- 19 Kasım 2016
- 683
- 1.324
- 43
- Konu Sahibi nebilimben
Hastalıkla alakalı bir bilgim yok ama Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin diyorum.Daha ortada bir şey yok siz şimdiden bakım telaşesine düşmüşsünüz. Allah kayınvalidenize şifa versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de şifa versinHastalıkla alakalı bir bilgim yok ama Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin diyorum.Daha ortada bir şey yok siz şimdiden bakım telaşesine düşmüşsünüz. Allah kayınvalidenize şifa versin.
Evet araştırırken ms le ilgili şeyler de gördüm biraz anlatır mısınız siz de de mi aynı olduArkadaşlar göz doktoru nöroloji demişse gitsin baştan savmamış. Ben de bazen bulanık gördüğüm için göz doktoruna gittim sapasağlam hic birşey yok nörolojiye yollamadı. Ama hastalığım ms yüzündenmiş arada göz bulanıklıgı yani doğru yönlendirme yapmış bence yani işin uzmanını yargılamayın
Konu sahibi hanım söylemleriniz çok yersiz ne demek "kaynana yanlısı " beddualar falan bide seni uyardım konuma yorum yapma (!) ne diye konu açtınız o zaman ? Var mı böyle bişe söylemeye hakkınız ayıp gerçekten çok ayıp.Ay seni biliyorum ben her yerde sürekli kaynana yanlısı yorumlar yapıyorsun
İnşallah sana yatalak düşer kalır başına bakarsın
Çok kolay sanki
Düşüneceğim Tabiki
Seni daha önce de uyardım bir daha yorum yapma Benim konularıma
Sadece son kısma amin diyorum beni orası ilgilendiriyor çünküKonu sahibi hanım söylemleriniz çok yersiz ne demek "kaynana yanlısı " beddualar falan bide seni uyardım konuma yorum yapma (!) ne diye konu açtınız o zaman ? Var mı böyle bişe söylemeye hakkınız ayıp gerçekten çok ayıp.
Allah kimseyi kimsenin eline bırakmasın.
Ben bi özür borcunuz olduğunu düşünüyorum.Sadece son kısma amin diyorum beni orası ilgilendiriyor çünkü
Çok insafsız ve bencilce ! Bunun yerine daha merhametli söylemlerde bulunsan yine elestirmezdim.çünkü bakmak zorunda değilsin . Benim eleştirdiğim kayinvalideni bakma fikri bir kenara dursun takındığın tavır üslup. .kadın belki görme yetisini kaybedecek çok zor bir hayata mahkum olacak ,ihtimaller dahilinde bundan da bahsediyorsun zaten fakat ay öyle olsa daha büyük yük nasıl bakarım diyosun ..neyse ne ya uzatmiycam. Bu işler merhamet işi zaten .bakıcıya para verince merhameti yoksa da merhamete geliyor .senden daha iyi bakar ve kayınvaliden de kötü hissetmez en azından .umarım birgün gelinine muhtaç olmazsın .Bu kaynanaya bakma konusunda işte vicdanla ilgili yorumları göz ardı edeceğim Kusura bakmayın
Annem aynı durumda olsa gelinden bakmasını beklemem
Kendim aynı duruma gelsem kendime de gelin bakmasını istemem
Konuyu bunun İçi̇n açmadım
Fikir alırım diye açtım yani konu benim vicdanım değil
Kimi haklı bulur beni kimi bulmaz
Evet öle olabilirim açık ca evet kendi derdime düştüm
İnşallah iyileşir diyorum ama Tabiki de yine kendim için !
