• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Note 2 mi S 4 mü Sony XPeria Z mii ?

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
869
168
33
Kızlarrrrrr :3::3:

Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorumm :8::8: ama çook kararsız kaldım modeller konusunda :1:

Note 2 ve S 4 arasında gidip gelirken bir arkadaşımın tavsiyesiyle Sony XPeria Z yi gördüm çok hoşuma gitti , suya dayanıklı olması , görüntüsü falan özellikle mor una bayıldım :21::21:

$xperia-z-purple-1240x840-928a11b774c06ae3e939c7b5f9752be8 (1).jpg :16:

Size sorum bu 3 telefonu da bilen kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersinizz :12::12:

note 2 ve S 4 şu an bir çok kişinin elinde varr ama Xperia Z pek fazla yok gibi bir de fiyat konusunda da yardım istiyorumm :97::97:

Eklentiler

• $Sony-Xperia-Z-AirPlay-Ozelligi.jpg
    $Sony-Xperia-Z-AirPlay-Ozelligi.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 3.988
Son düzenleyen: Moderatör:
BEN ŞEBEKENİN KAMPANYASINDAN bir sene oldu olacak note2 aldım ve şuan diyorum ki üzerine milyon model çıksa değiştirmem. bir telefon bir karaktere bu kadarmı uyumlu olur. ÇOK SEVİYORUM TELEFONUMU ÇOKKKK tavsiye ederim.

BEN ŞEBEKENİN KAMPANYASINDAN bir sene oldu olacak note2 aldım ve şuan diyorum ki üzerine milyon model çıksa değiştirmem. bir telefon bir karaktere bu kadarmı uyumlu olur. ÇOK SEVİYORUM TELEFONUMU ÇOKKKK tavsiye ederim.

note 2 güzell evet zaten note 3 istemiyorum biraz büyük olduğu için , kararsızım çok :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben Samsung telefonları pek sevmiyorum biraz telefon özürlüyüm :9: En kolay kullanımı olan telefon ayfon olduğu için onu kullanıyorum çok memnunum. Ama bu yazdığın telefonlardan Xperia Z'yi biliyorum, işyerindeki arkadaşım kullanıyor. Çok şık duruyor gerçekten, Samsunglar herkeste var zaten, telefondan çok büyük beklentilerin yoksa bence Xperia Z. Hem çok kaliteli fotoğraf çekiyor cidden, şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadı arkadaşım, tavsiye ediyorum ben. Ama Note 3'ü inceledim ve Samsung sevmememe rağmen beğendim ne yalan söylim :37:

Son düzenleme:
Note 3 bence :)
Ama arasından birini seçecek olursam Sony zperia z :)
note 3 istemiyorum nedense :1:

benimde gönlüm zperia z de şu an :1:
Canım ben Samsung telefonları pek sevmiyorum biraz telefon özürlüyüm :9: En kolay kullanımı olan telefon ayfon olduğu için onu kullanıyorum çok memnunum. Ama bu yazdığın telefonlardan Xperia Z'yi biliyorum, işyerindeki arkadaşım kullanıyor. Çok şık duruyor gerçekten, Samsunglar herkeste var zaten, telefondan çok büyük beklentilerin yoksa bence Xperia Z. Hem çok kaliteli fotoğraf çekiyor cidden, şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadı arkadaşım, tavsiye ediyorum ben :37

bizde de ailece samsung bağımlılığı var hiç birimizde başka markanın telefonu yok :9:

o yüzden babam xperia ya olumlu bakmaz diye düşünüyorum ama çokta beğendim bilemiyorum ki note 2 de olabilir ama :26::1:

Heh işte tamda benim sormak istediğim soru buydu :52:
Ben de tel değiştirmeyi düşündüğümden biraz araştırma yaptım bildiğim kadarıyla anlatayım,,,
Aslında not iki şuan en iyi telf.dan biri özellikleri dolasıyla, ama döviz e bağlı olarak maalesef fiyatı hala düşmedi ,iki yıl oldu piyasaya çıkalı :ssz: S4 ise not II den sonra çıktı ama çokta tutulmadı..S serisinde en çok S3 tuttu..Eğer alacaksan not II al derim...Ama yok S4 alacaksan o kadar paraya gerek yok S3 al aynı özellikler hemen hemen daha az paraya :31:
Sony ise bir arkadaşımda vardı suya düşürdü ve su aldı 1 aydır serviste hala gelicek :44:

eylulcum bende merakliyim s4 e ama simdi sen yazinca xperia z de kafama takildi :1:

fiyatlarini yazarmisin sana zahmet :31:

