Normal yollardan kaçıncı denemede hamile kaldınız?

Hazır yakalamisken:KK70: bu doğum izni hakkında bilgin var mı? ? Nasil izin alıcam ne zaman alıcam ? Konuyu da sabote etmek istemiyorum ama :KK70:
Eheh,şöyle ki:dogum iznimiz 16 hafta.en erken doğuma 8 hafta kala en gec doğuma 3 hafta kala kullanabiliyoruz..senin yapman gereken ekstra tek sey doktordan hafta ve dogum izin belgesi goturmek...gerisi dilekçe filan.ama gec ayrılmak istiyosan ben mesela ıyi hissedersem iznin buyuk kısmını dogum sonuna bırakmayı planliyorum..doktordan çalışabilir kağıdı alman lazım cnm.

Eheh,şöyle ki:dogum iznimiz 16 hafta.en erken doğuma 8 hafta kala en gec doğuma 3 hafta kala kullanabiliyoruz..senin yapman gereken ekstra tek sey doktordan hafta ve dogum izin belgesi goturmek...gerisi dilekçe filan.ama gec ayrılmak istiyosan ben mesela ıyi hissedersem iznin buyuk kısmını dogum sonuna bırakmayı planliyorum..doktordan çalışabilir kağıdı alman lazım cnm.
Yani Martin basında izin alsam yaz tatiline kadar idare ediyor mu beni ?

Selam kızlar açtığım bu konuya bunu da yazmak istiyorum.Bugün idrar testi 2015-07-24 08.45.37.jpg yaptım sabah sonra da kan testi yaptırdım hamileyim 226 çıktı kanda.Doktora gitmedim ama ne zaman ultrasonla belli olur? Vajinali sormuyorum ama normal ultrason

Selam kızlar açtığım bu konuya bunu da yazmak istiyorum.Bugün idrar testiEki Görüntüle 1589476 yaptım sabah sonra da kan testi yaptırdım hamileyim 226 çıktı kanda.Doktora gitmedim ama ne zaman ultrasonla belli olur? Vajinali sormuyorum ama normal ultrason
senin için çok sevindim canım yaaa hayırlı uğurlu olsun. karından bakıldığında kesenin görünmesi için beta hcg nin 1000 i geçmesi gerektiğini söylüyorlar

oyyy maşallah yaaa :KK45: büyümüş senin minişko. ne zaman gidiceksin doktora? bence daha fazla zaman kaybetme.
bu senin kaçıncı denemendi?
5000 olunca ultrasonda görünüyormuş. Cuma yada cumartesi gitmeyi düşünüyorum canım. Benim ikinci deneme ilki de kimyasaldı o yüzden kalp atışı duyunca sevineceğim tam anlamıyla inşallah

X