorsun. Ordayken biliyorsun her halükarda iki profosörden birisi seninle ilgilenir. Benim transferime her ikiside girdi ve kendimi öyle güvende hissettimki anlatamam. Ayrıca merkezin çalışanları ve hemşireleri de çok iyi. Ücret konusun da ise diğer merkezlere göre biraz daha uygun fiyatlı ve ödeme kolaylığı sağlıyorlar. İlk muayeneden transfere kadar hiç para ödemedik. ( bu arada ilk görüşme ve muayene ücretsiz) Hatta transfer günü ödeme yapalım mı artık diye eşim sordu da öyle yaptık :)) ayrıca ilaçları anlaşmalı eczanelerinden getirtiklerinde çok uygun fiyatlı oluyor. ve tedavi sonuna yaklaşırken ilaçlar azaldığında yeni ilaç aldırmamaya çalışıp ellerinde varsa ücretsiz veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
Biz merkez araştırmaya başladığımızda ilk nova arta gittik mehmet hoca ile görüştük. sonra ankalife' ta gurur hoca ile görüştük, sonra da anatolya hakan hoca ile görüştük. Aslında Anatolya ile devam edecektik. adetin 23. günü orda ilaçlara başlayacaktım. fakat içimde hep bir güvensizlik vardı ve aklım nova artta kaldı. iğnelere başlamaya 2 gün kala novaarta gittik ve orayla devam etmeye karar verdik.
çok uzun yazdım biliyorum ama bizde merkez ve doktor araştırmalarımızda hep bu tür bilgilere ihtiyaç duyduk. şimdi en azından senin gibi ihtiyaç duyanlara en azından fikir olması için kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.
Herkes için hayırlısını diliyorum.
sevgiler..
nova artı ilk kez duyuyorum anlaşılan memnun kalmışsınız vede hamilesiniz.güle güle büyütün bebişi sorununuz neydi
merhaba
bende novaart tüp bebek merkezine gidiyorum.Benim burda 3.denemem.ilk denemem negatif ikinci denemem dondurulmuşlarla yine malesef negatif.3. de burda deniyeceğim.Cuma günü tekrar gideceğim eğer sorun olmazsa sanırım iğnelerle başlayacağız.Bu sefer pgt yöntemi yapılcak. Genetik sorunumuz var.Ben merkezden memnunum sizlerin dediği gibi doktorlar fazla konuşmuyor yeri ve zamanı gelince konuşuyor ve insana güven veriyor.Bem mehmet hocadan başka zekai tahir hastanesinin infertiliti bölümüne gititm bana kist var dediler kan testi falan verdim ultrason falan filan derken ordaki doktorlar birbirlerine soruyor ne yapalım diye.Uzman doktorlar birde.Kistim olmuş 6-7 cm.Daha sonra görümcemin araştırmasıyla mehmet hocayı buldu ve oraya gittik mehmet hoca bana güven verdi korkmayın basit bir kist dedi zamanla küçülür dedi.hiç bir ilaç vermedi ve daha sonra kontrole gittiğimde kaybolmuştu.Hocanın bana öyle güven vermesiyle tüp bebek tedavimi de or da devam ettik ve ediyoruzda.İnşallah bebişlerimize kavuşuruz hayırlı ile ...
inşallah hayırlısı ile bize pgt yöntemi uygulanacak genetik sorun var bizde ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum benim doktırum olna mehmet hoca yarın yokmuş yerine ahmet hoca bakacak ve ilk randevum iğnelere başlayacağız herhalde allahtan hayırlısıİnşallah tez zamanda allah önce göbişinizi sonra kucağınız sağlıklı bebek ya da bebeklerle doldursun:) AMİN. NOVAART kesilikle doğru bir seçim. İnsan orda kendini gerçekten güvende hissediyor.
inşallah hayırlısı ile bize pgt yöntemi uygulanacak genetik sorun var bizde ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum benim doktırum olna mehmet hoca yarın yokmuş yerine ahmet hoca bakacak ve ilk randevum iğnelere başlayacağız herhalde allahtan hayırlısı
Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Allah bu sefer sağlıcakla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin inşallah. [/QUOTE
Hayırlı olsun tedaviniz. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. Hangi iğnelerle başladın canım?
Merhaba arkadaşlar bende novaartta tüp bebek yaptırdım bu gün 11.gunum hayırlısı ile bu kez olur inşallah Rabbim hepimize evlat sevgisini taddirsin inşallah
canım hayırlı olur inşallah.bizde gelecek ay orda yaptırcaz sanırım gittiğim kadın doğum doktorum orayla anlaşmalıymış isterseniz orda yapabilirim dedi.ama henüz fiyat konuşmadık.nekadar tutuyor yaklaşık olarak acaba?Merhaba arkadaşlar bende novaartta tüp bebek yaptırdım bu gün 11.gunum hayırlısı ile bu kez olur inşallah Rabbim hepimize evlat sevgisini taddirsin inşallah
canım hayırlı olur inşallah.bizde gelecek ay orda yaptırcaz sanırım gittiğim kadın doğum doktorum orayla anlaşmalıymış isterseniz orda yapabilirim dedi.ama henüz fiyat konuşmadık.nekadar tutuyor yaklaşık olarak acaba?Merhaba canım,
Ben Novaart' a gittim. şuan transferimin 13. günündeyim. çok şükür değerlerim güzel ilerliyor. Bu merkezi kesinlikle tavsiye ederim. Benim doktorum Mehmet Hocaydı. onun olmadığı zamanlarada kontrolümü Ahmet hoca yaptı. her ikiside işini çok iyi bilen bu meslekte gerçekten güvenilebilecek insanlar. Hiç birşey yapmadan sadece duruş ve davranışları ile bunu gösteriyorlar. Çok fazla konuşmalarını bekleme ama işlerinde gerçekten çok iyiler. en önemlisi çok rahat güvenebiliyorsun. Ordayken biliyorsun her halükarda iki profosörden birisi seninle ilgilenir. Benim transferime her ikiside girdi ve kendimi öyle güvende hissettimki anlatamam. Ayrıca merkezin çalışanları ve hemşireleri de çok iyi. Ücret konusun da ise diğer merkezlere göre biraz daha uygun fiyatlı ve ödeme kolaylığı sağlıyorlar. İlk muayeneden transfere kadar hiç para ödemedik. ( bu arada ilk görüşme ve muayene ücretsiz) Hatta transfer günü ödeme yapalım mı artık diye eşim sordu da öyle yaptık :)) ayrıca ilaçları anlaşmalı eczanelerinden getirtiklerinde çok uygun fiyatlı oluyor. ve tedavi sonuna yaklaşırken ilaçlar azaldığında yeni ilaç aldırmamaya çalışıp ellerinde varsa ücretsiz veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
Biz merkez araştırmaya başladığımızda ilk nova arta gittik mehmet hoca ile görüştük. sonra ankalife' ta gurur hoca ile görüştük, sonra da anatolya hakan hoca ile görüştük. Aslında Anatolya ile devam edecektik. adetin 23. günü orda ilaçlara başlayacaktım. fakat içimde hep bir güvensizlik vardı ve aklım nova artta kaldı. iğnelere başlamaya 2 gün kala novaarta gittik ve orayla devam etmeye karar verdik.
çok uzun yazdım biliyorum ama bizde merkez ve doktor araştırmalarımızda hep bu tür bilgilere ihtiyaç duyduk. şimdi en azından senin gibi ihtiyaç duyanlara en azından fikir olması için kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.
Herkes için hayırlısını diliyorum.
sevgiler..