- 14 Ağustos 2014
- 392
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Lavyer2012
-
ilk yırtılmada oldu ise benimkisi daha fazlaydı sanki bıçakla bir yerimi kesmişler gibiydi.bence normal düşün orası bir kesik yırtık ve tam iyileşmeden sen oraya dokunuyorsun o da kanıyor.bence normal
Yaz bakim doğrusunu seni dinliyoruzzBir değil iki değil hangisini düzeltelim bu yanlışların. Hala yara oluyor diyorlar. Komedi.
Şaka mısınız siz ya? Kesik yırtık falan nedir? Burayı okuyan insanlar da büyük bir olay zannedecek. Sanki ameliyat oluyorsunuz ilişki yaşayınca da iyileşme olacakmış bir de. Bu kadar da bilgisizliğe pes. Kadınlar azıcık okuyup araştırmalı.
Mesajını görüp yanlış fikirlere kapılacak olanlar için uyarımı yapayım ben. bilinçsizlik dizboyu.
Yaz bakim doğrusunu seni dinliyoruzz
İnsanların örnek vererek anlatış biçimiyle alay ediliyor.evet yaşayanlar yaşadıklarını anlatıyor doktor krem fitil verdi deniliyor hala konuşuyor proflar
Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.
Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.
merhaba arkadaşım kim ne yazdı inceleme şansım olmadı, sadece sizin yazdığınız msj ı görüp yanıtlıyorum. ağrı hissediyorsanız ve kanama oluyorsa bu istemsizce kendinizi sıktığınız ve tedirginlik yüzünden ıslaklık oluşsada yeterli olmadığı için, siz giriş sırasında vajina dokusunu yırtıyor yada zarar veriyorsunuzdur. size bir tavsiye bir yada iki defa zeytinyağ sürün vajina içine, mümkünse eşiniz parmağıyla sürsün, siz o esnada ıkınırsanız eşinizin parmağı rahat girer. sonra pns e de yağ sürün ve bu şekilde deneyin, ıkınmak ve nefes alış verişlerde gevşeyerek ilerleyin.Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.
Cok tesekkur ederim canim. 10 gun muuuMerhaba canım... Benim de ilk günüm çok zor geçmişti... Benim de ilk zar yırtıldığında baya kanamam oldu gün boyu azar azar da sürmüştü ve bir hafta boyunca ne zaman denesek söylediğin gibi hem çok acıyordu hem kanıyordu.. Biz de tam birleşme olamamıştı.. Sonra doktora gittik... Zarım iyileşmeden yaptığımız için kanıyormuş sürekli.. Krem vs. fitil verdi.. 10 gün ilişki yasağı koydu sonrasında tekrar denemek için cesaretimi zor topladım çünkü gerçekten acıyordu... Sonra denedik çook az bi geldi yine kan ama sonra normale döndü şükürler olsun... Belki sana da yardımcı olur diye yazayım dedim hikayemi.. Hala daha ilişki olurken ilk girişte hafif bira acım oluyor o da sanırım ya benimki küçük ya eşimin ki biraz büyük ama şükürler olsun zor günleri atlattık artık normal, güzel renkli bir ilişki hayatımız var...
Ne guzel de daha evlenmemis genc kizlari korkutacak bi sekilde yazmissin valla bravo.
İlk iliskiden sonra yapilan bikac iliskide kan gelmesi normal. 3-5 iliskiden sonra kesilir.
Yoo, ben konu sahibine yazdim, sizden alinti yapmadim ki.benim cevabımın peşine yazılmış ama banaysa yazdığımda kimseyi korkutacak bi'şey olduğunu düşünmüyorum
Yoo, ben konu sahibine yazdim, sizden alinti yapmadim ki.
Pardon da derdimi paylastim kime ne dedim??? Ben bir kez kanayacak ve sonrasinda cok kolay iliski olacak zannediyordum. Ve tekrar kanama olunca cok panik oldum. Bu konu sayesinde ilerde boyle birsey yasayacak olurlarsa panik olmak yerine bazi kisilerde oluyordu normal bu derler..!Yoo, ben konu sahibine yazdim, sizden alinti yapmadim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?