Note 4 mu note 5 mi iphone mu

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Note 3 um vardı bozuldu mecburen yeni telefon almam lazım interneti ve kamerayı faal kullanan biriyim tavsiyemiz hangisi

Note serisi büyüklük bakımından hoşuma gidiyor önemli olan ekranın büyük olmasi

Kişisel görüşüm note 5 kullanmış biri olarak da söylüyorum hiç bir telefon iphone yerini tutmuyor en son ben iphone 5se kullanıyorum boyutundan dolayı.

Note 3 um vardı bozuldu mecburen yeni telefon almam lazım interneti ve kamerayı faal kullanan biriyim tavsiyemiz hangisi

iphone...

Ben noté 4 kullanıyorum Cok da memnunum.geniş ekrana da alışmış isen noté serisinden vazgeçme derim

her zman iphone derim ama not 4 le kıyasla iphone 5 almazdım 5s almaya bütceniz yokmu acaba suan kullanıyorum süper hızlı bir telefon cok memnunum

Merhaba bende note 4 aldim buyuk ve kamerasi dgerleri gbi guzeldir die ama cok kotu bu yil borcu bitip iphone almayi dusunuyorum hic dusunme bence iphone kullaninca anlicaksin farki buyuk istiyorsan 6 plus al harika bence.

Uzun yillar kullandim sonra İphone dan nefret edip samsung a geçtim. Aman Yarabbim bu ne! Iphone umu geri verim bana . 3s e bile razıyım

Note3 A7 birde hala modelini bilmediğim bir samsung kullandım 1 yıl içinde. Düşün yani 1 yılda 3 kere değiştirdim

İ phone 6 plus kullanıyorum ama foto kalitesi Samsung kadar iyi değil , ama sağlam telefon
Bende de samsung not 4 var foto kalitesi cok kotu bence telefonundan memnun olabilirsin ☺☺ kuzenimde 6 plus ve kamera iyi hic notlara bakma sen

htc desire 830 derim. yenı cıktı fiyatı 1600 civarında. hem buyuk hemde kamerasına bayıldım.. iphone 5s kullanıyorum memnun değilım. kesınlıkle htc alacagfım cunku samsuglar donuyor.

Ben note edge kullanıyorum. Kamerası gayet tatmin edici. İphone çok küçük. 6 plus ise büyük ama estetik değil bence.

kesinlikle bir iphone kullanıcısı olarak iphone diyorum eşim çok tlf deiştirdi htc samsung huaweı lg ensonda iphone dan memnun kaldı en iyisi iphone donma özelliği kesinlikle yok sansungtaki gbi ne yüklersen yükle

İ phone kullanıyorum ama samsungların görüntü kalitesi çok çok daha güzel
Özellikle S7 gece modundayken bile çok aydınlık bir görüntüsü var

İphone avantaj ve dezavantajlarını okumanızı tavsiye ediyorum almaktan vazgeçersiniz.
Samsungun dezavantajları daha az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…