- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi nebilimben
Kayınpeder sinirlidir biraz
Kaynanam ondan çok umutlu değildir bu yüzden evlatçıdır
Oğullarına adamış kendini
Aynı benim kayınvalidem.o da ogullarına adamış kendini.bir is yaparken"anne ver yapma sen" dedigimizde " simdi yapim elden ayaktan düşünce de siz bana yaparsınız " diyo sürekli.eltilerimin cocuklarına iki sene baktı.benim cocugum bakıcı ellerinde büyüdü.içimden diyorum önce onlar baksın bir bakalım.
Bu düşüncemden de hiç pişnan degilim acıkcasi.konu sahibi sizi de anlıyorum.bütün cocuklugum ergenligim anneme bakmakla gecti.15 yasinda kaybettim annemi.yaşasaydı da hala baksaydım ona mis gibi.o benim canımdı cigerimdi.ama diğer yandan bu işin psikolojik boyutu da cok kötü.ben cok etkilendim annemden.hayata cok kırgın ve sert bakıyorum su anda.kendi annemizde böyleysek eşimizin annesinde nasil oluruz kimbilir.kaldı ki kendileri degil eşlerine baktiriyor erkeklerin cogu.kadın evde hasta bakımıyla yemekle camasirla cocukla temizlikle ilgileniyor.psikolojisi alt üst oluyor.adam dısarda gününü gün ediyor.sonra da annesine babasına bakmış oluyor.telaşınızı anlayabiliyorum.ben de eşimle o toplara girmek istemezdim hiç.inşallah kötü bir seyler cikmaz kv.denizde