• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Note 2 mi S 4 mü Sony XPeria Z mii ?

biz de ailecek samsung kullanıcısıyız.tabletinden telefonuna hepsinden memnunuz.kardeşimde note II var bende de s4 ikisi de gayet kullanışlı.benim için en önemlisi şarj konusu ve samsung bu konuda gayet iyi.ben telefonumu bir doldurduğum şarjla 2,5 gün kullandığımı biliyorum.oyun da oynuyorum.bir sürü de özelliği var.daha ne istenir ki bir telefondan :27::16:

biz de ailecek samsung kullanıcısıyız.tabletinden telefonuna hepsinden memnunuz.kardeşimde note II var bende de s4 ikisi de gayet kullanışlı.benim için en önemlisi şarj konusu ve samsung bu konuda gayet iyi.ben telefonumu bir doldurduğum şarjla 2,5 gün kullandığımı biliyorum.oyun da oynuyorum.bir sürü de özelliği var.daha ne istenir ki bir telefondan :27::16:

note 2 ve S 4 arasında pek bir fark yok aslında dimi :26:

bir de s4'ü almadan önce ben de xperia z1'e baktım.çok hoşuma gitmişti ama şikayetvardaki şikayetlerini okudum,karşılaştırma videolarını izledim.tek artısı kamerası ve tasarımı.su özelliği de tatlı suda en fazla yarım saat kalabiliyor.
teknik servis konusunda da yetersiz ve ilgisiz olduklarını okudum.
umarım içine sinen bir telefon alırsın..

bir de s4'ü almadan önce ben de xperia z1'e baktım.çok hoşuma gitmişti ama şikayetvardaki şikayetlerini okudum,karşılaştırma videolarını izledim.tek artısı kamerası ve tasarımı.su özelliği de tatlı suda en fazla yarım saat kalabiliyor.
teknik servis konusunda da yetersiz ve ilgisiz olduklarını okudum.
umarım içine sinen bir telefon alırsın..

yaa evet mor kapağı dışında bir artısı yok sanırım :9::9:

teşekkür ederim s4 ve note 2 de kaldım o zaman :30::30::9:

note 2 ve S 4 arasında pek bir fark yok aslında dimi :26:

evet çok fazla yok.temassız hareketler ve akıllı ekran s4 te büyük artı bence mesela ben video izlerken başka biryere bakınca videoyu durduruyo flan hoşuma gidiyo:1:
s4 te snot var ama spen koymamışlar.onu da dışarıdan halldebilirsin.bir de kamerası note II 8 mp-s4 13 mp

evet çok fazla yok.temassız hareketler ve akıllı ekran s4 te büyük artı bence mesela ben video izlerken başka biryere bakınca videoyu durduruyo flan hoşuma gidiyo:1:
s4 te snot var ama spen koymamışlar.onu da dışarıdan halldebilirsin.bir de kamerası note II 8 mp-s4 13 mp
hıı öyle mi :1:

sankş görünüm olarak note 2 daha hoş gibi bilmiyorum ki :26:

anladım teşekkür ederim :16:
rica ederim.ben de çok araştırdım almadan önce.ama elektronik aletler şans işi birinin iyi dediği sende kötü çıkabiliyor.şansına iyisi çıkar umarım.:16:

evet biraz şans işi tabiii :21::21: hayırlısı bakalım :12:

tum yasadıgımız talıhsızlıklere rağmen yınede xperıa z dıyorum..

oncelıkle sarj olduğu yerdeki bı metaryelı kırıldı..
garantı bakmadı..bızden kaynaklı olduğunu söyledı,halbukı araştırdık telın en sakat yerı orasıymış..
kullanıcı yorumlarında bu sıkayetlere rastladık..
neyse orjınal parça olarak yapımı 1.500 lıra tutuyordu..(telın kendısını 2 lıraya almıştık yazın)
neden dıceksın?
cunku sarj yerı telın tum gövdesine bağlı..ayrı bı parça degıl..tum gövde degısmelıymıs
neyse telefoncu bı arkadaşımıza gecıcı bı leğim yaptırdık oraya 60 lıraya..
5 aydır oyle kullanıyoruz..tekrar kopunca yıne yapılcak..garantıdende cıkmıs olduk dolayısıyla..
gecende de kızım ustune bastı,camını çatlattı ıncecık..

ama ondakı görüntü kalıtesı ve ekran bence hıcbırınde yok..13 megapıksel..

bızımkıne cok nazar oldu sanırım:) buna rağmen alırmısın bılmem ama sapasağlam kullananda cok yanı..bıze bakma sen

Son düzenleme:
tum yasadıgımız talıhsızlıklere rağmen yınede xperıa z dıyorum..

oncelıkle sarj olduğu yerdeki bı metaryelı kırıldı..
garantı bakmadı..bızden kaynaklı olduğunu söyledı,halbukı araştırdık telın en sakat yerı orasıymış..
kullanıcı yorumlarında bu sıkayetlere rastladık..
neyse orjınal parça olarak yapımı 1.500 lıra tutuyordu..(telın kendısını 2 lıraya almıştık yazın)
neden dıceksın?
cunku sarj yerı telın tum gövdesine bağlı..ayrı bı parça degıl..tum gövde degısmelıymıs
neyse telefoncu bı arkadaşımıza gecıcı bı leğim yaptırdık oraya 60 lıraya..
5 aydır oyle kullanıyoruz..tekrar kopunca yıne yapılcak..garantıdende cıkmıs olduk dolayısıyla..
gecende de kızım ustune bastı,camını çatlattı ıncecık..

ama ondakı görüntü kalıtesı ve ekran bence hıcbırınde yok..13 megapıksel..

