bende internetten arastrdim artk cok alttan kestikleri icin dikis patlamasi dye bsey olmuyomuş yani yüzde 2 ihtimal varmis . ya Allah yardim eder dimiNeden denemeyesiniz ki? Allah bu yeteneği size koymuş. İlki sezaryen oldu diye doğum yapma yetisini kaybedecek değilsiniz ki. Bikaç yerde okudum, eskiden böyle söylendiğini ama elbette normal doğum yapabileceğini. İnşallah hayırlısıyla olur.
inşallahh doktoru cok iyi secmek gerekiyo galba :)Eder neden etmesin :) Sezaryenle ilgili bir konferans tarzı bir şey oldu bir iki ay önce, gazetede gördüm. Sağlık Bakanlığı yürütmüştü galiba. Orada akademisyen bayanın teki dedi ki "sezaryen tembel erkek doktorların icadı". İlki sezaryen oldu diye ikincinin de yönlendirilmesinin yanlış olduğunu orada da vurguladılar. Keşke adını hatırlasam, sana verirdim hemen. Unutma, o yetenek sende var. Ben de normal istiyorum kısmet olursa. Her şeyin doğalı güzel :))
arkaaslar sezeryanle dogum yaptm ama hic sancı çekmedim sdce korktugum icin bi aptallık yaptm kızım 15 buçuk aylik smdi hamile kalsam kızım 2 yasında falan oluyo. normal dogumu deneyeblrmiyim bağıra çagıra dogurmak istyrum. deneyenler lutfen bana yazsinlar meraktan çatlycammm
arkadasim bende suan bi arkadasi beklyrum ssvd yapcak bu sabah dogurcakti 10 dakkaya inmisti dun sancilari. inşallahh o yaparsa onun doktoruyla gruscem bi. umarim başaririm. cok istyrumEski doktorum ssvd uzmanıydi her gittiğim kontrolde bisürü böyle doğum yapmış hastasını görüyodum kucaklarinda bebislerle gayet sağlıklı duruyolardi :)
Merhaba konuyu görünce içimdeki aynı istek kabardı.. Ben de 5 ay önce sezeryan oldum ama başından beri normal doğumu bekliyordum... Çatım dardı, bebeğim iriydi ama yine de bekledim... Bir sabah 6 dan akşam 12 ye kadar sancı çektim hiçbir açılma olmadı ve bebek yukardaydı... Daha fazla dayanacak gücüm kalmamıştı sezeryan oldum... Meğerse rahmimde perde varmış o yüzden bebeğim yola girememiş doktorum öyle demişti.. Ne kadar beklesen de doğmazmış zaten dedi.. Şimdi ben de o kadar çok istiyorum ki normal doğumu... Sormadım da perde olayıyla nasıl gebe kaldım bebeğim nasıl sağlıklı oldu ikinciyi yapmak istesek perde engeller mi... Ama inan o istek bende de dağ kadar... O kadar sancı çekmişken bir de doğuramamak çok üzmüştü beni..
İnşallah gönlüne göre olur da bu duyguyu da tadarsın...
allah sizede banada inşallah istedigimiz duygulari yaşatirr
canmm arkadaşim dogumm yapti normal hemdee ayy nasll gaza geldim hemen hamile mi kalsamİnşallah canımmmm
canmm arkadaşim dogumm yapti normal hemdee ayy nasll gaza geldim hemen hamile mi kalsamdoktoruda cok iyiymisss :)))