Beyin mi kolayValla beyin bile daha kolaydir gozden. Sari nomta cok zor,insallah o olmasin da
Çok geçmiş olsun.Gozluk kullanan birisi annem, aniden de degil yavas yavas basladi gorme kaybi. Bozuk gozun derecesi degisti sandik,doktora gittik dereceyi degistirerek yeni gozluk aldiydik. Sonra sikayetdevam edince tekrar gittik,bu sefer agri da oldu hem gozde hem basta. Kizilaya goturdum sonra devlet hastanesine ve sonra tekrar tip fakultesine. Tipta katarakt teshisi kondu ki hic alakasi yokmus. Asistan doktorlardan biri benimle gorustu ve sari nokta hastaligi bu,devlet bunun ameliyatini yaptirtmiyor bize pahali dedi. Eskisehire goturun dedi belki yaparlar. Aldim goturdum annemi, abartmiyorum 2 yil so raya ameliyat gunu verdiler. Kadin kör olacak yahu,sari nokta hastaligi bu, bir gozden otekine geciyor cunku. Dondum geri memlekete deli gibi arastiriyorum ama napicam diye. Migren agrisi gibi devam ediyor annemin basi ve gozu bu arada. Daha onceden apandisit ameliyati oldugum meshur bir genel cerrah vardi onu aradim durumu anlattim, Allah razi olsun sayesinde Remzi avciya ulastim, muayenehanesine gittik bir bakista teshisi koydu ve acil ameliyata alindi annem. Sonra 30 gun yuzukoyun sekilde yatti. Sadece pipetle corba ile beslendi. Sonra kontrolde ameliyat yeterli degil tekrar yapmam lazim dedi, yine ameliyat ve bir 30 gun daha ayni sekilde yasadik. Caisiyorum annemden baska kimsem de yok, calistigim yerdeki kadinin birine yillik izin verdim uzerine de maas vererek evde anneme baktirdim caresiz. Simdi goruyor Allaha sukur. Cok uzun anlattim kusura bakmayin,ama durum bu oldu.
Ben de şikayetlerden sadece biriydi görmede sıkıntı ben göz derecem yükselmiştir diye düşünmüştüm ama iki kere gittim en iyi göz doktorlarına gayet iyi gözde bir sıkıntı yok. Ama çok sonra mr da çıktı evet ms görmede sıkıntı yapar. Nöroloji de tek ms göz problemi yaratmıyordur baska şeylerde olabilir şartlandırmayın. Ayrıca başka yerlerde uyuşma hissizlik var mı mesela aşırı baş ağrısı geçmeyen yorgunluk vs onlara da bakmak lazım. Ya da sadece yaşlılıktan da olabilir canını sıkma.Evet araştırırken ms le ilgili şeyler de gördüm biraz anlatır mısınız siz de de mi aynı oldu
Hayırdır? Beddualar meddualar... çok korktum ha. :)Ay seni biliyorum ben her yerde sürekli kaynana yanlısı yorumlar yapıyorsun
İnşallah sana yatalak düşer kalır başına bakarsın
Çok kolay sanki
Düşüneceğim Tabiki
Seni daha önce de uyardım bir daha yorum yapma Benim konularıma
Cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun.
Valla kolay, tabii benimki hafife almak degil. 60 gun boyunca yuzunoyun yattigi icin annemin ameliyati bana cok zor geldiydi. Her yeri tutulurdu kadinin Allah bir daha gostermesinBeyin mi kolay
Pardon sadece ameliyat kısmından bahsetmissin. Allah bir daha yaşatmasın ama beyin ameliyatı da çok zor . Babam yarın 3.ameliyatına girecek . Allah annelerimize babalarımıza yardım etsin inşallahValla kolay, tabii benimki hafife almak degil. 60 gun boyunca yuzunoyun yattigi icin annemin ameliyati bana cok zor geldiydi. Her yeri tutulurdu kadinin Allah bir daha gostermesin
Allah yardimcisi olsun insallah babanizin,sifalar dilerim tez vakitte.Pardon sadece ameliyat kısmından bahsetmissin. Allah bir daha yaşatmasın ama beyin ameliyatı da çok zor . Babam yarın 3.ameliyatına girecek . Allah annelerimize babalarımıza yardım etsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah yardimcisi olsun insallah babanizin,sifalar dilerim tez vakitte.
Gelin neden baksın kendi evladı bakacak. Kendi evladı sahip çıkmazken el kızı! neden elin anasına baksın?annen bu durumda ve gelininiz sahip çıkmıyor (!) ..
El kızı dediğinizin kocası kim oluyor?Gelin neden baksın kendi evladı bakacak. Kendi evladı sahip çıkmazken el kızı! neden elin anasına baksın?