Heh işte tamda benim sormak istediğim soru buydu :52:
Ben de tel değiştirmeyi düşündüğümden biraz araştırma yaptım bildiğim kadarıyla anlatayım,,,
Aslında not iki şuan en iyi telf.dan biri özellikleri dolasıyla, ama döviz e bağlı olarak maalesef fiyatı hala düşmedi ,iki yıl oldu piyasaya çıkalı :ssz: S4 ise not II den sonra çıktı ama çokta tutulmadı..S serisinde en çok S3 tuttu..Eğer alacaksan not II al derim...Ama yok S4 alacaksan o kadar paraya gerek yok S3 al aynı özellikler hemen hemen daha az paraya :31:
Sony ise bir arkadaşımda vardı suya düşürdü ve su aldı 1 aydır serviste hala gelicek :44:
sony su mu geçirdi :53:

en büyük özelliği suya dayanıklı olması diye geçiyor çok şaşırdım şu an :19: s3 de eskiledi gibi geliyor ne bileyim :9:
kafam çok karıştı fiyatını da düşünmem gerek tabii babam çok pahalı bir şey almaz :9::9:
eylulcum bende merakliyim s4 e ama simdi sen yazinca xperia z de kafama takildi :1:

fiyatlarini yazarmisin sana zahmet :31:
xperia görüntüsü beni çekiyor şu an sadece :9::9:

yazarım birazdan canım
Htc sevgimi yinelemek istiyorum.
htc düşünmüyorum canım :12::12:

aslında telefondan ne beklediğine bağlı... note 3 büyük.. s4 daha kibar (tabi note 3'e göre:1:)... diğerini kullananı görmediğim için bilmiyorum pek...

benim s3'üm var. özelliklerini seviyorum. foto kaliteside gayet güzel. mesela araçla giderken net fotolar çekebiliyorum. biraz narin telefon olduğunu söylerler. telefonu düşürmeme rağmen kılıfının içinde birşey olmadı. ama kılıfı kalın almıştım... s4'ün kaliteside aynı mı tam emin değilim s3'e göre yazdım. onlarıda düşün.

sony'nin su geçirmez özelliği varmış, ama şahsen ben o kadar para verdiğim cihaza su değdirmekten gene korkardım sanırım :1:...

sony su mu geçirdi :53:

en büyük özelliği suya dayanıklı olması diye geçiyor çok şaşırdım şu an :19: s3 de eskiledi gibi geliyor ne bileyim :9:
kafam çok karıştı fiyatını da düşünmem gerek tabii babam çok pahalı bir şey almaz :9::9:

xperia görüntüsü beni çekiyor şu an sadece :9::9:

yazarım birazdan canım

htc düşünmüyorum canım :12::12:

İcimizde ki kucuk kiz cocugu cikiyor ortaya sanirom mor olmasi benim de hosuma gitti :1:

note 3 tavsiye ederim çok kullanışlı bir telefon benim telefonu 2 hafta önce çalındı baya üzüldüm

aslında telefondan ne beklediğine bağlı... note 3 büyük.. s4 daha kibar (tabi note 3'e göre:1:)... diğerini kullananı görmediğim için bilmiyorum pek...

benim s3'üm var. özelliklerini seviyorum. foto kaliteside gayet güzel. mesela araçla giderken net fotolar çekebiliyorum. biraz narin telefon olduğunu söylerler. telefonu düşürmeme rağmen kılıfının içinde birşey olmadı. ama kılıfı kalın almıştım... s4'ün kaliteside aynı mı tam emin değilim s3'e göre yazdım. onlarıda düşün.
sony'nin su geçirmez özelliği varmış, ama şahsen ben o kadar para verdiğim cihaza su değdirmekten gene korkardım sanırım :1:...
evet note 3 fazla büyük geliyor bana , s3 de güzel ama şu anda note 2 s 3 -4 o kadar çok varki herkesin elinde bilemiyorum işte :1:
yani orası öyle tabi ama sony görüntüsü cezbetti beni bilmiyorum kii :30::9:
İcimizde ki kucuk kiz cocugu cikiyor ortaya sanirom mor olmasi benim de hosuma gitti :1:
evet evet bende bayıldımm :16::16::9:

evet note 3 fazla büyük geliyor bana , s3 de güzel ama şu anda note 2 s 3 -4 o kadar çok varki herkesin elinde bilemiyorum işte :1:
yani orası öyle tabi ama sony görüntüsü cezbetti beni bilmiyorum kii :30::9:

evet evet bende bayıldımm :16::16::9:

mor renk gerçekten güzelmişte, kılıfsız kullanmak sıkıntılı... kapaklı kılıfın içinde rengide görünmeyecek.

Note 2 : 1300 civarı
$note2.jpg

S 4 : 1500 civarı

$Telefon_2697370.jpg

Xperia Z :1700 civarı

$Telefon_2733685.jpg

Back