• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nöroloji ile ilgili görme kaybı

El kızı dediğinizin kocası kim oluyor?
Gelin el kızı ise geline göre eşin aileside elin anası babasıdır.
Bir dilekçe, bir imza, bir mahkeme ile eşte el olur.
Herkes kendi anasına babasına bakacak. Gelin bakmak isterse içinden gelirse hay hay.

İnsanların, kendi ana babalarını, el kızı diye nitelendirilen gelinin başına kakalamasını yanlış buluyorum.
Not: bu düşüncem bu konudan bağımsızdır.
Daha fazla açıklama niyetim yok. Son mesajımdır.

Hayırdır? Beddualar meddualar... çok korktum ha. :)
İstediğimiz konuya yorum yapabiliyoruz burada. Kaldıramıyorsanız konu açmayın. Hayret bişey.
ıyyyy varya tam senden beklenecek sana layık bir cevap klasik '' eeee istediğim yorumu yaparım konu açmasaydııııınnn''
senin yorumlarını istemiyorum fikirlerini istemiyorum anladın mı?
ha sen illa ki banane banane yorum yapacam falan dıyorsan o da seni belli eder istenmeyen yerde köpek bile durmaz derler de sen durmak istiyorsan o senin tarzın derim artık görmezden gelirim seni de ne olacak yazar durursun kendı kendine
daha önce de uyardım yorum yapma benım konularıma dedım sana
şu nikini ,resmi daha görünce zaten sen olduğunu anlıyorum ve cinlerim tepeme çıkıyor :kusmuk:

ha bir de ben neden beddua olarak algıladın ki , hani sen kaynanaları çok seviyorsun ya ondan dedim yatalak olsun seninki de ne güzel bakarsın işte sevap toplarsın hem çok seviyorsun ya sıkılmazsın da iyi olur senin için :KK53:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. @Margarikotin konumu kapatır mısınız ?
buraya tasındıgından beri bir allahın kulu bakmıyor görmüyor çünkü
forumda herkes fikir olarak söyledi aslında bu kadar gereksiz bölüme ne gerek var diye
insanlar en cok bdv ye girdikleri için ben de oraya açtım ama muhtemeln yanlış yere açtıgım için bir de ban yedim
halbuki konumda kaynana ile ilgili şeyler de vardı ama yine de bdv ye uymadı demekki :p

konu hakkında bilgisi olan yok anladım boşa yazmanın da gereği yok o yüzden konumun kapatılmasını rica ediyorum

Back