• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi anlamadim. lutfen yardim

korkmana gerek yok canm..zar yirtilinca icinde yara olusuyo ve tekrar iyilesmeden bi iliski daha oluyo yara aciliyo onun kani.benim bir hafta boyunca her ilikide geldi normal o

orada kılcal damarların fazlaysa doğal böyle olması
benim de ilk 6 sefer çok kanamıştı
öyle bir iki damla değil :110:

ilk yırtılmada oldu ise benimkisi daha fazlaydı sanki bıçakla bir yerimi kesmişler gibiydi.bence normal düşün orası bir kesik yırtık ve tam iyileşmeden sen oraya dokunuyorsun o da kanıyor.bence normal

Şaka mısınız siz ya? Kesik yırtık falan nedir? Burayı okuyan insanlar da büyük bir olay zannedecek. Sanki ameliyat oluyorsunuz ilişki yaşayınca da iyileşme olacakmış bir de. Bu kadar da bilgisizliğe pes. Kadınlar azıcık okuyup araştırmalı.

Mesajını görüp yanlış fikirlere kapılacak olanlar için uyarımı yapayım ben. bilinçsizlik dizboyu.:KK12:

Şaka mısınız siz ya? Kesik yırtık falan nedir? Burayı okuyan insanlar da büyük bir olay zannedecek. Sanki ameliyat oluyorsunuz ilişki yaşayınca da iyileşme olacakmış bir de. Bu kadar da bilgisizliğe pes. Kadınlar azıcık okuyup araştırmalı.

Mesajını görüp yanlış fikirlere kapılacak olanlar için uyarımı yapayım ben. bilinçsizlik dizboyu.:KK12:

ayy sevsinler senin uyarını.kişiden kişiye değişene bir durumu bilinçsizliğe nasıl bağladın ki.aman kızlar ablanızın uyarını dikkate alın s. den felan sakın korkmayın.ayy bu kadın nasıl cevap vereceğimi bilemedim artık kendiniz neyin üzerine tez yazdıysa resmen kalemin tutulması durumunu yaşıyorum.

Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.

ooo sende bendensin canımm...

ben hep acı hissediyorum ve kastığım için bizde tam birleşme olamadı o yüzden...

yani bende tam alamadım... bunun için psikiyatriye gidicem.. ve bende de sendeki gibi kanama oluyor artık çok kasmaktan mı bilemiyorum...

ama bazılarının 40 gün kanarmış... tam birleşme olursa geçermiş...

olmadığı içinde sürünüoz bakalım...

Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.

benim de aynısı olmuştu hatta seninkinden daha fazla tam birleşme olana kadar da sürmüştü 2. gün 5. deneme falandı. ben de geciktirici kullandım adet olsa parça gelir... balayından dönünce doktoruma gittiğimde zarımın kalın olduğunu kanamanın normal olduğunu söylemişti zaten gittiğimde kanamalarım geçmişti...

Ne guzel de daha evlenmemis genc kizlari korkutacak bi sekilde yazmissin valla bravo.

İlk iliskiden sonra yapilan bikac iliskide kan gelmesi normal. 3-5 iliskiden sonra kesilir.

merhaba arkadaşım kim ne yazdı inceleme şansım olmadı, sadece sizin yazdığınız msj ı görüp yanıtlıyorum. ağrı hissediyorsanız ve kanama oluyorsa bu istemsizce kendinizi sıktığınız ve tedirginlik yüzünden ıslaklık oluşsada yeterli olmadığı için, siz giriş sırasında vajina dokusunu yırtıyor yada zarar veriyorsunuzdur. size bir tavsiye bir yada iki defa zeytinyağ sürün vajina içine, mümkünse eşiniz parmağıyla sürsün, siz o esnada ıkınırsanız eşinizin parmağı rahat girer. sonra pns e de yağ sürün ve bu şekilde deneyin, ıkınmak ve nefes alış verişlerde gevşeyerek ilerleyin.

Cok
Merhaba canım... Benim de ilk günüm çok zor geçmişti... Benim de ilk zar yırtıldığında baya kanamam oldu gün boyu azar azar da sürmüştü ve bir hafta boyunca ne zaman denesek söylediğin gibi hem çok acıyordu hem kanıyordu.. Biz de tam birleşme olamamıştı.. Sonra doktora gittik... Zarım iyileşmeden yaptığımız için kanıyormuş sürekli.. Krem vs. fitil verdi.. 10 gün ilişki yasağı koydu sonrasında tekrar denemek için cesaretimi zor topladım çünkü gerçekten acıyordu... Sonra denedik çook az bi geldi yine kan ama sonra normale döndü şükürler olsun... Belki sana da yardımcı olur diye yazayım dedim hikayemi.. Hala daha ilişki olurken ilk girişte hafif bira acım oluyor o da sanırım ya benimki küçük ya eşimin ki biraz büyük ama şükürler olsun zor günleri atlattık artık normal, güzel renkli bir ilişki hayatımız var...
Cok tesekkur ederim canim. 10 gun muuu o_O ya biz 2 gun sonra balayina gidecegiz ve hala iliskiye giremmeis olacagiz :((

Ne guzel de daha evlenmemis genc kizlari korkutacak bi sekilde yazmissin valla bravo.

İlk iliskiden sonra yapilan bikac iliskide kan gelmesi normal. 3-5 iliskiden sonra kesilir.

benim cevabımın peşine yazılmış ama banaysa yazdığımda kimseyi korkutacak bi'şey olduğunu düşünmüyorum

Yoo, ben konu sahibine yazdim, sizden alinti yapmadim ki.
Pardon da derdimi paylastim kime ne dedim??? Ben bir kez kanayacak ve sonrasinda cok kolay iliski olacak zannediyordum. Ve tekrar kanama olunca cok panik oldum. Bu konu sayesinde ilerde boyle birsey yasayacak olurlarsa panik olmak yerine bazi kisilerde oluyordu normal bu derler..!

Back