Normal yollardan kaçıncı denemede hamile kaldınız?

allah sevincinizi içinizde bırakmasın inşallah canım. ilaç falan mı kullanmıştın?
Amin canım Allah hiç kimsenin gözünde koymasın anneliği. Hiç ilaç kullanmadım canım ama bu ay yumutlama günlerine dikkat ettim. 'Takvimim' diye bir uygulama var onu indirdim. Onun gösterdiğinden önce başladım çalışmalara sonrasında da 2 sefer filan devam ettik günaşırı olarak

Ben 2 senelik evliyim ve ilk denememde hamile kaldım üstelik haşimoto hastasıyım ama bu güzel tarafı çünkü şimdi tiroid hastalığımla boğuşuyorum hipertiroide çevirmiş ve doktor tiroid ilacımı kesmemi söyledi hatta bununla ilgili bir konu açtım benimle aynı ya da benzer durumda olan birisi varsa lütfen yardımınızı bekliyorum , ilaç kullanmadan bebeğimin sağlığından endişe ediyorum...

Ben bunu çok merak ediyorum benim 2. denemem ve daha adet günüme var baya Hadi dökülün bayanlar :)
ben evlendim ilk ay hamile kaldım anlamadan şimdi kızım 9 yaşında, ikinci için çalışmalara başladık ama bu ilk ay 5 eylül de adet olma zamanım, leke gelmeye başladı, bu ay tutmadı galiba

5 senelık evliyız 6. yıla gıdıyoruz korunmayı bıraktıktan 2. ayı gebe kaldım o kımyasaldı ertesı ay adet gorup bır sonrakı ay yenıden hamıle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…