Nörödol kullananlar var mı?

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Arkadaşlar merhabaa , nörödol kullanıyorum yeni başladım , çarpıntı yaptı , ağzım kasılıyor. . Doktora yeni gittim ondan bişey yapamıyorum. Kullanıp yan etkilerini gören geçiren var mı?

Arkadaşlar merhabaa , nörödol kullanıyorum yeni başladım , çarpıntı yaptı , ağzım kasılıyor. . Doktora yeni gittim ondan bişey yapamıyorum. Kullanıp yan etkilerini gören geçiren var mı?
Ben sadece 1 gun kullandim. Cok fena yan etki yapti. Kafamda cok fena bir basinc olustu. Valla bomba gibi patlayacak sandim. Bir de cok fena ic sikintisi yapti. Kullanmadim bir daha. Bence siz de kullanmayin.

Kalk
Kullanmadan önce prospektüs ü okudunuz mu?

Ne icin iciceksiniz sakinlestrci ve etki ettiyse dozunu dusurun damla olarakmi kullaniyorsnz kac damla

Bana da doktorum anksiyete için damlasını vermişti ama herhangi bir yan etkisi olmadı. Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım etkileri. Bence doktorunuzla görüşün tekrar

Ben sadece 1 gun kullandim. Cok fena yan etki yapti. Kafamda cok fena bir basinc olustu. Valla bomba gibi patlayacak sandim. Bir de cok fena ic sikintisi yapti. Kullanmadim bir daha. Bence siz de kullanmayin.
Aynen bende de cok fazla ıc sıkıntısı yaptı. Ancak ılk gunumde degıl su an 4 ya da 5. Gün oldukca fazla , gozumde de puslu görme var anlamadım..

Ne icin iciceksiniz sakinlestrci ve etki ettiyse dozunu dusurun damla olarakmi kullaniyorsnz kac damla
Günde 3 kere 3 damla demıstı ancak ben tek sefer 4 damla içiyorum alısmak ıcın. O bile fazla geldi.Bugün kendimi çok kötü hissediyorum

Bana da doktorum anksiyete için damlasını vermişti ama herhangi bir yan etkisi olmadı. Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım etkileri. Bence doktorunuzla görüşün tekrar
Evet daha 4 gün oldugundan ıceli burda ki arkadaslara sormak istedim.

Okudum, ancak daha cok kullanıcı yorumlarını okudum. Etkıler goren olmus benım gibi bende yakın zamanda kullanan var mı diye sormak istedim.
Bence etkileri psikolojik görmüşsünüz doktora anlatın ben etkileri okudum ve görüyorum kaygılarim var diyin ya doz azaltsın ya da değiştirsin yeni ilac için bir şey okumayın

Gunde 3 defa 3 damla fazla degilmi ya. Bana gunde 1 kez 4 damla demisti. Ben ona bile dayanamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…