Note 3 kullanıyorum bilgisayarda yapabilceğin hemen hemen herşeyi yapabiliorsun gayet rahat nete giriyorum fotoğraf makinesine gerek yok 13 mpxel kamerası var ayrıca note özellikleri de çok iyi eğer note tutmayı seviyorsan mesela ben pasta tarifleri die bi defter oluşturdum :) resimleriyle çok güzell kesinlikle tavsiye ederimm tek olumsuzu şarj süresi ama şuan hemen hemen tüm telefonlar aynı .Nekadr az net ve uygulama kullanırsan okadar fazla şarjın dayanır
bende note3 yeni kullanmaya başladım şimdilık memnunum iphone 4 e göre sarjı daha dayanıklı
yekta bende yemek yapmayı çok sevıyorum aklıma geldi tarif defteri oluşurmak fakat bulamadım nası yapıcamı anlatırmısın
bende note3 yeni kullanmaya başladım şimdilık memnunum iphone 4 e göre sarjı daha dayanıklı
yekta bende yemek yapmayı çok sevıyorum aklıma geldi tarif defteri oluşurmak fakat bulamadım nası yapıcamı anlatırmısın
bende bu ara telefon almayı düşünüyorum note2 mi note 3 mü derken galaxy s5 alayım barii dedım ama yınede alternatiflere bakıyorum
Bir telefona çok para dökmek ben mantikli bulmuyorum.üstelik biz hatunlar erkekler gbi oyunada düşkün deilsek not 3 not2 iPhone filan abartmaya gerek yok S4 iyidir candir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım note 3 alacağım..ta vsiye eder misin??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
erkek arkadaşım note 3 kullanıyor ve süper bi telefon diye bilirim özelliklede fotoğraf çeinmeyi çok seviyosan koş al derim :) ayarlarında çok güzel modlar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?