Normal yollardan kaçıncı denemede hamile kaldınız?

1 buçuk senelik evliyim eşim korundu sürekli. Korunmayı bıraktık 3 defa beraber olduk ve sürpriz yumurta oluşmuş bile. Bize hep etrafımızdan uzun süredir korunuyorsunuz hemen hamile kalamazsın 3 - 4 ay beraber olmanız gerekiyordu falan dediler biz de onlara inanmıştık ama yalan oldu

4 Kez hamile kaldım. İkisi düşük ile sonuçlandıbiri kimyasal gebelik. 4.de cçok şükür kucagimiza almak nasip oldu. Hemenhemen hhepsinde 5.ayda hem ile kaldım. Bazı si 4.ayda oldu. Allahım şimdi 2.yı sağlıkla nasıp etsin. Bakalım ikinci minnak ne zman konacak annesinin göbüşüne
Alah

ben de 8 ay sonunda hamile kaldım bende pco vardı o yüzden bekledik çatlatma iğnesiyle hamile kaldım şuan 11. haftadayım her şeyin zamanı vardır Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize

yumurtlama günü vs hesaplamışmıydnız?
adetinizin kaçıncı gününde hamile kaldınz
allah hayırlı uğurlu etsin...
Aminn cok tesekkur ederim.darisi tüm isteyenlere InsaAllah..hesabımdan erken yumurtladim o ay.Adetin 10.gunu çalışmalara basladik.10.gun yumurtladim.Hatta artik düşündüğümuz Icin Ovulasyon testi almistim ona bile gerek kalmadi.Baska bi yerde olduğumuzdan adet bittikten 4 gun sonra basladik.o arada bi haftada hic çalışmadık.hatta sinir olmuştum yumurtlamayi kaçırdım diye.adetime 5 gun kala da normal gebelik testinde silik cizgi şeklinde sonra kanda gösterdi kendini sipam 3 haftalikken :)

ikinci hafta da nasıl öğrendiniz ki?
hayırlı olsun
Bu ay istiyorduk zaten ben de Son iki haftadır test yapıyorum sürekli dün kasiklarim da yoğun batmalar ve gogus uclarimda asiri hassasiyet olunca bir tes daha yaptım 2. Çizgi çıktı direk.. öyle çok silik de değildi fotosunu ekleyeceğim.
Doktora gittik baktı ultrasonda dedi bişey görünmüyor ama rahimde kalinlasma var bebeğe hazırlık olabilir varsa bile 1 bck 2 haftalık yeni oluşum söz konusu dedi. Kan testi istedi yaptırdık 128 çıktı. 1 bck haftalık dedi 10 gün sonra yine gel keseyi görelim dedi. Ben de anlamadım nasıl cikti idrar testinde..

O oyle hesaplanır mi ,dollenme gününden saymissiniz..son Adet Tarihin ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…