- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi Lavyer2012
-
Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.
Benm o kanamalar ve ağrı 1 hafta kadar sürmüştü ama kanama çok azdı.Yine de korkuyordum ama normalmiş.Sizin fazlaysa doktora gidin
Yasminn kullaniyordum 2 aydir adet zamanim dugune gelince 21. gunde bitirmedim kullabmaya devam ediyorum.Geciktiriciyi ne zaman kullanmaya başladınız ? Eğer yanlış zamanda kullandıysanız geciktirmemiş olabilir. İçinizden birşeyler kopma parçalanma hissi acıdan ötürü yoksa eşiniz matkap değil heralde dele dele geçsin
Muhtemelen çok dar bir yapıya sahipsiniz bu da acıyı arttırıyor. Kanama sürerse bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin.
1 avuc ici sadece bir kez oldu. Ama onda da olsun diye cok zorladim kendimi1 hafta sürebilior ama 1 avuç içi normal değil
AMa adet kanamasi olsa surekli olmaz mi? Sadece iliski aninda geliyor.aynen bende de öyle oldu.temiz açık renkli şekilde oldu.arkadaşınkisi koyu ise adet olabilir
1 avuc ici sadece bir kez oldu. Ama onda da olsun diye cok zorladim kendimi
Peki normal bir şekilde iliskiye girmeniz ne kadar surdu? Bizim bugun 3. Gunumuz ve suan sadece kintim kintim ilerliyerek girebiliyoruz. Gitgel olayi falan olmadi daha hic. Esime karsi kendimi mahcup hissediyorumilk yırtılmada oldu ise benimkisi daha fazlaydı sanki bıçakla bir yerimi kesmişler gibiydi.bence normal düşün orası bir kesik yırtık ve tam iyileşmeden sen oraya dokunuyorsun o da kanıyor.bence normal
Peki normal bir şekilde iliskiye girmeniz ne kadar surdu? Bizim bugun 3. Gunumuz ve suan sadece kintim kintim ilerliyerek girebiliyoruz. Gitgel olayi falan olmadi daha hic. Esime karsi kendimi mahcup hissediyorum
Zorlama derken ben de istiyorum ama o anda cektigim acidan dolayi giremiyoruz. Yani giriyor ama cok az bende biraz daha ilerleyelim diye kendimi zorluyorumHazir olmadan neden zorladiniz kendinizi?
Bu isler zorlamayla olmaz.
Istemeniz lazim. Esiniz sizi o kivama getirecektir, rahat relax olmaya calisin. :)
Iyi tatiller =)
Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?