- 20 Ekim 2009
- 4.405
- 4.827
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
Canim ben hiç birşey bilmiyorum. Doktor 1 bck haftalık bi gebelik var dedi... ben onun yalancisiyim. 18 haziranO oyle hesaplanır mi ,dollenme gününden saymissiniz..son Adet Tarihin ne canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben hiç birşey bilmiyorum. Doktor 1 bck haftalık bi gebelik var dedi... ben onun yalancisiyim. 18 haziranO oyle hesaplanır mi ,dollenme gününden saymissiniz..son Adet Tarihin ne canim
BENDE 1 SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM HAMİLEYİM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İLK DENEMEDE OLDU ÇOK ŞÜKÜRCanim ben hiç birşey bilmiyorum. Doktor 1 bck haftalık bi gebelik var dedi... ben onun yalancisiyim. 18 haziran
Kan testi yaptırdınmiYahu ben şimdi ne kadarlık hamileyim.. nasıl hesaplanıyor bu olay..
Evet cnm 128 çıktı.Kan testi yaptırdınmi
Seninki benimkide yeni galiba benim 201 ciktiEvet cnm 128 çıktı.
Doktor keseye baktığında söylüyormuş nekadar oldugunuYahu ben şimdi ne kadarlık hamileyim.. nasıl hesaplanıyor bu olay..
10 gun sonra çağırdı beni bakalım... hayirlisi. Seni ne zaman çağırdı ?Doktor keseye baktığında söylüyormuş nekadar oldugunu
1 hafta sonra gel bakalım dedi10 gun sonra çağırdı beni bakalım... hayirlisi. Seni ne zaman çağırdı ?
nerdeyim 41828263 .!.:düşük için tedavi oldunuz mu ?
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :)Ikimizmizde de problem olmamasina ragmen 10 ay sonra hamile kalabildim
Kuzum şöyle:Son adet tarihinin başlangıcında yeni bir yumurta üretiliyor vücut tarafından...Oluşacak gebelik de o yumurtadan ibaret olduğu için son adetinin başlangıcından itibaren ne kadarlık gebesin anlaşılıyor..Mesela senin 18 Haziran...Şu an 23 Temmuz..Demek ki sen 5 haftalık hamilesin...Ama döllenmenin zamanına göre de değişebiliyor hamileliğin süresi..Mesela benim ki yumurtlama döneminden önce oldu bebeğim önden gidiyor,eğer sonra olmuşsa geç döllenme deniyor bu olaya ve bebek geriden geliyor..Muhtemelen seninki de geç döllenme çünkü benim 4 haftalık gebeliğimde b-hcg değerim 1000 küsürdü...Ama bu bir sorun diil tabiki,ben adetten 4 gün sonra hamile kaldım çünki..Kişiye göre değişiyor...Bir de bebeğin boyutuna göre doktorlar hesap yapıyorlar...Yani senin hesapladığın süreden farklı olabilir,seninki 5 değil de 4 tür doktora göre...Sen doktorunu dinle :)))Umarım anlatabilmişimdir...Tebrik ederim,Rabbim kucağına almayı naip etsin...Yahu ben şimdi ne kadarlık hamileyim.. nasıl hesaplanıyor bu olay..
Canım daha çok girer o kramplar :) Kramp girince ayaklarını yükseğe koyup uzat..Dinlenince geçmiyorsa ve özellikle kanama veya lekelenme eşlik ediyorsa muhakkak doktora git...Yoksa kramplar da hamilelik belirtisiKızlar kamp girdi bikere nedendir sizce???
Canim cok tesekkur ederim çok açıklayıcı yazmışsın. :))Kuzum şöyle:Son adet tarihinin başlangıcında yeni bir yumurta üretiliyor vücut tarafından...Oluşacak gebelik de o yumurtadan ibaret olduğu için son adetinin başlangıcından itibaren ne kadarlık gebesin anlaşılıyor..Mesela senin 18 Haziran...Şu an 23 Temmuz..Demek ki sen 5 haftalık hamilesin...Ama döllenmenin zamanına göre de değişebiliyor hamileliğin süresi..Mesela benim ki yumurtlama döneminden önce oldu bebeğim önden gidiyor,eğer sonra olmuşsa geç döllenme deniyor bu olaya ve bebek geriden geliyor..Muhtemelen seninki de geç döllenme çünkü benim 4 haftalık gebeliğimde b-hcg değerim 1000 küsürdü...Ama bu bir sorun diil tabiki,ben adetten 4 gün sonra hamile kaldım çünki..Kişiye göre değişiyor...Bir de bebeğin boyutuna göre doktorlar hesap yapıyorlar...Yani senin hesapladığın süreden farklı olabilir,seninki 5 değil de 4 tür doktora göre...Sen doktorunu dinle :)))Umarım anlatabilmişimdir...Tebrik ederim,Rabbim kucağına almayı naip etsin...