Yatırıp omzuna pis pis yapıyorum alnının ortasını oksuyorum .Her zaman tutmuyor ama ne kadar da bebekler rutin biliyor deseler de bilmiyor .Yani 4 5 aylık bebek bilmiyor .5 uyku uyuyorsa 2 sinde sıkıntı çıkarıyor. Aynı yöntemi sabah akşam uyguladığımda bile tutmuyor .Sabah 10 saniyede uyuyan bebek akşam 2 saat uyumuyor . Benimki ağlamadı ama mesela şimdi uyuturken ağladı. Son uykusunda hep destek istiyor .diğerlerinde desteksiz uyuyor ama bence asıl eğitim 1 yaşından sonra olmalı. Çünkü yok dış ağrısı, yok aşıların ateşi, yok gece acikmasi derken hep sekteye uğruyor. Bir de çocuk 1 yaşına kadar gercekten çok şey keşfediyor. Önce ellerini oynatıyor hadi ona alışana kadar uykusu bölünüyor, sonra eliyle ayağını tutmayı öğreniyor, onda yine uykusu bölünüyor, dönmeyi ogreniyor onu yapacam diye uykusunu bölüyor, oturuyor ,ayağa kalkıyor tutunuyor hepsinde uykusu yalan oluyor ama 1 yaşından sonra bunlar oturmuş beyni eline ayağına hükmedecek hale geliyor .bir de cocugun yapisi cok onemli .benimki orta bir bebek. Yani ne çok iyi ne çok kotu.arkadaslarin bebeği var gece 1 kere uyaniyormus o da annesi uyandiriyormus yoksa sabaha kadar uyuyormuş