- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.728
-
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
Amin canım Allah hiç kimsenin gözünde koymasın anneliği. Hiç ilaç kullanmadım canım ama bu ay yumutlama günlerine dikkat ettim. 'Takvimim' diye bir uygulama var onu indirdim. Onun gösterdiğinden önce başladım çalışmalara sonrasında da 2 sefer filan devam ettik günaşırı olarakallah sevincinizi içinizde bırakmasın inşallah canım. ilaç falan mı kullanmıştın?
Merhaba canım 6.ayda hamile kaldım darısı tüm istenlerin başınaBen bunu çok merak ediyorum benim 2. denemem ve daha adet günüme var baya Hadi dökülün bayanlar :)
Umudunu kaybetme sakın. Şöyle bi söz okumuştum 'Her nasip vaktinin esiridir.'1.5 yıldır deniyoruz hamile kalamadim eşim varikoselden ameliyat oldu sil bastan tekrar bi sene denicez yada alti ay normal olsun diye.. ne zormus hamile kalmak. Ben böyle hayal etmemiştim hiç. .
Amin canım benim de her denemede oldu ama biri kimyasal biri boş gebelik Allah olunca da tamamını getirmeyi nasip etsin tabi kiİlk deneme üç ay sürdü hamile kaldım ama devam etmedi ikinci deneme yedi ay sürdü şükür yine hamileyim ama inşaallah bunun sonu gelir
ben evlendim ilk ay hamile kaldım anlamadan şimdi kızım 9 yaşında, ikinci için çalışmalara başladık ama bu ilk ay 5 eylül de adet olma zamanım, leke gelmeye başladı, bu ay tutmadı galibaBen bunu çok merak ediyorum benim 2. denemem ve daha adet günüme var baya Hadi dökülün bayanlar :)