• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Note 2 mi S 4 mü Sony XPeria Z mii ?

1 yıldır xperia go kullanıyorum benimle birlikte s2 alan arkadaşımin tlfn u artik kullanamıyor nemli parmakla dokundu ekran yandı, düşürdü beyni gitti, kartı yandı vs... oysa benim xperia taş gibi taş, sulu sulu kullanıyorum tik yok,yağmurda msjlasiyorum tik yok, her sabah yatak odasında komidinin üzerinden düşüyor tik yok canavar mübarek canavar... arkadaşın biri kilif a girecek rengi görünmeyecek diyor kilifa ne gerek var kmyon gibi tlfn ben şimdi go dan sıkıldım bunu eşime verip xperia z almayı düşüyorum bu arada kardeşim not 2 miydi neydi aldı 5 ay önce durduk yere çöktü bir okadar daha para verdi garanti ye girmedi kullanıcı hatası diyerekten bilmiyorum ben xperia dan vazageçmem asla..! bu arada maşallah diyin;-)

hahaha dogru diyon canavar sonyler hemde ne canavar :D

Xperiaaa ZZZZZZZZZ :D
sony derim baska birsey demem :))
Xperia dan önce ericsson K800i kulaniyordum hemde kac sene kullandim neler geldi basina ve hala calisiyor :)
xperiam yere düstü sagolsun kizim ben uyurken güzelde dus aldirmisti daha yeni aldigimda hamd olsun bisi olmadi :)
kullanisida kolay...
ben derim ki teli almadan önce aklinda olan diger telleri göstert kendine eline al programlarini anlatsinlar sana sonra kararini ver ;)
:9::9:

bende moruna bayıldım yaaa :9::9:

anladım teşekkürlerr :16::16:
evet s4 güzel bence de :) z ile z1 in farkını bilmiyorum ki, öyle pek telefonlarla ilgili olan biri değilim :26: sadece etrafımda kullananlar varsa onların memnuniyetlerini biliyorum :)
bu arada eşimde lg g2 var bak o da memnun telefonundan.. belki onu da düşünebilirsin

lg baktım o da güzelde kafamı karıştırycam daha fazla :9::9:

z1 daha yüksek tabi :6::6:

o zaman kafanı çok karıştırmadan z1 al gitsin :9:

babamda da samsung takıntısı var başka markalara pek yanaşmıyor ikna edebilirsem z1 i olmazsa da s4 olucak sanırım hala kararsızım gerçi :52:

z1 z den daha mı büyük peki :26:

babamda da samsung takıntısı var başka markalara pek yanaşmıyor ikna edebilirsem z1 i olmazsa da s4 olucak sanırım hala kararsızım gerçi :52:

z1 z den daha mı büyük peki :26:

evet baktım şimdi birazcık daha büyükmüş

:9::9:

bende moruna bayıldım yaaa :9::9:

anladım teşekkürlerr :16::16:

lg baktım o da güzelde kafamı karıştırycam daha fazla :9::9:

z1 daha yüksek tabi :6::6:

gecen fatura icin vd gittigimizde gördüm z1 böyle oldum 8)
esime dedim sende bunu al sonra benimkini sen alirsin bende z1 :D
süperler yaa...

Sevgilime telefon almak için gittim.
Fiyatı falan boşladım. Yararlı olsun,kullanışlı olsun modundayım.
Girdim teknosaya sordum : "Piyasadaki en iyi telefon hangisi ise onu istiyorum."
Ben sanırım 5s falan diyecekler amma LG G2 dediler.
Ben :53: oldum ama 5s kullanıcıları ile görüştüğümde en iyi telefonun bu olduğunu söylediler.
İşlemcileri,hızı vs. Bir tek kamerada biraz geride imiş.
Sevgilim memnun.

Ha bende Xperia Z var. Bende çok memnunum :1:

Aralarından birini seçecek olursam kesinniknen Xperia Z :27:

Z1 daha iyi diyorlar amma. :31:

Yillardir iphone kullanan ben iphone u birakip samsunga gectim bir de bunu kullanayim memnun kalmazsam iphone a donerim diye note 3 aldim bir kac ay oldu cok memnunum simdi iphone a bakamiyorum kucuk basit geliyor gozume note3 biraz buyuk olunca tabi:) sarjida iphone a gore cok daha iyi gidiyor note3 istemiyorm buyuk diye demissiniz bende oyle dusunuyodum ama cok ozellikli bi telefon oldugu icin aldim siz de s4 u dusunebilirsiniz kuzenimde var cok memnun

gecen fatura icin vd gittigimizde gördüm z1 böyle oldum 8)
esime dedim sende bunu al sonra benimkini sen alirsin bende z1 :D
süperler yaa...
:9::9::9:
z1 de z de çok zariffff :21::21:
Sevgilime telefon almak için gittim.
Fiyatı falan boşladım. Yararlı olsun,kullanışlı olsun modundayım.
Girdim teknosaya sordum : "Piyasadaki en iyi telefon hangisi ise onu istiyorum."
Ben sanırım 5s falan diyecekler amma LG G2 dediler.
Ben :53: oldum ama 5s kullanıcıları ile görüştüğümde en iyi telefonun bu olduğunu söylediler.
İşlemcileri,hızı vs. Bir tek kamerada biraz geride imiş.
Sevgilim memnun.

Ha bende Xperia Z var. Bende çok memnunum :1:

Aralarından birini seçecek olursam kesinniknen Xperia Z :27:

Z1 daha iyi diyorlar amma. :31:
g2 evet çok iyi ama düşünmüyorum onu :1:

Z aklımda kaldııııı Z1 biraz daha pahalıı :30::30::9:
Yillardir iphone kullanan ben iphone u birakip samsunga gectim bir de bunu kullanayim memnun kalmazsam iphone a donerim diye note 3 aldim bir kac ay oldu cok memnunum simdi iphone a bakamiyorum kucuk basit geliyor gozume note3 biraz buyuk olunca tabi:) sarjida iphone a gore cok daha iyi gidiyor note3 istemiyorm buyuk diye demissiniz bende oyle dusunuyodum ama cok ozellikli bi telefon oldugu icin aldim siz de s4 u dusunebilirsiniz kuzenimde var cok memnun
note 3 bana çok büyük geliyor note 2 daha kibar gibi :26::26::9:
bende general mobile discovery diorum. aklında hiç yok ama :1::1::1:
yok düşünmüyorum onu :1::1:
seçeneklerine yok ama htc one derim

onu da düşünmüyorum canım :1::1:

note 2 güzell evet zaten note 3 istemiyorum biraz büyük olduğu için , kararsızım çok :1:

İyi de note 3 daha kibar note 2 den bence kesinlikle note 3 almalısın. Bir de harika kılıfları var benim içim gidiyor. Bir de medcezirde mira kullanıyor iyice hoşuma gitti.
http://www.mobilcadde.com/samsung-n9000-galaxy-note-3-uyku-modlu-pencereli-baykus-kilif-15363 $samsung-n9000-galaxy-note-3-uyku-modlu-pencereli-baykus-kilif-153632621465375.jpg

Back