- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 36
-
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
Maşallah :)Nokta atışı,ilk ay ilk deneme :)
yumurtlama günü vs hesaplamışmıydnız?Nokta atışı,ilk ay ilk deneme :)
ikinci hafta da nasıl öğrendiniz ki?İstediğimiz ilk ay oldu.. daha bugün öğrendim soktayim...:))
düşük için tedavi oldunuz mu ?Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin. Eekenden Hamile kalmak sorun değil sağlıkla kucağına almak önemli. İnsan kaybedince şok yaşıyor sonra tramvalar peşini bırakmıyor./sağlıklı huzurlu bebekler olsun inşaallah
Aminn cok tesekkur ederim.darisi tüm isteyenlere InsaAllah..hesabımdan erken yumurtladim o ay.Adetin 10.gunu çalışmalara basladik.10.gun yumurtladim.Hatta artik düşündüğümuz Icin Ovulasyon testi almistim ona bile gerek kalmadi.Baska bi yerde olduğumuzdan adet bittikten 4 gun sonra basladik.o arada bi haftada hic çalışmadık.hatta sinir olmuştum yumurtlamayi kaçırdım diye.adetime 5 gun kala da normal gebelik testinde silik cizgi şeklinde sonra kanda gösterdi kendini sipam 3 haftalikken :)yumurtlama günü vs hesaplamışmıydnız?
adetinizin kaçıncı gününde hamile kaldınz
allah hayırlı uğurlu etsin...
Bu ay istiyorduk zaten ben de Son iki haftadır test yapıyorum sürekli dün kasiklarim da yoğun batmalar ve gogus uclarimda asiri hassasiyet olunca bir tes daha yaptım 2. Çizgi çıktı direk.. öyle çok silik de değildi fotosunu ekleyeceğim.ikinci hafta da nasıl öğrendiniz ki?
hayırlı olsun
O oyle hesaplanır mi ,dollenme gününden saymissiniz..son Adet Tarihin ne canimBu ay istiyorduk zaten ben de Son iki haftadır test yapıyorum sürekli dün kasiklarim da yoğun batmalar ve gogus uclarimda asiri hassasiyet olunca bir tes daha yaptım 2. Çizgi çıktı direk.. öyle çok silik de değildi fotosunu ekleyeceğim.
Doktora gittik baktı ultrasonda dedi bişey görünmüyor ama rahimde kalinlasma var bebeğe hazırlık olabilir varsa bile 1 bck 2 haftalık yeni oluşum söz konusu dedi. Kan testi istedi yaptırdık 128 çıktı. 1 bck haftalık dedi 10 gün sonra yine gel keseyi görelim dedi. Ben de anlamadım nasıl cikti idrar testinde..Eki Görüntüle 1586134