Gozluk kullanan birisi annem, aniden de degil yavas yavas basladi gorme kaybi. Bozuk gozun derecesi degisti sandik,doktora gittik dereceyi degistirerek yeni gozluk aldiydik. Sonra sikayetdevam edince tekrar gittik,bu sefer agri da oldu hem gozde hem basta. Kizilaya goturdum sonra devlet hastanesine ve sonra tekrar tip fakultesine. Tipta katarakt teshisi kondu ki hic alakasi yokmus. Asistan doktorlardan biri benimle gorustu ve sari nokta hastaligi bu,devlet bunun ameliyatini yaptirtmiyor bize pahali dedi. Eskisehire goturun dedi belki yaparlar. Aldim goturdum annemi, abartmiyorum 2 yil so raya ameliyat gunu verdiler. Kadin kör olacak yahu,sari nokta hastaligi bu, bir gozden otekine geciyor cunku. Dondum geri memlekete deli gibi arastiriyorum ama napicam diye. Migren agrisi gibi devam ediyor annemin basi ve gozu bu arada. Daha onceden apandisit ameliyati oldugum meshur bir genel cerrah vardi onu aradim durumu anlattim, Allah razi olsun sayesinde Remzi avciya ulastim, muayenehanesine gittik bir bakista teshisi koydu ve acil ameliyata alindi annem. Sonra 30 gun yuzukoyun sekilde yatti. Sadece pipetle corba ile beslendi. Sonra kontrolde ameliyat yeterli degil tekrar yapmam lazim dedi, yine ameliyat ve bir 30 gun daha ayni sekilde yasadik. Caisiyorum annemden baska kimsem de yok, calistigim yerdeki kadinin birine yillik izin verdim uzerine de maas vererek evde anneme baktirdim caresiz. Simdi goruyor Allaha sukur. Cok uzun anlattim kusura bakmayin,ama durum bu oldu.