• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi anlamadim. lutfen yardim

Lavyer2012

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
4.741
5.085
158
Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.

Geciktiriciyi ne zaman kullanmaya başladınız ? Eğer yanlış zamanda kullandıysanız geciktirmemiş olabilir. İçinizden birşeyler kopma parçalanma hissi acıdan ötürü yoksa eşiniz matkap değil heralde dele dele geçsin o_O

Muhtemelen çok dar bir yapıya sahipsiniz bu da acıyı arttırıyor. Kanama sürerse bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin.

İlk bir kaç ilişkide ara ara kanamalar normal.Ama miktarı çok fazlaysa o geciktiricinin etkisiyle olmuş olabilir.

Benm o kanamalar ve ağrı 1 hafta kadar sürmüştü ama kanama çok azdı.Yine de korkuyordum ama normalmiş.Sizin fazlaysa doktora gidin

Evli hatunlar merhaba. 2 gun once evlendim ve ilk gece birlesmemizde zar yirtildi. Ama sonrasindaki her iliski denememizde kan geliyor. Bazisinda bir damla bazisinda bir avuc ici kadar. Ama kanama cok oldugu zaman ben icimde birseylerin parcalandigini hissediyorum. Bu normal mi? Simdiye kadar 5-6 deneme yaptik ama hicbirinde de esimin pnsni tamamen icime alamadim. Cok sancili oldugu icin sadece bir kismini alabildim. Bu arada adet kanamasi olabilir demeyin cunku iliski sonrasinda hic oyle kanama olmuyor. Ama suan adet zamanim ben balayina gidecegimiz ic8n geciktirici kullaniyorum.

1 hafta sürebilior ama 1 avuç içi normal değil

Benm o kanamalar ve ağrı 1 hafta kadar sürmüştü ama kanama çok azdı.Yine de korkuyordum ama normalmiş.Sizin fazlaysa doktora gidin

aynen bende de öyle oldu.temiz açık renkli şekilde oldu.arkadaşınkisi koyu ise adet olabilir

Geciktiriciyi ne zaman kullanmaya başladınız ? Eğer yanlış zamanda kullandıysanız geciktirmemiş olabilir. İçinizden birşeyler kopma parçalanma hissi acıdan ötürü yoksa eşiniz matkap değil heralde dele dele geçsin o_O

Muhtemelen çok dar bir yapıya sahipsiniz bu da acıyı arttırıyor. Kanama sürerse bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin.
Yasminn kullaniyordum 2 aydir adet zamanim dugune gelince 21. gunde bitirmedim kullabmaya devam ediyorum.

1 avuc ici sadece bir kez oldu. Ama onda da olsun diye cok zorladim kendimi

ilk yırtılmada oldu ise benimkisi daha fazlaydı sanki bıçakla bir yerimi kesmişler gibiydi.bence normal düşün orası bir kesik yırtık ve tam iyileşmeden sen oraya dokunuyorsun o da kanıyor.bence normal

canım kanama ıcın sade türk kahvesı ıc bana oyle demıslerdı ama ben kanama yasamadıgım ıcın denemedım bırde ıkıgun once evlenmıssın ve 5 -6 kere denedık dıyosun cok fazla degılmı senın dınlenmen kendıne gelmen ıyı gelır dıye tahmın edıyorum

Hazir olmadan neden zorladiniz kendinizi?
Bu isler zorlamayla olmaz.
Istemeniz lazim. Esiniz sizi o kivama getirecektir, rahat relax olmaya calisin. :)
Iyi tatiller =)

2 günde 6 kere fazla.. Günde 2 kere dene, hazır olduğunda dene.. Kendini çok zorlama derim.. Hazır hissetmeden yaparsan acır, Acıdıkça da soğursun :KK66:

ilk yırtılmada oldu ise benimkisi daha fazlaydı sanki bıçakla bir yerimi kesmişler gibiydi.bence normal düşün orası bir kesik yırtık ve tam iyileşmeden sen oraya dokunuyorsun o da kanıyor.bence normal
Peki normal bir şekilde iliskiye girmeniz ne kadar surdu? Bizim bugun 3. Gunumuz ve suan sadece kintim kintim ilerliyerek girebiliyoruz. Gitgel olayi falan olmadi daha hic. Esime karsi kendimi mahcup hissediyorum

Peki normal bir şekilde iliskiye girmeniz ne kadar surdu? Bizim bugun 3. Gunumuz ve suan sadece kintim kintim ilerliyerek girebiliyoruz. Gitgel olayi falan olmadi daha hic. Esime karsi kendimi mahcup hissediyorum

çok zor oldu kayganlaştırıcıya başvurmuştuk en son.adam hiç bir şekilde pes etmemişti.

Hazir olmadan neden zorladiniz kendinizi?
Bu isler zorlamayla olmaz.
Istemeniz lazim. Esiniz sizi o kivama getirecektir, rahat relax olmaya calisin. :)
Iyi tatiller =)
Zorlama derken ben de istiyorum ama o anda cektigim acidan dolayi giremiyoruz. Yani giriyor ama cok az bende biraz daha ilerleyelim diye kendimi zorluyorum

Merhaba canım... Benim de ilk günüm çok zor geçmişti... Benim de ilk zar yırtıldığında baya kanamam oldu gün boyu azar azar da sürmüştü ve bir hafta boyunca ne zaman denesek söylediğin gibi hem çok acıyordu hem kanıyordu.. Biz de tam birleşme olamamıştı.. Sonra doktora gittik... Zarım iyileşmeden yaptığımız için kanıyormuş sürekli.. Krem vs. fitil verdi.. 10 gün ilişki yasağı koydu sonrasında tekrar denemek için cesaretimi zor topladım çünkü gerçekten acıyordu... Sonra denedik çook az bi geldi yine kan ama sonra normale döndü şükürler olsun... Belki sana da yardımcı olur diye yazayım dedim hikayemi.. Hala daha ilişki olurken ilk girişte hafif bira acım oluyor o da sanırım ya benimki küçük ya eşimin ki biraz büyük ama şükürler olsun zor günleri atlattık artık normal, güzel renkli bir ilişki hayatımız var...

Neden bu kadar zorluyorsunuz ki? Bence peş peşe denemek yerine ara verip dinlendirin vücudunuzu birden yüklenmeyin kendinize bu kadar o_O 2 günde 6 deneme fazla değil mi?

formda bı arkadasın sızın anlattıgınız gıbıydı agrılı acılı ve kanlı ılıskılerı oluyormus doktora gıttı rahmınde bı anormallık varmıs sımdı tam hatırlamıyorum da bence bıran once doktora gıdın

Back