bızımkıne cok nazar oldu sanırım:)

sen baya şanssızlıklar yaşamışsın canımm :nazar::nazar::1:

hımm çok karıştı 3 telefonu da almak lazım :52::52:

1 yıldır xperia go kullanıyorum benimle birlikte s2 alan arkadaşımin tlfn u artik kullanamıyor nemli parmakla dokundu ekran yandı, düşürdü beyni gitti, kartı yandı vs... oysa benim xperia taş gibi taş, sulu sulu kullanıyorum tik yok,yağmurda msjlasiyorum tik yok, her sabah yatak odasında komidinin üzerinden düşüyor tik yok canavar mübarek canavar... arkadaşın biri kilif a girecek rengi görünmeyecek diyor kilifa ne gerek var kmyon gibi tlfn ben şimdi go dan sıkıldım bunu eşime verip xperia z almayı düşüyorum bu arada kardeşim not 2 miydi neydi aldı 5 ay önce durduk yere çöktü bir okadar daha para verdi garanti ye girmedi kullanıcı hatası diyerekten bilmiyorum ben xperia dan vazageçmem asla..! bu arada maşallah diyin;-)

Teknolojik aletlerde her markada yaşanan talihsizlikler vardır, markalara suç atmak yanlış bence biraz şans işi :) üçünden hangisi diyorsan, sony i tek geçerim şahsen bir sony kullanıcısı olarak :)

kardeşim s4 bir arkadaşımız da xperia z kullanıyor ikisi de telefonlarından memnun :) hatta xperia yı gerçekten ıslattılar birşey olmadı maşallah :9::9:

1 yıldır xperia go kullanıyorum benimle birlikte s2 alan arkadaşımin tlfn u artik kullanamıyor nemli parmakla dokundu ekran yandı, düşürdü beyni gitti, kartı yandı vs... oysa benim xperia taş gibi taş, sulu sulu kullanıyorum tik yok,yağmurda msjlasiyorum tik yok, her sabah yatak odasında komidinin üzerinden düşüyor tik yok canavar mübarek canavar... arkadaşın biri kilif a girecek rengi görünmeyecek diyor kilifa ne gerek var kmyon gibi tlfn ben şimdi go dan sıkıldım bunu eşime verip xperia z almayı düşüyorum bu arada kardeşim not 2 miydi neydi aldı 5 ay önce durduk yere çöktü bir okadar daha para verdi garanti ye girmedi kullanıcı hatası diyerekten bilmiyorum ben xperia dan vazageçmem asla..! bu arada maşallah diyin;-)
siz telefonu biraz hunharca kullanıyorsunuz :9::9:

xperia tasarımı çekiyor beni de bilmiyorum kiiii :26:
Teknolojik aletlerde her markada yaşanan talihsizlikler vardır, markalara suç atmak yanlış bence biraz şans işi :) üçünden hangisi diyorsan, sony i tek geçerim şahsen bir sony kullanıcısı olarak :)
öyle mi diyorsunn offff :36::36::9::9:
Eylulcum gercekten fiyatlar boylemi? Ben 2 binler de tahmin ettim fiyatlari ay sevindim simdi :1: ben suan almayi dusunmuyorum ancak bir daha ki kisa dogru belki biraz daha duser :1:

Ben simdi samsung galaxy nexus kullaniyorum bir sene 3-4 ay oldu ama sarji hiic dayanmiyor butun gun sarjda duruyor :(
bir dahaki kışa neler çıkar canım :9::9::9::9:

benımde samsung salaxy i8150 şu an çokta memnunum ben :6:
iphone düşünmüyorum canım :9:
lg g2 yi de bir araştır fiyatı daha uygun ve güzel telefon
baktım evet o da hoş bir telefon :30::30:

kardeşim s4 bir arkadaşımız da xperia z kullanıyor ikisi de telefonlarından memnun :) hatta xperia yı gerçekten ıslattılar birşey olmadı maşallah :9::9:

s4 boyut olarakta benim hoşuma gidiyor , x peria z mi yoksa z1 i mi daha iyi acaba :9::9:

Kızlarrrrrr :3::3:

Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorumm :8::8: ama çook kararsız kaldım modeller konusunda :1:

Note 2 ve S 4 arasında gidip gelirken bir arkadaşımın tavsiyesiyle Sony XPeria Z yi gördüm çok hoşuma gitti , suya dayanıklı olması , görüntüsü falan özellikle mor una bayıldım :21::21:

Eki Görüntüle 996922 :16:

Size sorum bu 3 telefonu da bilen kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersinizz :12::12:

note 2 ve S 4 şu an bir çok kişinin elinde varr ama Xperia Z pek fazla yok gibi bir de fiyat konusunda da yardım istiyorumm :97::97:

Xperiaaa ZZZZZZZZZ :D
sony derim baska birsey demem :))
Xperia dan önce ericsson K800i kulaniyordum hemde kac sene kullandim neler geldi basina ve hala calisiyor :)
xperiam yere düstü sagolsun kizim ben uyurken güzelde dus aldirmisti daha yeni aldigimda hamd olsun bisi olmadi :)
kullanisida kolay...
ben derim ki teli almadan önce aklinda olan diger telleri göstert kendine eline al programlarini anlatsinlar sana sonra kararini ver ;)

Son düzenleme:
s4 boyut olarakta benim hoşuma gidiyor , x peria z mi yoksa z1 i mi daha iyi acaba :9::9:

evet s4 güzel bence de :) z ile z1 in farkını bilmiyorum ki, öyle pek telefonlarla ilgili olan biri değilim :26: sadece etrafımda kullananlar varsa onların memnuniyetlerini biliyorum :)
bu arada eşimde lg g2 var bak o da memnun telefonundan.. belki onu da düşünebilirsin

Back