Nöroloji ile ilgili görme kaybı

Büyük konuştuğum İçi̇n de pişman oluyorum sonra
Ya bakıcı zor öle çok imkanları olan insanlar değiliz para yönünden sıkıntı birde hani şu anamı kimselere baktırmam anama ben bakarım olayı da olur bizde diye düşğnyorum
Kaynamam zaten kendi diyor gözümde var ama çenemde Yok diye çenesi olduğu sürece altından girer üstünden çıkar essek gib ii de baktırır kendine
Evimizde huzursuzluk çıkar
Düşünemiyorum Bİle
Ya ben eskiden sorunlar yaşadım şimdi de üstün körü iyiyiz görüşülüyor ama ben mesafeliyim
Ama eşim benden beklenti içine girer diye düşğnyorum
Kadına ya birşey olursa diye herşeyi düşğnyorum

etkilemek için söylemedimki etkilenmezsiniz siz
ömrünüzü napsın kadın yalnız yaşayacaksa
neyse aynı yere aynı kafayla bakmıyoruz

Bence de neyse siz diğer konulara bakın en iyisi
bu sizi hiç ilgilendirmez istediğim yere bakarım
siz alışmışsınız canınızı sıkanları etrafınızdan uzaklaştırmaya
bdv de de huzurevi varmı beni oraya gönderirsin sen şimdi

Kvnizin kac cocugu var? Bir bakici bir asgari ucrete mal olur,cok mu zor o parayi kardesler arasinda bolmek acaba? Veya kvnin kendi maasi evi vs yok mu?

bu sizi hiç ilgilendirmez istediğim yere bakarım
siz alışmışsınız canınızı sıkanları etrafınızdan uzaklaştırmaya
bdv de de huzurevi varmı beni oraya gönderirsin sen şimdi
Ay şu klasik istediğim yorumu yaparım lafları
Hayır siz dediniz ya aynı kafada değiliz diye ben de bence de dedim
Siz en iyisi hani başka konulara bakın yazdıklarınız beni etkilemiyor dedim
Keske valla olsa huzur evi gönderirim
Etrafımdan uzaklaştırmıyorum istediğiniz yorumu yapın ilgilenmiyorum takmıyorum göz ardı ediyorum

Sizin anneniz o durumda olsa sizde kalmasına tamam dermi acaba?Şu bazı erkekler çok bencil oluyorlar.
Dileyelim buna mecbur kalmayın o zaman.

Kvnizin kac cocugu var? Bir bakici bir asgari ucrete mal olur,cok mu zor o parayi kardesler arasinda bolmek acaba? Veya kvnin kendi maasi evi vs yok mu?
Eltim karşılık lı dairelerde oturuyorlar
Ama sadece ona sorumluluk binmez bindirmez
İki gelini de eşit şekilde rahatsız etmeyi düşünür
Sadece birine yüklenip bezdirmez kaçırmamak İçi̇n
O bir şekilde yattığı yerden yönetir

Sizin anneniz o durumda olsa sizde kalmasına tamam dermi acaba?Şu bazı erkekler çok bencil oluyorlar.
Dileyelim buna mecbur kalmayın o zaman.
Eşim açıkcası kabul eder
Ama ben burda erkeklerin kabul etmesini saymıyorum
Sonuçta anneme birşey olsa ve bizim eve gelse eşime hiç birşey olmaz ama onun annesi gelse bana olur
Erkeklere birşey olmuyor malesef

Valla kusura bakmasin elti hanim, tavrinizi koyun. Ben su kadar para veriyorum hadi siz de verin bu kadina bir bakici tutalim deyin. Bakamayan herkes parasini vermek durumunda. Veya mirastan feragat edip evi verecek devlete,kadina bakilacak. Caresi bunlar

iyice yozlaşıyoruz gerçekten ona üzülüyorum
adamın annesi yaa tabiiki bakılacak
benim annem yada babam olsun onada bakılacak yaşlılara bakılır bizim kültürümüz bu

Iki kardes ortaya para koyup bakabilir. Veya kadinin evini devlete bagislarsaniz omru sonuna kadar bakimevinde bakabiliyorlar. Vefatindan sonra ev devletin oluyor. Degerlendirilebilir bir sey
Hayatta yapılmaz böle birşey
Bi kere kayınpeder var
Bunlar bana uyar da yani çok avrupai düşünceler
Kaynıma karşı daire alınmış bize öldüklerinde (!) kendi oturdukları daireyi verecekler hesapta
Yani evi bile hibe ederim acıkcası bakmayım yeterki bana kalırsa ama yapmazlar malesef
Para koyma da işte dediğim gibi biz orta halliyiz kaynım bizden daha az maaşı eltim çalışmıyor

iyice yozlaşıyoruz gerçekten ona üzülüyorum
adamın annesi yaa tabiiki bakılacak
benim annem yada babam olsun onada bakılacak yaşlılara bakılır bizim kültürümüz bu
Herkesin kulturu kendine hanimefendi,siz bakarsiniz,bakmak istemeyene de neden bakmiyorsun yozlastin sen de dememek lazim. Herkes yasadigini bilir. Benim kvm 15 aylik oglumu gormeye dahi gelmedi,hasta olursa da bakamam kusura bakmasin

Hmm elti calismiyorsa parasiyla bakabilir. Hem ona da bir fayda saglanmis olur

Arti kocasi varsa size neden ihtiyac duyuluyor ki? Iyi gunde kotu gunde demis evlenmisler,birbirlerine bakacaklar

Eltim Güler sadece güler hep güler yüzlüdür ne düşündüğünü ben hiç bir zaman bilemem
Ben eşim den de korkuyorum benden beklentiye girer mi diye
Yani onu da kestiremiyorum
Ama konusu Bİle geçsin anneme baktın bakmadın falan huzursuzluk olsun evim de istemyorhm
Yani o durumlara hiç düşmek istemyorum
Belki başına gelen bilen vardır diye yazdım ama Yok sanırım
Yani beni eleştirenleri ben takmıyorum Burda
Varsın onlar kaynanalarına baksın sevapları toplasınlar

Herkesin kulturu kendine hanimefendi,siz bakarsiniz,bakmak istemeyene de neden bakmiyorsun yozlastin sen de dememek lazim. Herkes yasadigini bilir. Benim kvm 15 aylik oglumu gormeye dahi gelmedi,hasta olursa da bakamam kusura bakmasin
siz bakmayacaksınız zaten oğlu bakacak hanımefendi
ortada daha sizde kalacam dememişken konu sahibesi iyice dert sahibi olmuş
bakmayın canım yine söylüyorum
insan yaşatığını yaşamadan ölmez diye
konuda buradan geldi zaten şimdi mutlu yaşayın yaşlılıkta Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…