• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi anlamadim. lutfen yardim

Pardon da derdimi paylastim kime ne dedim??? Ben bir kez kanayacak ve sonrasinda cok kolay iliski olacak zannediyordum. Ve tekrar kanama olunca cok panik oldum. Bu konu sayesinde ilerde boyle birsey yasayacak olurlarsa panik olmak yerine bazi kisilerde oluyordu normal bu derler..!
Pardon da ben de senin gibi zarim yirtildi, icimde biseyler parcalandi, yok cok kanadi acidi diyenler yuzunde vajinusmuslu gezdim 3 ay. Yasamayan bilmez bunu. Sen gene sukret yapabilmissin. Evliligin ilk zamanlarinda bunun eksikligini yasadim ben.
Bu kadar acinizi, sancinizi, kanamanizi acik acik yazip gercekten korkutuyorsunuz insanlari.
O unlemi de size iade ediyorum.

Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.

Merhaba, durumu anlıyorum ilk 2 denemede ben de tam içime alamamıştım ve kanama vardı. Bekaretiniz tam olarak bozulmamış o yüzden sürekli kan geliyor. Tamamı ile içinize aldığınızda bozulacak. Ama 3 5 gün leke şeklinde geliyor zaten bozulsa da normal yani. Bu arada kayganlaştırıcı öneriyorum. Sizde de benim gibi darlık var demek ki. Çok zor ve ağrılı olmuştu bnm de.

Bence sürekli kan gelmesinin nedeni yara felan olduğundan değil zaten yara olacak bir yapi değil 2 mmlik birşey.. Ve kan gelmesinin nedeni kalan hemen dokularından kaynaklaniyordur birazda dar kızlık yapısına sahipsindir

vajinusmus geçirmiş biri olarak vaji sayfasında paylaşmadım bu konuyu kötü etki olmasın diye ama bu konuda bulunanlar belli evreleri atlatmış olanlardır diyerek yazıyorm ki evet kişiden kişiye göre değişiyor, ilk kanamam benmde fazlaydı açıkcası ped kullandım,üç gun de ilişkiye girmedğim halde az az devam etti... kötü senaryolar okadar çok dinledim ki hepsini kulak arkası yaptım, allah a şükür çok da normalmiş yaşadıklarım... yani kimse şartlanmasın yok damla gelecek yok coşacak diye... hiç de düşünmeyin bile. vücudunuzu tanıyın, illaki anormalliği sezeceksinizdir ki %99 u bizim kuruntumuz... kanamanın devam sebebi ise tam kendine gelemeyen zar kaynaklı,dokulardan dolayı, kolaymı yıllarca sakin duran şey birden hareketleniyor .... sağlıcakla...

Back