- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
Meslek icabi saka bi yana rica ederim canim...sorun olursa ozelden de sorabilirsin,bildiğim bisiyse cevaplarimCanim cok tesekkur ederim çok açıklayıcı yazmışsın. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meslek icabi saka bi yana rica ederim canim...sorun olursa ozelden de sorabilirsin,bildiğim bisiyse cevaplarimCanim cok tesekkur ederim çok açıklayıcı yazmışsın. :))
Çok sağol tekrardan meslektaşız sanırım. Ingilizce öğretmeniyim ben de:)) sizin branş ne ogretmenim:))Meslek icabi saka bi yana rica ederim canim...sorun olursa ozelden de sorabilirsin,bildiğim bisiyse cevaplarim
Ooo süper oldu bu :) sinifciyim ben Bebisinin muhtemel doğumu benim dogumgunum ordada bi eşleşme varÇok sağol tekrardan meslektaşız sanırım. Ingilizce öğretmeniyim ben de:)) sizin branş ne ogretmenim:))
Hazır yakalamisken bu doğum izni hakkında bilgin var mı? ? Nasil izin alıcam ne zaman alıcam ? Konuyu da sabote etmek istemiyorum amaOoo süper oldu bu :) sinifciyim ben Bebisinin muhtemel doğumu benim dogumgunum ordada bi eşleşme var
Eheh,şöyle ki:dogum iznimiz 16 hafta.en erken doğuma 8 hafta kala en gec doğuma 3 hafta kala kullanabiliyoruz..senin yapman gereken ekstra tek sey doktordan hafta ve dogum izin belgesi goturmek...gerisi dilekçe filan.ama gec ayrılmak istiyosan ben mesela ıyi hissedersem iznin buyuk kısmını dogum sonuna bırakmayı planliyorum..doktordan çalışabilir kağıdı alman lazım cnm.Hazır yakalamisken bu doğum izni hakkında bilgin var mı? ? Nasil izin alıcam ne zaman alıcam ? Konuyu da sabote etmek istemiyorum ama
Yani Martin basında izin alsam yaz tatiline kadar idare ediyor mu beni ?Eheh,şöyle ki:dogum iznimiz 16 hafta.en erken doğuma 8 hafta kala en gec doğuma 3 hafta kala kullanabiliyoruz..senin yapman gereken ekstra tek sey doktordan hafta ve dogum izin belgesi goturmek...gerisi dilekçe filan.ama gec ayrılmak istiyosan ben mesela ıyi hissedersem iznin buyuk kısmını dogum sonuna bırakmayı planliyorum..doktordan çalışabilir kağıdı alman lazım cnm.
Yok etmiyor canim...20-25 gun heyet raporu alırsınYani Martin basında izin alsam yaz tatiline kadar idare ediyor mu beni ?
Ay cok teşekür ederim vallahi...Son soru o nasıl oluyor?Yok etmiyor canim...20-25 gun heyet raporu alırsın
Sağol canm içimi rahatlattı kanama yok çok şükürCanım daha çok girer o kramplar :) Kramp girince ayaklarını yükseğe koyup uzat..Dinlenince geçmiyorsa ve özellikle kanama veya lekelenme eşlik ediyorsa muhakkak doktora git...Yoksa kramplar da hamilelik belirtisi
Canım doktora gittin mi herşey normal mi? Ben hergün burda yazan herkese dua ediyorum.Çünkü başkasının ağzından dua ettirmek daha güzelben dokuz aydır evliyim.
dokuz aydır da deniyoruz. kısmet değilmiş, olmadı
gittim canım gittim çok şükür bir sorun yokmuş ama olmuyor da. yine de yumurta takibi yaptırıyorumCanım doktora gittin mi herşey normal mi? Ben hergün burda yazan herkese dua ediyorum.Çünkü başkasının ağzından dua ettirmek daha güzel
senin için çok sevindim canım yaaa hayırlı uğurlu olsun. karından bakıldığında kesenin görünmesi için beta hcg nin 1000 i geçmesi gerektiğini söylüyorlarSelam kızlar açtığım bu konuya bunu da yazmak istiyorum.Bugün idrar testiEki Görüntüle 1589476 yaptım sabah sonra da kan testi yaptırdım hamileyim 226 çıktı kanda.Doktora gitmedim ama ne zaman ultrasonla belli olur? Vajinali sormuyorum ama normal ultrason
sağol canım zaten ben kalp atışlarını duyayım öyle sevineceğim tam anlamıylasenin için çok sevindim canım yaaa hayırlı uğurlu olsun. karından bakıldığında kesenin görünmesi için beta hcg nin 1000 i geçmesi gerektiğini söylüyorlar
hayırlısıyla duyarsın inşallah canım en kısa zamanda.sağol canım zaten ben kalp atışlarını duyayım öyle sevineceğim tam anlamıyla
inşallah canım bugün kan testi yaptırdım 1100 küsür bişey çıktı biraz içim rahatladı :)hayırlısıyla duyarsın inşallah canım en kısa zamanda.
oyyy maşallah yaaa büyümüş senin minişko. ne zaman gidiceksin doktora? bence daha fazla zaman kaybetme.inşallah canım bugün kan testi yaptırdım 1100 küsür bişey çıktı biraz içim rahatladı :)
5000 olunca ultrasonda görünüyormuş. Cuma yada cumartesi gitmeyi düşünüyorum canım. Benim ikinci deneme ilki de kimyasaldı o yüzden kalp atışı duyunca sevineceğim tam anlamıyla inşallahoyyy maşallah yaaa büyümüş senin minişko. ne zaman gidiceksin doktora? bence daha fazla zaman kaybetme.
bu senin kaçıncı denemendi?
allah sevincinizi içinizde bırakmasın inşallah canım. ilaç falan mı kullanmıştın?5000 olunca ultrasonda görünüyormuş. Cuma yada cumartesi gitmeyi düşünüyorum canım. Benim ikinci deneme ilki de kimyasaldı o yüzden kalp atışı duyunca sevineceğim tam anlamıyla inşallah